jdiman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 θα έπρεπε να ντρέπονται οι διαχειριστές του site για αυτο που γίνεται εδω και οχι να καλύπτουν τους απατεώνες που έχουν μετατρέψει τις δωρεάν αγγελίες του φορουμ σε εμπόριο και απάτη και οχι να τους καλύπτετε σβήνοντας τα αρνητικά σχόλια που τα βάλαμε οχι απο βίτσιο αλλα για να προστατέψουμε κανένα 15χρονο. αυτος ο άνθρωπος (στον οποίο έκανα αναφορά αλλα και άλλοι) πήρε ολα τα παιχνίδια για 1 δολαριο (με φιλανθρωπικού χαρακτήρα υποτίθεται οι προσφορά αν σας λέει κατι αυτό, που δεν νομίζω) και έρχεται εδω να πουλήσει 5 ευρό το 1 παιχνίδι παρακαλώ απο τα 6(χ2 κλειδιά) που πήρε με 1 δολαριο, την ίδια στιγμή στο kinguin στο crysis2 έχει 39 λεπτά αυτή την στιγμή που μιλάμε (απο ομοίους). Δεν ξερω τη να πω, προφανώς εδω οι διαχειριστές δεν εχουν ηθικούς κανόνες αλλα μονο κανόνες λειτουργίας του site (που είναι και πολλοί και αυστηροί και θα τρέξουν να μου την πουν μετα απο αυτο το μήνυμα στην καλύτερη), ή πολυ άπλα δεν κατάλαβαν ακόμα τι έγινε αρα κοιμουντε όρθιοι! (οπος κοιμόντουσαν και με τα win8) αυτο το έκανα αναφορά σήμερα αλλα το βάζω και εδώ να το δουν όλοι
deesnider Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 θα έπρεπε να ντρέπονται οι διαχειριστές του site για αυτο που γίνεται εδω και οχι να καλύπτουν τους απατεώνες που έχουν μετατρέψει τις δωρεάν αγγελίες του φορουμ σε εμπόριο και απάτη και οχι να τους καλύπτετε σβήνοντας τα αρνητικά σχόλια που τα βάλαμε οχι απο βίτσιο αλλα για να προστατέψουμε κανένα 15χρονο. αυτος ο άνθρωπος (στον οποίο έκανα αναφορά αλλα και άλλοι) πήρε ολα τα παιχνίδια για 1 δολαριο (με φιλανθρωπικού χαρακτήρα υποτίθεται οι προσφορά αν σας λέει κατι αυτό, που δεν νομίζω) και έρχεται εδω να πουλήσει 5 ευρό το 1 παιχνίδι παρακαλώ απο τα 6(χ2 κλειδιά) που πήρε με 1 δολαριο, την ίδια στιγμή στο kinguin στο crysis2 έχει 39 λεπτά αυτή την στιγμή που μιλάμε (απο ομοίους). Δεν ξερω τη να πω, προφανώς εδω οι διαχειριστές δεν εχουν ηθικούς κανόνες αλλα μονο κανόνες λειτουργίας του site (που είναι και πολλοί και αυστηροί και θα τρέξουν να μου την πουν μετα απο αυτο το μήνυμα στην καλύτερη), ή πολυ άπλα δεν κατάλαβαν ακόμα τι έγινε αρα κοιμουντε όρθιοι! (οπος κοιμόντουσαν και με τα win8) αυτο το έκανα αναφορά σήμερα αλλα το βάζω και εδώ να το δουν όλοι Γουστάρω να βλέπω τέτοια ...αγανακτισμένα θέματα! Πάμε γερά: 1) Πολύ καλά έκαναν και έσβησαν τα όποια σχόλια, οποιουδήποτε δεν είχε ενεργή συμμετοχή στην αγγελία (ντροπή τους, βέβαια, αλλά που να νιώσουν ντροπή αυτοί; ). Αυτοί είναι οι κανόνες λειτουργίας τού forum και σ' όποιον αρέσουν. Όποιος δε γουστάρει, μπορεί να ψάξει για άλλο, τού οποίου οι όροι χρήσης τον βολεύουν περισσότερο. 2) Όσο κι αν αγόρασε ο πωλητής, αυτό που πουλάει, είναι δικό του θέμα και δεν οφείλει να πάρει την έγκρισή σου για την τιμή στην οποία θα το βγάλει προς πώληση. Δε σού έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο, αναγκάζοντάς σε να αγοράσεις απ' αυτόν. Ούτε σ' εσένα, ούτε σε κανένα άλλο ...δεκαπεντάχρονο. 3) Ποιος σ' εμπόδισε να αγοράσεις από 'κει που πουλάνε φθηνότερα; 4) Έστω ότι παίζεις χρηματιστήριο, αγοράζεις τη χ μετοχή σήμερα που η τιμή της είναι χώμα και, αύριο που πάει στο Θεό, αποφασίζεις να την πουλήσεις. Όσο την αγόρασες θα τη δώσεις, άντε ελάχιστα παραπάνω, έτσι δεν είναι; Αφού εσύ έχεις ηθικούς κανόνες! Εκτός κι αν αυτό είναι προαπαιτούμενο, αποκλειστικά για ...διαχειριστές σε forum... 5) Γι' αυτό γουστάρουμε insomnia! Επειδή δεν έχει «ηθικούς» κανόνες, αλλά σκέτους «κανόνες». Αν ψαχνόμαστε για «ηθικούς κανόνες», θα πηγαίναμε κατηχητικό. 6) Ούτε φαντάζεσαι πόσο παραδέχομαι όσους μπορούν και κοιμούνται όρθιοι! Μιλάμε για απίστευτο κέρδος χρόνου! 7) Τι σκατά; Που είναι οι ...όλοι; Μόνο μου με άφησαν οι παλιό-κουφάλες; Αχαριστία ρε π....! 5
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Γουστάρω να βλέπω τέτοια ...αγανακτισμένα θέματα! Πάμε γερά: [...] 7) Τι σκατά; Που είναι οι ...όλοι; Μόνο μου με άφησαν οι παλιό-κουφάλες; Αχαριστία ρε π....! Εδώ είμαστε, don't you worry. 2
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 α.ο καθενας πουλαει οσο θελει.αυτο ειναι η προσωπικη μου αποψη.οπως οταν πας για καφε και κανει 5 ευρω ο καφες αμα δεν θελεις δεν καθεσαι ετσι και με τα προιοντα.αμα δεν σου κανει η τιμη δεν αγοραζεις.β.δεν ειμαστε η να μιλησω για μενα δεν ειμαι υποχρεωμενος να ψαχνω ολες τις αγγελιες να βλεπω τι πουλαει ο καθενας και ποσο το δινει.ειναι ενας τομεας που ο καθενας πουλαει αυτο που πουλαει την τιμη που νομιζει και στην κατασταση που θεωρει οτι ειναι.sto ebay οταν ο αλλος λεει 1000 ευρω για κατι τον κανεις report?οχι.απλα τον προσπερνας και δεν αγοραζεις.ετσι και εδω.οποτε ναι δεν ντρεπομαι προσωπικα εγω και το θεμα βεβαια θα κλεισει.σιγα μην παμε να πουμε και του χρηστη ποσο θα το δωσει .μηπως να τον παμε και στο κατηχητικο να μαθει να μην κοροιδευει τον συναθρωπο σου.εκτος αν ειδες εσυ στους κανονες του forum οτι θα κανουμε και ελεγχο τιμης η και ποιοτικο ελεγχο ποσο και τι πουλαει ο καθενας.το forum ειναι εδω για να σηκωνει τις αγγελιες οχι να ελεγχουμε αν ο αλλος εχει γρατζουνισμενη οθονη που δεν το γραφει στο site αν ο αλλος δινει πιο ακριβα απο το πιο φτηνο site του σκρουτζ.και προσωπικη μου αποψη.ατομο που αγοραζει κατι σε οποια τιμη το βρει χωρις να το ψαξει ε καλα να παθει.αμα πας για καφε και στον δωσουν 20 ευρω και εσυ πεις και ευχαριστω τοτε δεν σου φταιει κανενας παρα μονο εσυ. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις