Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ένα HTC G2 κινητό μπορεί να έχω πρόβλημα εάν πάρω άλλη μάρκα φορτιστή; Νομίζω το G2 έχει micro usb θύρα χωρίς να είμαι σίγουρος!

Δημοσ.

Για ένα HTC G2 κινητό μπορεί να έχω πρόβλημα εάν πάρω άλλη μάρκα φορτιστή; Νομίζω το G2 έχει micro usb θύρα χωρίς να είμαι σίγουρος!

Όχι. Καλού κακού όμως πάρε ένα φορτιστή του οποίου το output να είναι ίδιο με αυτού της HTC . Συνήθως οι micro USB φορτιστές κινητών παίζουν me 5 Volt -- 1 Ampere. Οι τιμές αυτές αναγράφονται συνήθως επάνω στους φορτιστές.

Αν πάρεις φορτιστή που αποδίδει μικρότερη ένταση (π.χ 0,5 Amperes) η συσκευή θα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να φορτίσει και πιθανόν ο φορτιστής να υπερθερμαίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΒΙΖΜΑ!!!!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όχι. Καλού κακού όμως πάρε ένα φορτιστή του οποίου το output να είναι ίδιο με αυτού της HTC . Συνήθως οι micro USB φορτιστές κινητών παίζουν me 5 Volt -- 1 Ampere. Οι τιμές αυτές αναγράφονται συνήθως επάνω στους φορτιστές.

Αν πάρεις φορτιστή που αποδίδει μικρότερη ένταση (π.χ 0,5 Amperes) η συσκευή θα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να φορτίσει και πιθανόν ο φορτιστής να υπερθερμαίνεται.

Δεν έχεις άδικο αλλά πως θα ξέρω πόσα V/Ampere είναι ο "μαμά" φορτιστής ώστε να ψάξω να βρω να πάρω τον κατάλληλο φορτιστή;

Δημοσ.

Δεν θα χεις πρόβλημα έχω φορτισει το κινητό της υπογραφής μου με φορτιστή Sony

Αποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

firewalker τι προβλήματα, έχεις δεί κάτι χειροπιαστό;

κατι και να καιει που λενε

http://www.cbc.ca/news/technology/story/2013/08/06/technology-apple-fake-iphone-charger-electrocution-death.html

καλως ηρθες στον πλανητη Γη , ελπιζω να παρκαρες το διαστημοπλοιο καπου που να μην εμποδιζει :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...