evoracing Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα...Πριν κάτι εβδομάδες είχα πρόβλημα με έναν HDD WD5000AAKX που δεν μπούταρε. Τα παράτησα και ξανά ασχολήθηκα σήμερα. Τον σύνδεσα ως 2ο και είδα ότι μου δίνει τα 2/3 partition και αυτό που δεν δίνει είναι αυτό με τα Windows. Πήγα στην διαχείριση δίσκων και τον δείχνει αλλά όταν πατάω άνοιγμα μου λέει αυτό: Αυτό που θέλω είναι να πάρω αν γίνετε κάποια αρχεία από αυτό το partition, δεν είναι σημαντικά αλλά τα χρειάζομαι.
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 file scavenger και recovery απο ολο τοδισκο να δεις τι μπορεις να παρεις.
evoracing Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Τελικά το έκανα με το Minitool partition wizart... Μου τα βρήκε όλα τα αρχεία. Απλά τώρα θέλω να μου πεις αν ξέρεις σε ποια επιλογή πάω στο HDD Sentinel, που σου διαγράφει τα πάντα από τον σκληρό και σου διορθώνει μερικά bs (αν οχι ολα)?
STORM1978 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 δες στην εικονα πας στο disk και διαλεγεις το surface test και απο εκει Reinitialize disk surface.
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Η για μενα ακομα καλυτερα κατεβασε τα μαμα εργαλεια του δισκου και κανε surface test απο εκει και μετα zero fill. 2
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 good luck jim.this topic will self destruct in 5 seconds:P 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα