zoranb Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Για ένα HTC G2 κινητό μπορεί να έχω πρόβλημα εάν πάρω άλλη μάρκα φορτιστή; Νομίζω το G2 έχει micro usb θύρα χωρίς να είμαι σίγουρος!
N3k21 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Για ένα HTC G2 κινητό μπορεί να έχω πρόβλημα εάν πάρω άλλη μάρκα φορτιστή; Νομίζω το G2 έχει micro usb θύρα χωρίς να είμαι σίγουρος! Όχι. Καλού κακού όμως πάρε ένα φορτιστή του οποίου το output να είναι ίδιο με αυτού της HTC . Συνήθως οι micro USB φορτιστές κινητών παίζουν me 5 Volt -- 1 Ampere. Οι τιμές αυτές αναγράφονται συνήθως επάνω στους φορτιστές. Αν πάρεις φορτιστή που αποδίδει μικρότερη ένταση (π.χ 0,5 Amperes) η συσκευή θα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να φορτίσει και πιθανόν ο φορτιστής να υπερθερμαίνεται. 1
alexsoile Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΒΙΖΜΑ!!!! 1
kataramenos32 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Ευχαριστούμε για την απάντηση φίλε μου αλλά σε παρακαλώ να αποφεύγεις τα κεφάλαια γιατι είναι αγένεια(κάπως σαν να φωνάζεις) 1
alexsoile Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 εχω συνηθισει απο ενα παιχνιδι που παιζω!!! συγγνωμη!!!!
zoranb Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Όχι. Καλού κακού όμως πάρε ένα φορτιστή του οποίου το output να είναι ίδιο με αυτού της HTC . Συνήθως οι micro USB φορτιστές κινητών παίζουν me 5 Volt -- 1 Ampere. Οι τιμές αυτές αναγράφονται συνήθως επάνω στους φορτιστές. Αν πάρεις φορτιστή που αποδίδει μικρότερη ένταση (π.χ 0,5 Amperes) η συσκευή θα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να φορτίσει και πιθανόν ο φορτιστής να υπερθερμαίνεται. Δεν έχεις άδικο αλλά πως θα ξέρω πόσα V/Ampere είναι ο "μαμά" φορτιστής ώστε να ψάξω να βρω να πάρω τον κατάλληλο φορτιστή;
Fronimitis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Το γραφει πανω ο φορτιστης του κινητου σου.
JamesSP472 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δεν θα χεις πρόβλημα έχω φορτισει το κινητό της υπογραφής μου με φορτιστή Sony Αποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App
firewalker Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Να αποφύγεις τους φτηνούς Κινέζικους φορτιστές. Αυτοί μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα. 2
zoranb Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 firewalker τι προβλήματα, έχεις δεί κάτι χειροπιαστό;
mphxths Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 firewalker τι προβλήματα, έχεις δεί κάτι χειροπιαστό; κατι και να καιει που λενε http://www.cbc.ca/news/technology/story/2013/08/06/technology-apple-fake-iphone-charger-electrocution-death.html καλως ηρθες στον πλανητη Γη , ελπιζω να παρκαρες το διαστημοπλοιο καπου που να μην εμποδιζει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα