Προς το περιεχόμενο

Freeze All

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως σου είπα, είμαι κατά του overclocking....

Κάτι που στο πουλάνε με συγκέκριμένη ταχύτητα, είναι σίγουρο πως θα αντέξει σε αυτή.

Έχω phenom 1090t.. (επεξεργαστης που είναι ότι πρεπει  για overclocking) και δε βρίσκω λόγο να το κάνω.

Ο κατασκευαστής λες να μην ήθελε να ανεβάσει 1ghz στη ταχύτητα πώλησης?!!

Όπως και να χει.. απόψεις είναι αυτές. Και εξαρτώνται και απο τις ανάγκες σου.

Τον δούλεψες χωρίς overclocking και είχες πρόβλημα?

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπως σου είπα, είμαι κατά του overclocking....

Κάτι που στο πουλάνε με συγκέκριμένη ταχύτητα, είναι σίγουρο πως θα αντέξει σε αυτή.

Έχω phenom 1090t.. (επεξεργαστης που είναι ότι πρεπει  για overclocking) και δε βρίσκω λόγο να το κάνω.

Ο κατασκευαστής λες να μην ήθελε να ανεβάσει 1ghz στη ταχύτητα πώλησης?!!

Όπως και να χει.. απόψεις είναι αυτές. Και εξαρτώνται και απο τις ανάγκες σου.

Τον δούλεψες χωρίς overclocking και είχες πρόβλημα?

Απλά ήθελα ένα καλό pc , εάν είναι τη Δευτέρα θα του πω να το γυρίσει στα Default ή έστω στα 3,8... Όχι από την αρχή με overclock ήταν.Υπάρχει καμία πιθανότητα να έχει χαλάσει η CPU λόγο overclock?να είναι για πέταμα?

τι psu έχεις;

http://c.scdn.gr/images/sku_main_images/000368/368302/tx750m_psu_backangle_300.png

Δημοσ.

Δοκίμασε τον και χωρίς oveclock και μετά αποφασίζεις.

Μια χαρά υπολογιστή πήρες..

Να πεις στο τεχνικό σου να ελέγξει για το advanced format.. γιατί και εγώ πρόσφατα το έμαθα.

Ποιές μνήμες έχεις?

Δημοσ.

Δοκίμασε τον και χωρίς oveclock και μετά αποφασίζεις.

Μια χαρά υπολογιστή πήρες..

Να πεις στο τεχνικό σου να ελέγξει για το advanced format.. γιατί και εγώ πρόσφατα το έμαθα.

Ποιές μνήμες έχεις?

http://d.scdn.gr/images/sku_main_images/000367/367185/9532117-2521.jpg στα 1600

Λες να χάλασε ο επεξεργαστής?

Δημοσ.

Το αποκλείω! (για τον επεξεργαστή).

Οι μνήμες πρέπει να είναι τις πλάκας!!

η kingston;;

φίλε μου κάνε Bios reset να επανέλθουν στα φυσιολογικά ρολόγια,και δες αν εξακολουθεί το πρόβλημα.

Δημοσ.

η kingston;;

φίλε μου κάνε Bios reset να επανέλθουν στα φυσιολογικά ρολόγια,και δες αν εξακολουθεί το πρόβλημα.

θα περιμένω την Δευτέρα που θα έρθει ο τεχνικός να τα κάνει αυτός εγώ δεν ξέρω , ούτως η άλλος δεν το κάνει συνέχεια...Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην καεί ο επεξεργαστής ή γαμηθεί τελείως...(μπορεί να λες βλακίες αλλά δεν ξέρω καθόλου..) :/

Δημοσ.

δεν είπα πως φταίνε οι μνημες.. ούτε πως δεν είναι καλή η μάρκα.

αλλά για τον επεξεργαστή που έχει, που μπορεί αντί 1600 να έχει 3000mhz (υποθετικά) είναι κρίμα..

Link.png Site: http://www.intel.com/content/dam/www/public/us/en/documents/datasheets/xmp-memory-for-intel-core-processors-datasheet.xlsx">http://www.intel.com/content/dam/www/public/us/en/documents/datasheets/xmp-memory-for-intel-core-processors-datasheet.xlsx

ανάλογα με τα χρηματα που διαθέτεις, άλλαξε τες (γνώμη μου).

Δημοσ.

Ευχαριστώ Guys ελπίζω με το default στα bios την Δευτέρα να λυθεί το θέμα...

p.s είμαι τόσο noob που έχω την GTX 780 δίπλα μου και δεν ξέρω να την βάλω...:( (πιο πολύ φοβάμαι βέβαια αλλά οκα)

Δημοσ.

δεν είναι δυσκολο.. αλλά μη μάθεις στη gtx780!! φαντασου πως αν βάλεις το καλώδιο του επεξεργαστή για τροφοδοσία θα τη κάψεις!!

@astegos, το utility τι θα το κάνει? Format δεν κάνει αυτό? 

..τώρα το είδα..

Δεν είμαι σίγουρος αν κάνει format.. στον wd που εχω δεν έκανε μόνο του. έκανα όμως μετά.

Από ότι κατάλαβα, αυτοί οι δίσκοι έχουν διαφορετικά bytes σε κάθε sector.. και όταν κάνεις κλασικό format απο windows πχ δεν τον διαμορφώνει σωστά. Με επιφύλαξη στο λέω.. το μόνο σίγουρο είναι πως είχα προβλήματα πριν το κάνω.

Hταν σε δίσκο που δεν είχα windows.. και δεν έβρισκε κανένα προγραμμα, κανενα σφάλμα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...