Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα εφαγε τα ψωμια της η συγκεκριμενη, θελω κατι στην ιδια κατηγορια αλλα να αξιζει την αλλαγη της 5770. Με λιγα λογια μια 7770 δεν ειναι αρκετη για να κανω την αλλαγη. Γυρο στο 120ρι. Ευχαριστω

Δημοσ.

Η 7850 είναι μονόδρομος για να κάνεις μια καλή αναβάθμιση, σε λογική τιμή, που να έχει όμως και μέλλον, για να μην ξαναψάχνεσαι σε έξι μήνες ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή δεν θα μπορέσουμε ''εμείς που έχουμε'' 5770 (έγώ έχω 2 σε cross) να παίξουμε τα επερχόμενα παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς έστω και με χαμηλωμένες λίγο της απαιτήσεις; π.χ splinter cell blacklist που κυκλοφορεί σε μια δυό μέρες Αrma III, Batman Origin, Batlefield 4, Call Of Duty Ghosts, Assassins Creed Black Flag, Watch Dogs.

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.

Και 7790 και 7850 έχουν την ιπποδύναμη που να δικαιολογούν την αναβάθμιση αλλά έχουν ένα σοβαρό μείον. Το 1GB μνήμης πλέον είναι πολλές οι περιπτώσεις που δεν επαρκεί και αυτό θα γίνει ακόμα πιο αισθητό στο μέλλον ειδικά με την άφιξη των νέων κονσολών. Για αναλύσεις από 1080p και πάνω πιστεύω θα ήταν καλύτερα να δεις κάτι με 2GB μνήμης

Η 7850 δε πιστεύω ότι είναι μονόδρομος. Και η 7790 είναι πολύ δυνατό chip, μια γενιά νεότερο, λιγότερο ενεργοβόρο και μάλλον με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης με νεώτερους drivers

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή δεν θα μπορέσουμε ''εμείς που έχουμε'' 5770 (έγώ έχω 2 σε cross) να παίξουμε τα επερχόμενα παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς έστω και με χαμηλωμένες λίγο της απαιτήσεις; π.χ splinter cell blacklist που κυκλοφορεί σε μια δυό μέρες Αrma III, Batman Origin, Batlefield 4, Call Of Duty Ghosts, Assassins Creed Black Flag, Watch Dogs.

Με crossfire 5770  άνετα. Απλά στο BF4 π.χ. μπορεί να πρέπει να παίξεις medium.

ρίξε και λίγο overclock οι 5770 αντέχουν.

Δημοσ.

Για το Arma 3 χλωμό το κόβω.Αλλά μιλάει και για χαμηλωμένες ρυθμίσεις..

Ο ts δε μπορεί να πάρει με αυτά τα χρήματα αξιόλογη κάρτα με 2gb vram.

Δημοσ.

Η 7850 δε πιστεύω ότι είναι μονόδρομος. Και η 7790 είναι πολύ δυνατό chip, μια γενιά νεότερο, λιγότερο ενεργοβόρο

σωστος

Δημοσ.

Έχω παίξει την Alpha δοκιμαστική και δεν είχα κάποιο πρόβλημα όμως για την τελική έκδοση  δεν ξέρω. :-D  

Δημοσ.

Πρωτον η καρτα μου κανει σαν ελικοπτερο και χτυπαει 80ρια παροτι την εχω ανοιξει και αλλαξει παστα. Τα 1080p ειναι μονοδρομος παντου χωρις συμβιβασμος εξου και η πιεση.

Επισης αποκλειω την περιπτωση crossfire γιατι ειναι μουφα η δουλεια, ενεργοβορο πολυ, ασε που καλητερα να βαλω λιγα χρηματα παραπανω και να παω σε κατι καλυτερο οπως 7850

Δημοσ.

Έχω παίξει την Alpha δοκιμαστική και δεν είχα κάποιο πρόβλημα όμως για την τελική έκδοση  δεν ξέρω. :-D  

Με 2 5770 με 1gb; Με χαμηλωμένες κάποιες ρυθμίσεις φαντάζομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...