Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα ενδιαφέρον άρθρο νομιζω. Τελικά πάλι οι Γερμαναράδες τα κονομανε, καλα κανω που εχω γιαπωνεζικο.

Link.png Site: http://www.caroto.gr/2013/08/13/%cf%84%ce%b9-%ce%ba%ce%ad%cf%81%ce%b4%ce%bf%cf%82-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%ac-%ce%b1/">

Τι κέρδος έχουν οι κατασκευαστές ανά αυτοκίνητο;

Δημοσ.

πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα?

εγω στις πρωτες θεσεις βλεπω toyota (ιαπωνια) , hyundai (νοτια κορεα) , kia (θυγατρικη της huyndai , αρα νοτια κορεα) , nissan (ιαπωνια) , honda (ιαπωνια) 

και μετα ακολουθουν δυο αμερικανικες....

και εσυ εβγαλες το συμπερασμα οτι οι γερμαναραδες τα κονομανε?

φανμποι της ιαπωνιας εισαι ?

ΕΔΙΤ : ααα μιλας για την Porsche...που ειναι 1η στα ακριβα αμαξια...με βραχεια κεφαλι απο την ferrari που ειναι ιταλικη..

μαλλον για αυτο ειπες "παλι καλα που εχω γιαπωνεζικο"...ειναι που εισαι στην ιδια κατηγορια και συ...ημαρτον....

• Like 1
Δημοσ.

Ένα ενδιαφέρον άρθρο νομιζω. Τελικά πάλι οι Γερμαναράδες τα κονομανε, καλα κανω που εχω γιαπωνεζικο.

Γιατί είναι κριτήριο επιλογής αυτοκινήτου το ποσοστό κέρδους του κατασκευαστή δε το καταλαβαίνω.

edit:

Τώρα που το ξανασκέφτομαι ... all else equal (που λέμε στο χωριό μου) ....

αν 2 αυτοκίνητα μου προσέφεραν τα ίδια πράγματα στην ίδια τιμή θα διάλεγα ΠΡΟΦΑΝΩΣ τον κατασκευαστή με το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστό κέρδους.

Οι λόγοι είναι τόσο πολλοί που βαριέμαι να τους γράψω.

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.caroto.gr/2013/08/13/%cf%84%ce%b9-%ce%ba%ce%ad%cf%81%ce%b4%ce%bf%cf%82-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%ac-%ce%b1/">

Τι κέρδος έχουν οι κατασκευαστές ανά αυτοκίνητο;

Eχεις δικιο προτεινω να αρχισουμε επανασταση ωστε να μειωθει το ποσοστο κερδος της porsche ,να μαθουν τα γατακια οι γερμαναραδες να βγαζουν τοσα .1000 φορες εμεις που δεν φτιαχνουμε κανενα αμαξι  και δεν βγαζουμε τιποτα αρα δεν ειμαστε και σε καμια τετοια ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΗ λιστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...