khr1s Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Εχω αυτο το ηχοσυστημα μαζι με τα ηχεια του :Sony CMT BX5 Tα ηχεια του πανω γραφουν 6Ω αντισταση . Ειναι τα SS-CBX3.Ειναι αυταΟμως εχω και κατι αλλα Σονυ ηχεια αρκετα πιο μεγαλα SS-ZX30AV με 8Ω αντισταση.Aπο ενα παλιο ηχοσυστημα που δεν εχει audio in για να συνδεσω pc πανω αλλα μονο με dvd συνδεεταιΤο παλιο ηχοσυστημα :Τα ηχεια του Το player που εχω γραφει τα εξης χαρακτηριστικα :Power Output: Music Power (W) 2 x = 38 x 2Power Output: RMS (W) 2 x = 25χ2Με ποια ηχεια θα εχω καλυτερο (πιο δυνατο η καθαρο) ηχο ? Και τα 2 σετ ηχειων ειναι σε πολυ καλη κατασταση . Απλα τα πρωτα ειναι σχεδον τα μισα και χωρανε πανω στο γραφειο ενω τα αλλα πρεπει να τα βαζω απο κατω .Αν γινεται απαντηστε γρηγορα γιατι μετακομιζω αυριο και δεν ξερω ποια να παρω μαζι D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μια δοκιμή από εσένα τον ίδιο θα σε πείσει. Από ηλεκτρονικής απόψεως συνδέονται και τα δύο σε οποίο σύστημα θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα