nikS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Γεια σας, καθώς άλλαζα σκληρό στο pc, έπαισε μια σταγόνα ιδρώτας πάνω στο m/b. Το σκούπισα με ένα κομμάτι χαρτί. Μόλις άλλαξα το δίσκο, το pc δεν εκκινούσε. Καμμία αντίδραση στο πάτημα του διακόπτη. Ήταν σα νεκρό. Έλεγξα όλες τις συνδέσεις, έβγαλα τα molex και τα ξαναέβαλα, ξαναπροσπάθησα αλλά δεν. Τώρα τον έχω αφήσει και σκέφτομαι να δοκιμάσω αύριο πρωί πάλι. Υπάρχει περίπτωση να έπαθε ζημιά? Η μητρική είναι αρκετά καινούργια (gigabyte ga970).
Xristaras12 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 το ιδιο επαθα πριν λιγες μερες στην παλια μου μητρικη (asus p5w DH Deluxe)καθως την εβαζα σε αλλο κουτι.Αφου σκουπισα καλα το σημειο(επεσε στο κυκλωμα τροφοδοσιας του επεξεργαστη διπλα στο σοκετ)τα συνδεσα και αναψαν ολα οκ σε ποιο σημειο επεσε ο ιδρωτας και σε ποιο σημειο επεσε
nikS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δες το σημείο που έχει τον κόκκινο κύκλο. Δε μου φαίνεται να υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο εκεί πέρα
Antwni Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Ξεκίνα να συνδέσεις μόνο τα βασικά, αύριο το πρωί. Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να χάλασε.Αλλά αν είναι σε εγγύηση μην αγχώνεσαι πολύ...
astegos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 άφησες μόνο τα απαραίτητα και δοκίμασες? τα ανεμιστηράκια δουλεύουν όταν το ανοίγεις? είσαι σίγουρος πως έχεις συνδέσει σωστά το power button? δεν πιστεύω να ξέχασες να ανοίξεις τον διακόπτη του τροφοδοτικού!!
firewalker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δεν νομίζω να χάλασε από τον ιδρώτα. Ποιο εύκολο είναι να την χαλάσεις από στατικό ηλεκτρισμό παρά από λίγο ιδρώτα.
nikS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δεν ξέχασα τίποτα. Τα ανεμιστηράκια δε δουλεύουν. Α, επίσης να πω ότι έχω συνδέσει πάνω στο board ένα καλώδιο usb το οποίο πάει σε έναν card-reader που έχω. Πάνω στον card-reader έχει ένα λαμπάκι το οποίο ανάβει κανονικά. Κι εμένα τραβηγμένο μου φαίνεται να έπαθε κάτι Θα το αφήσω μέχρι αύριο και θα ξαναδοκιμάσω.
panos0100 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 μην το σκεφτεσαι καν δεν επαθε τιποτα η μητρικη σου, δεν χαλανε τοσο ευκολα, εμενα να φανταστεις εγω ιδρωνο παρα παρα πολυ, λιμνη την εκανα μια φορα την μητρικη, δεν επαθε τιποτα, για μερικες σταγονες δεν πειραζει μαλον κατι δεν εβαλες σωστα
Antwni Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Αποσύνδεσε το card reader. Μπορεί να είναι και αυτό το πρόβλημα. Αλλά όπως είπαμε βάλε μόνο τα βασικά και βλέπεις.
nikS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 λιμνη την εκανα μια φορα την μητρικη, Μάλλον είσαι λίγο υπερβολικός...
panos0100 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 εε ενταξει ειχαν πεσει αρκετες σταγονες ιδρωτα, πολλες φορες οταν περναω καπιο κομματι μεσα στον υπολογιστη ιδρωνο παρα πολυ ευκολα, με αποτελεσμα να πεφτουνε οι σταγονες μεσα στην μητρικη αλλα δεν εγινε κατι μεχρι τωρα
tarantino2004 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Γνώμη μου είναι να ξαναβάλεις τον παλιό δίσκο επάνω και να βάλεις συσκευές που είχες κ όχι καινούργιες. Βγάλε card reader κ τσέκαρε με το manual της motherboard άν έχεις βάλει σωστά τα καλώδια (μικροσκοπικά σε μέγεθος) πάνω στην motherboard (power switch, reset switch, hd led κτλ). Sent from my iPhone using Insomnia
qsis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 το ιδιο επαθα πριν λιγες μερες στην παλια μου μητρικη (asus p5w DH Deluxe)καθως την εβαζα σε αλλο κουτι.Αφου σκουπισα καλα το σημειο(επεσε στο κυκλωμα τροφοδοσιας του επεξεργαστη διπλα στο σοκετ)τα συνδεσα και αναψαν ολα οκ σε ποιο σημειο επεσε ο ιδρωτας και σε ποιο σημειο επεσε Εδώ ιδρώσει κι εγώ πάνω σε αυτή τη μητρική και δεν έγινε τίποτα
nikS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Το ξανάνοιξα τώρα μόλις. Δεν αποσύνδεσα τίποτα γιατί ήθελα να δω αν έφταιγε ο ιδρώτας. Τα ανεμιστηράκια κελάηδησαν και πάλι . Φαίνεται ότι ήθελε το χρόνο του για να στεγνώσει. Τι να πω? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα