Foxoulhs Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 εχω ενα καινουριο συστημα και θελω να περασω τα windows δν εχω cd δεν εχω καμια εκδοση τν windows στην κατοχη μου.. να τα αγορασω ή να τα κατεβασω? και αν μπορω να τα κατεβασω πως τα περναω και τι διαφορες θα εχω σε σχεση με αφτα που θα αγορασω μετα απο λιγο καιρο θα μου λεει πως τα windows δν ειναι αυθεντικα?
eaglej Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 εχω ενα καινουριο συστημα και θελω να περασω τα windows δν εχω cd δεν εχω καμια εκδοση τν windows στην κατοχη μου.. να τα αγορασω ή να τα κατεβασω? και αν μπορω να τα κατεβασω πως τα περναω και τι διαφορες θα εχω σε σχεση με αφτα που θα αγορασω μετα απο λιγο καιρο θα μου λεει πως τα windows δν ειναι αυθεντικα? Είμαι της άποψης να το αγοράσεις, διότι δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να κατεβάζεις αργότερα όλα τα update!!!!
Xristaras12 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Είμαι της άποψης να το αγοράσεις, διότι δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να κατεβάζεις αργότερα όλα τα update!!!! για win 7 δεν τιθεται τετοιο θεμα.. το θεμα ειναι τυπικο και ηθικο..δηλαδη αν τα μισα και βαλε προγραμματα που θα περασει ειναι σπασμενα ποιος ο λογος να παρει windows...οχι οτι βεβαια εχει να λεει κατι αυτο προς θεου δηλαδη. εχω φιλους που ειναι της αποψης ΟΛΑ σπασμενα δεν πληρωνω τιποτα κ αλλοι το αναποδο. ας μας πει το παιδι που ανοιξε το θεμα τι επιθυμει να κανει και θα δουμε πως μπορουμε να βοηθησουμε,αν και να σου δωσουμε λινκ για παρανομο λογισμικο απαγορευεται. 1
panos2171 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Είμαι της άποψης να το αγοράσεις, διότι δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να κατεβάζεις αργότερα όλα τα update!!!! Μια χαρά γίνονται όλα τα updates... 1
eaglej Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μια χαρά γίνονται όλα τα updates... Τα έχω αυθεντικά για αυτό είπα νομίζω αλλιώς όπως είπε ο xristaras12 το θέμα είναι ηθικό και τυπικό!!! 1
Foxoulhs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 βασικα τι διαφορα θα υπαρχει εαν τα αγορασω?
panos2171 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Θα πληρώσεις. Ηθικό είναι πιο πολύ το θέμα, ή στηρίζεις την πειρατεία ή τη νομιμότητα. Αν μιλάμε βέβαια για επαγγελματική χρήση, σε επιχείρηση δηλαδή εννοείται αυθεντικά. 1
Foxoulhs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 βσκα παιζει να βαλω τον σκληρο δισκο απο το παλιο μου pc τα windows θα δουλεψουν κανονικα στο νεο συστημα?
panos2171 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Aν έχει γίνει το φορματ στο παλιό PC μπορεί και όχι. 1
Foxoulhs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Aν έχει γίνει το φορματ στο παλιό PC μπορεί και όχι. ναι εχω κνει 1 φορα format πρζει?
panos2171 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Όχι τι να πειράξει το φορματ. Αυτό που εννοώ είναι πως αν έχεις περάσει τα windows στον παλιό υπολογιστή ενδεχομένως να μην λειτουργούν στον καινούργιο και να χρειαστείς εκ νέου φορμάτ (στον καινούργιο). 1
Foxoulhs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Όχι τι να πειράξει το φορματ. Αυτό που εννοώ είναι πως αν έχεις περάσει τα windows στον παλιό υπολογιστή ενδεχομένως να μην λειτουργούν στον καινούργιο και να χρειαστείς εκ νέου φορμάτ (στον καινούργιο). ααα καταλαβα.ευχαρηστω φιλεε
SPANK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Τα 7 ετσι και αλλιώς εχουν και μπορείς να τα βρεις αρκετά φθηνά (μονο το cd key) οποτε πας για αγορά και το αξίζουν κιολας 1
Foxoulhs Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Τα 7 ετσι και αλλιώς εχουν και μπορείς να τα βρεις αρκετά φθηνά (μονο το cd key) οποτε πας για αγορά και το αξίζουν κιολας δλδ τα κατεβαζω και περναω το αυθεντικο cd key?
Xristaras12 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 περνας την εκδοση που εχεις αγορασει το κλειδι δηλαδη αν αγορασεις κλειδι για 7 Χ64 home premium greek δεν μπορεις να περασεις το κλειδι σε ultimare X64
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα