iraola Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 πρεπει να εχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ ο 10 !!!!! οταν Συγχρονιζεται το youtube με το facebook ανοιγει ταυτοχρονως ΠΟΛΛΑ παραθυρα απο το youtube οταν ΚΑΤΑΡΓΩ τον Internet Explorer 10 και μπαινει ο 9.. δεν υπαρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ... μηπως υπαρχει ΑΛΛΗ λυση εστω να εχω και το 10????
Crystallization Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Αν και αποφεύγω τον Internet Explorer,ο 10 είναι μακράν ο καλύτερος. Όσες φορές τον άνοιξα δεν είχε τέτοιο πρόβλημα και τώρα που το δοκίμασα πάλι δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Ίσως σου λείπει κάποιο Update.Για να κάνεις Update,άνοιξε τον,πάτησε στο γρανάζι πάνω δεξιά και επέλεξε την τελευταία επιλογή "About Internet Explorer"!
iraola Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 εκανα update.... δεν υπηρχε ΑΛΛΗ ενημερωση οποτε κατεργησα το 10.... και εχω το 9 χωρις να πεταει σελιδες οταν ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ... το youtube με το facebook
kataramenos32 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 πρεπει να εχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ ο 10 !!!!! οταν Συγχρονιζεται το youtube με το facebook ανοιγει ταυτοχρονως ΠΟΛΛΑ παραθυρα απο το youtube οταν ΚΑΤΑΡΓΩ τον Internet Explorer 10 και μπαινει ο 9.. δεν υπαρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ... μηπως υπαρχει ΑΛΛΗ λυση εστω να εχω και το 10???? Η καλητερη λυση φυσικα ειναι να σταματησεις να χρησιμοποιεις IE...
iraola Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 τον συνηθισα ολοι με λενε να βαλω mozila,,,, αλλα ΕΧΩ μαθει το explorer.... ολα στη ζωη ΕΙΝΑΙ μια συνηθεια!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Η καλητερη λυση φυσικα ειναι να σταματησεις να χρησιμοποιεις IE...Και ο λογος ειναι..? τον συνηθισα ολοι με λενε να βαλω mozila,,,, αλλα ΕΧΩ μαθει το explorer.... ολα στη ζωη ΕΙΝΑΙ μια συνηθεια!! Σκεψου και την περιπτωση να χρησιμοποιεις παραπανω απο ενα browser.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα