Προς το περιεχόμενο

Freeze All

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , ο υπολογιστής μου είναι 1-2 μήνες καινούργιος και έχω το εξής πρόβλημα... Κάποιες φορές κολλάνε τα πάντα και ότι και αν κάνει το κάνει πολύ αργά! Κουνάω το ποντίκι αργά κλπ κλπ. Αλλά εάν είμαι σε Game p.x lineage μπορώ να chat κανονικά! :/

CPU: intel core i7 4770k 4,2

RAM: kingston 2x4 gb

GPU: GTX 660 ti asus nvidia geforce

Motherboard: Maximus Vi Hero Asus

SSD: Samsung 840 series 

HDD: Seagate 1tb

HDD: Seagate 250 gb

p.s δεν ξέρω πολλά από pc.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάποιο πρόγραμμα που φορτώνει στο startup είναι προβληματικό και σου καθυστερεί.

Όταν συμβαίνει αυτό, δες από τον task manager ποιο process είναι αυτό που καταναλώνει περισσότερη cpu.

Αν δε σου λέει κάτι, ψάξτο στο google να δεις τι είναι αυτό.

Μετά, μπορείς να το αφαιρέσεις από το startup αν είναι κάτι που δε χρειάζεται.

Δημοσ.

Δεν συμβαίνει συχνά σε 2 μήνες έχει γίνει 3 φορές.... σε άσχετες στιγμές και μου φαίνεται ότι έχει γίνει μόνο πάνω στο Alt + tab.

Δημοσ.

Αμα είναι έτσι δε σε νοιάζει και πολύ.

'οπως και να έχει, όταν θα στο ξανακάνει, κάνε αυτό που σου είπα άμα δε βαριέσαι.

Δημοσ.

Το έκανε ξανά σήμερα έχει γαμηθεί , το έκανα αυτό που μου είπες και τίποτα..Κάνει τα πάντα αλλά με καθυστέρηση 3-4 λεπτών και το ξεκινάει εντελώς ξαφνικά.

Δημοσ.

μου έτυχαν τέτοια προβληματα τελευταία..

και έφταιγε ότι ο δίσκος ήταν advanced format και δεν είχα κάνει align.

στη περίπτωση σου μπορεί να φταίει και ο ssd

Δημοσ.

κάτσε μισό.

Μπορεί δλδ να δουλεύεις για καμμιά ώρα κανονικά και μετά να το ξεκινήσει?

ναι.

μου έτυχαν τέτοια προβληματα τελευταία..

και έφταιγε ότι ο δίσκος ήταν advanced format και δεν είχα κάνει align.

στη περίπτωση σου μπορεί να φταίει και ο ssd

Δεν ξέρω από αυτά , ένας φίλος μου είπε ότι μπορεί να φταίει που έχω o.c τον επεξεργαστή στα 4,2 και να μην το έχω βάλει να δίνει αρκετό ρεύμα....Δεν ξέρω! Τεχνικός μου τα έκανε....(καλού κακού έκανα μια σάρωση με MSE αλλά καθαρό)..

Δημοσ.

Δες απο το παρακάτω link αν υπάρχει ο δίσκος σου, και αν υπάρχει κατέβασε το utility.

Κάνε backup πριν το χρησιμοποιήσεις!!

Link.png Site: http://www.seagate.com/support/downloads/item/samsung-advanced-format-utility-master-dl/">http://www.seagate.com/support/downloads/item/samsung-advanced-format-utility-master-dl/

Γνώμη μου είναι να επαναφερεις τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις στο bios. Δεν πιστεύω πως χρειάζεσαι overclocking.

Δημοσ.

Δεν ξέρω καθόλου από αυτά , την Δευτέρα θα έρθει τεχνικός φαντάσου για να μου βάλει την καινούργια κάρτα γραφικών μου (GTX 780) θέλω εάν γίνετε να μου πείτε γνώμες να του πω (ας πούμε να βάλει ξανά τον επεξεργαστή στα default) κλπ κλπ.

Δημοσ.

Θα έρθει ο ίδιος τεχνικός που έκανε overclocking?

Τον πληρώνεις? :)

Δουλεύει multirama και είναι φίλος , ναι εννοείτε ότι τον πληρώνω και εγώ του ζήτησα να κάνει overclock.

Δημοσ.

Ότι και να του είπες, έπρεπε να σου απαντήσει πως σε καινούριο μηχάνημα χωρίς λόγο δεν κανουμε overclocking.

Ιδικά όταν ο χρήστης δεν γνωρίζει να προσέχει τις θερμοκρασίες. (γνώμη μου)

Μια χαρά υπολογιστής είναι... δε νομίζω να έχεις κάπου πρόβλημα.

Ίσια ίσα που έχεις δώσεις πολλά χρήματα.. που μάλλον δε θα τα αξιοποιήσεις.

Τι απαιτήσεις έχεις? Τι θέλεις να κάνεις?

Δημοσ.

@astegos, το utility τι θα το κάνει? Format δεν κάνει αυτό? 

@xSlender, έκανες scan το δίσκο να δεις αν είναι οκ?

Αν φταίει ο σκληρός, τότε το scan σε κάποιο σημείο θα κολλάει.

Αν περάσει και είναι ok, τότε επανέφερε τις default ρυθμίσεις στο bios (σώσε πρώτα τις o/c ρυθμίσεις) και δες πως πάει.

Μπορεί να φταίει το o/c.

Δημοσ.

το Overclock το κάναμε λόγο του ότι έχω ψύκτρα SilverArrow Thermalight , και κάνω αρκετά πράγματα...Δεν είναι θέμα θερμοκρασίας 100%

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...