xrist0f0r0s Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 βρηκα ενα laptop το asus A6000 http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3487 πηγα να κανω install το linuxmint xfce 32bit αλλα μου βγαζει προβλημα ο kernel για το cpu συγνωμη που ανοιξα καινουριο topic,ξερω οτι υπαρχουν πολλα αθρα για παλια pc απλος δεν ξερω που υπαρχει το προβλημα εδω πρεπει να κατεβασω αλλην αρχειτεχτονικη ? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Αν λέει κάτι για pae τότε θα πρέπει να βρεις κάποια διανομή που δεν δουλεύει με pae εφόσον ο cpu δεν το υποστηρίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 ευχαριστω να εισαι καλα εσυ τι προτεινεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Τώρα αυτό θέμα γούστου είναι,εγώ πάντως σε ένα παλιό laptop που έχω που δεν έχει pae έβαλα pclinux και είναι αρκετά καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα