Προς το περιεχόμενο

windows 7 σε νεο pc!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα καινουριο συστημα και θελω να περασω τα windows δν εχω cd

δεν εχω καμια εκδοση τν windows στην κατοχη μου..

να τα αγορασω ή να τα κατεβασω?

και αν μπορω να τα κατεβασω πως τα περναω και τι διαφορες θα εχω σε σχεση με αφτα που θα αγορασω

μετα απο λιγο καιρο θα μου λεει πως τα windows δν ειναι αυθεντικα?

Δημοσ.

εχω ενα καινουριο συστημα και θελω να περασω τα windows δν εχω cd

δεν εχω καμια εκδοση τν windows στην κατοχη μου..

να τα αγορασω ή να τα κατεβασω?

και αν μπορω να τα κατεβασω πως τα περναω και τι διαφορες θα εχω σε σχεση με αφτα που θα αγορασω

μετα απο λιγο καιρο θα μου λεει πως τα windows δν ειναι αυθεντικα?

Είμαι της άποψης να το αγοράσεις, διότι δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να κατεβάζεις αργότερα όλα τα update!!!!

Δημοσ.

Είμαι της άποψης να το αγοράσεις, διότι δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να κατεβάζεις αργότερα όλα τα update!!!!

για win 7 δεν τιθεται τετοιο θεμα..

το θεμα ειναι τυπικο και ηθικο..δηλαδη αν τα μισα και βαλε προγραμματα που θα περασει ειναι σπασμενα ποιος ο λογος να παρει windows...οχι οτι βεβαια εχει να λεει κατι αυτο προς θεου δηλαδη.

εχω φιλους που ειναι της αποψης ΟΛΑ σπασμενα δεν πληρωνω τιποτα κ αλλοι το αναποδο.

ας μας πει το παιδι που ανοιξε το θεμα τι επιθυμει να κανει και θα δουμε πως μπορουμε να βοηθησουμε,αν και να σου δωσουμε λινκ για παρανομο λογισμικο απαγορευεται.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά γίνονται όλα τα updates...

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά γίνονται όλα τα updates...

Τα έχω αυθεντικά για αυτό είπα νομίζω :-D 

αλλιώς όπως είπε ο xristaras12 το θέμα είναι ηθικό και τυπικό!!!

• Like 1
Δημοσ.

Θα πληρώσεις. :P

Ηθικό είναι πιο πολύ το θέμα, ή στηρίζεις την πειρατεία ή τη νομιμότητα. Αν μιλάμε βέβαια για επαγγελματική χρήση, σε επιχείρηση δηλαδή εννοείται αυθεντικά.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι τι να πειράξει το φορματ. Αυτό που εννοώ είναι πως αν έχεις περάσει τα windows στον παλιό υπολογιστή ενδεχομένως να μην λειτουργούν στον καινούργιο και να χρειαστείς εκ νέου φορμάτ (στον καινούργιο).

• Like 1
Δημοσ.

Όχι τι να πειράξει το φορματ. Αυτό που εννοώ είναι πως αν έχεις περάσει τα windows στον παλιό υπολογιστή ενδεχομένως να μην λειτουργούν στον καινούργιο και να χρειαστείς εκ νέου φορμάτ (στον καινούργιο).

ααα καταλαβα.ευχαρηστω φιλεε :)

Δημοσ.

Τα 7 ετσι και αλλιώς εχουν και μπορείς να τα βρεις αρκετά φθηνά (μονο το cd key) οποτε πας για αγορά και το αξίζουν κιολας

• Like 1
Δημοσ.

Τα 7 ετσι και αλλιώς εχουν και μπορείς να τα βρεις αρκετά φθηνά (μονο το cd key) οποτε πας για αγορά και το αξίζουν κιολας

δλδ τα κατεβαζω και περναω το αυθεντικο cd key?

Δημοσ.

περνας την εκδοση που εχεις αγορασει το κλειδι δηλαδη αν αγορασεις κλειδι για 7 Χ64 home premium greek δεν μπορεις να περασεις το κλειδι σε ultimare X64

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...