erevanioths Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Καλησπερα σε ολους! Εχω προβληματακι με το Σ2 μου ι9100.Μετα απο φλας το κινητακι δεν βρισκει σημα και δεν εχει ΙΜΕΙ .Λειτουργουν κανονικα το wi-fi,bluetooth,touch,camera,mp3.Ανεβαζω φοτο για να το δειτε.Εχω backup απο το EFS αλλα το φακελο με το ΙΜΕΙ νομιζω ειναι corrupted και δεν ξερω πως να το φτιαξω.Αν καποιος μπορει να βοηθησει ...
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Πως πηρες backup του efs? Αν το εκανες με εφαρμογη στη συσκευη ή προγραμμα στον υπολογιστη θα σου εχει και επιλογη για restore. Θα κανεις ολον τον efs restore οχι μονο τον φακελο με το ΙΜΕΙ.
erevanioths Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 εκανα ροοτ και το πηρα με το root explorer αλλα το φακελο efs ειναι corrupted.Δοκιμασα να το επαναφερω το ΙΜΕΙ(restore)χωρις αποτελεσμα.
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δυστυχως δεν μπορεις να παρεις ετσι backup (κατι παιζει με τα permissions του φακελου) οποτε γι'αυτο το backup σου ειναι corrupted. Εγω θα δοκιμαζα για αρχη να περασω ενα επισημο firmware ιδανικα 3.6 2.3
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 A καλα ο,τι να ναι γραφω. 2.3 εννοουσα, αγνοησε το προηγουμενο Δεν βρισκω κατι ομως στους xda, οποτε δοκιμασε μια απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1544487
erevanioths Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 εχω αλλαξει 10-15 ρομ χωρις αποτελεσμα...θα την δοκιμασω και θα σ πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα