milenaki Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 λοιπον προσφατα εχω εγκαταστησει τα windows 7 και απο βλακεια μου μη ρωτατε πως και γιατι εχω δυο λειτουργικα windows 7...Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να διαγραψω το ενα απ αυτα?
micahel Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 κανε φορματ το παρτιτιον http://windows.microsoft.com/en-us/windows/create-format-hard-disk-partition#create-format-hard-disk-partition=windows-7 προσεχε, μαζεψε πρωτα ολα τα αρχεια που θες partition που θες και προσεξε πιο απο τα δυο θα σβισεις
milenaki Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 ωραια το λειτουργικο διαγραφηκε..πως μπορω ομως τωρα να το κανω να μην το εμφανιζει κατα την εκκινηση? εννοω να κανει κανονικη εκκινηση χωρις να περιμενει μεχρι να επιλεξω στο λειτουργικο που θελω να μπει..
TheELF Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Αφού μπεις στα windows κράτα πατημένο το πλήκτρο start(win) και πάτα και το r,στο κουτάκι γράψε msconfig και πάτα enter,στην καρτέλα εκκίνηση υπολογιστή, σβήσε την αναφορά που δεν θες να υπάρχει ή επέλεξε σε ποιο θες να μπαίνει και βάλε χρονικό όριο 0. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα