Προς το περιεχόμενο

Freeze All

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aαα και κατι που θυμηθηκα... Πηγαινε στο πινακα ελεγχου στις ρυθμισεις ενεργειας και κοιτα αν εχει ρυθμιστει ο σκληρος να απενεργοποιητε μετα απο λιγο

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μακάρι όντος να είναι αυτό ...

Aαα και κατι που θυμηθηκα... Πηγαινε στο πινακα ελεγχου στις ρυθμισεις ενεργειας και κοιτα αν εχει ρυθμιστει ο σκληρος να απενεργοποιητε μετα απο λιγο

δεν ξέρω τι εννοείς..

Δημοσ.

Εννοεί εκεί που έχει μια μπαταρία με μια μπριζα στον πίνακα ελέγχου. Εκεί έχει 3 επιλογές. Κοίτα Ποια έχει επιλεγμένη και πάτα ρυθμίσεις στην επιλεγμένη ρύθμιση. Εκεί θα δεις κάτι που θα λέει απενεργοποίηση δίσκων μετά από:, βάλτο ΠΟΤΕ. Έτσι οι δίσκοι δεν θα απενεργοποιουνται.

Δημοσ.

Σήμερα ήρθε ο τεχνικός βάλαμε στα default τον επεξεργαστή τσεκάραμε τον σκληρό με Samsung Magician και ήταν κομπλέ αλλά το ξανά έκανε ενώ ήμουν στο chrome και χάζευα στο facebook.

Δημοσ.

Άνοιξα το αρχείο και δεν έκανε κάποιο test απλά μου έδειξε ότι δείχνει η φώτο , δεν νομίζω να έπρεπε να να πατήσω επανάληψη έτσι? Γιατί το έκανα απεγκατάσταση. 

post-272632-0-56126600-1377027385_thumb.jpg

Δημοσ.

Άνοιξα το αρχείο και δεν έκανε κάποιο test απλά μου έδειξε ότι δείχνει η φώτο , δεν νομίζω να έπρεπε να να πατήσω επανάληψη έτσι? Γιατί το έκανα απεγκατάσταση. 

η σκληροί σου είναι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...