Sayan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Η 770 βγαινει και σε εκδοση 4 gb. Αξιζει η μας ειναι αδιαφορο?
Trexx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 δεν υπάρχει σωστο η λαθος , ειναι πως το βλέπει ο καθένας. Καλή μαγκιά αυτό, έτσι είναι όλοι ικανοποιημένοι. +1.
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Αν πρόκειται να κάνεις SLI κάποια στιγμή ναι, αλλιώς όχι, ειδικά για 1080P. Εκτός και αν γουστάρεις το Skryim με όλα τα μοντς..
phanispal Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Βέβαια τον Απρίλιο του 2011 είχε βγει μια υλοποίηση της Sapphire 5850 στα 130€ που ήταν τιμή χώμα για τα τότε δεδομένα. Δεν ξέρω, νομίζω πως αν οι επιδόσεις των 9*** παίξουν εκεί που λέμε, θα χρειαστεί άλλη μια τέτοια κίνηση σαν τότε. Διαφορετικά θα πέσει πολύ γέλιο. Ή κλάμα, ανάλογα πώς το βλέπει ο καθένας.
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Καλά τι συγκρίνεις τώρα..Η 5870 όταν είχε βγει έπαιζε στα 349$ MSRP..
Millennium Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Η επόμενες σειρές στα 20nm θα αργήσουν πολύ.Η nvidia θα αρχίσει κάποια στιγμή στο 2H 2014 κατά πάσα πιθανότητα με επαγγελματικές κάρτες.Αν το λάβει υπόψην του αυτό και δεν βιάζεται αξίζει να περιμένει. +30% από την 7970 δεν είναι και λίγο ακριβώς για τα ίδια nm.Αν προσφέρει επιδόσεις 780 ή κοντά σε titan (γιατί αυτές δεν είναι και πολύ μακρυά στο gaming) με λιγότερα χρήματα από την nvidia θα ενδιαφέρει αρκετούς. Φάνη 449$ έκανε επίσημα η 7950 όταν βγήκε.Άσε τις τιμές διάφορων υλοποιήσεων,αυτό είναι δουλειά των AIB vendor.Τις πρώτες κάρτες σε καινούρια λιθογραφία τις πληρώνεις.Και το παραπάνω κατασκευαστικό κόστος λόγω νέας λιθογραφίας το μεταφέρουν στον χρήστη και το πληρώνεις,και το marketing,και στη περίπτωση της amd και το R&D της νέας αρχιτεκτονικής.
phanispal Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Ισχύει, γι' αυτό πριν έκανα λόγο για 200€ για την 7950, που κι εγώ δεν το πολυβλέπω. Ποιος; Η 9970 να είναι 30% πάνω από την 7970; Γιατί για την 9950 δύσκολο μου φαίνεται.
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Από την απλή 7970 ναι, από την Ghz δύσκολο γιατί θα βγαίνει ~10% πάνω από την 780, δηλαδή επιδόσεις Titan.
Millennium Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Από 220€ ξεκινάνε οι 7950 από εξωτερικό μετά τις μειώσεις. Δεν το αποκλείει κανείς Psycho αν και είναι δύσκολο γιατί πρέπει να μεγαλώσουν αρκετά το die του πυρήνα και της amd δεν της αρέσουν τα μεγάλα chip.
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Απίθανο τελείως είναι να έχει επιδόσεις Titan ακριβώς για το λόγο που αναφέρεις, από την 3870 και μετά η AMD παίζει μπάλα πάντα με μικρούς πυρήνες.
Millennium Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Θα δούμε.Σε amd τίτλους θα είναι ψηλά.Δε χρειάζεται να έχει επιδόσεις titan στο gaming βασικά.Είναι κοντά οι 780-Τitan.Είναι και δίκοπο μαχαίρι αυτό και για τους gamers γιατί θα μπορούν να χουν και ανάλογες τιμές οι κάρτες.
phanispal Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 O Linus νομιζως περιμένει την 9970 στα 600€, που εμένα μου φαίνονται πολλά.
Millennium Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Κάτω από 600$ λέει το fudzilla.649$ έχει η 780.Έχει αφήσει χώρο. Το θέμα είναι τι σου δίνει σε μια ορισμένη τιμή.
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Φίλε μου αν διαφωνούμε το κάνουμε για να έχεις εσύ πρόταση και οχι χειραφέτηση που επιχειρείται μόνιμα πια σε αυτό το φόρουμ από ένα παρεακι .. δεν έχουμε κανένα άλλον λόγο αφού ούτε αντιπρόσωποι είμαστε ούτε ποσοστά παίρνουμε από κάποια εταιρία. Αυτή την στιγμή η καλύτερη κάρτα για αυτό που ζητάς είναι η 770 της EVGA απλά,και όλοι αυτοί που νοιάζονται για το καλύτερο,και που κάνουν τις πυθιες με αλλεπάλληλα θα ουτε καν την ανέφεραν,άλλοι που νοιάζονται εκ'μερους σου για την καταστροφή δήθεν του τοπικ έκαναν και αυτοί την πάπια μη αναφέροντας την καλύτερη για εσένα πρόταση αυτή την στιγμή. Αν κάποιος δεν βγει να μιλήσει για αυτο και να διαφωνήσει με όλους αυτούς τότε εσυ θα έχεις και θα διαμορφώσεις την δικη τους λάθος άποψη (γίνονταν για πολύ καιρό πριν), τώρα μπορείς να επιλέξεις πια κάρτα σου κάνει σύμφωνα με το ζητούμενο σου,και όπως συνηθίζω να γράφω πολλάκις να πάρεις την κάρτα που θα κάνει εσένα πιο πολυ χαρούμενο,απο όποια εταιρία οπως και να λέγεται. Αυτος είναι και ο φανμποισμος μου που κάποιοι επικαλούνται απλά για να δικαιολογήσουν την δίκη τους στάση. Αυτά περι "νανομετρων" που επιστρατεύτηκαν και οι χρησμοί για το τι θα συμβεί τα έγραφαν οι ίδιοι σε ένα άλλο τοπικ που πήγε στον κάλαθο των αχρήστων μιας και αυτοί μιλούσαν για μια 8xxx σειρά η οποία δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ.. Φυσικά και είναι στο χέρι σου και στην διάθεση σου να τους εμπιστευτείς αλλά πρέπει να ξέρεις και την άλλη άποψη. Γενικότερα τώρα αν κάποιος δεν θέλει να γράφω την άποψη μου στο δικο του τοπικ μπορεί να μου το ζητήσει και θα το κάνω αυτομάτως,είναι δε πολύ κουραστικό κάθε φορά να αντιμετωπίζω την ίδια οργανωμένη επιθεση, με προσωπικές αναφορές,επειδή σπάω ένα κατεστημένο,που η γνώση τους κινείται και υπάρχει μόνο γύρω απο τα προϊόντα της AMD.. από εκεί και πέρα όσο λαμβάνω τέτοια μηνύματα σε π.μ εγώ θα συνεχίζω να γράφω την άποψη μου και να πηγαίνω κόντρα σε όλους αυτούς προς συμφέρων αυτών που μας διαβάζουν.- ""Απεστάλη Χθες, 18:28 στην αρχή σε παρεξήγησα αλλά πλέον έχω καταλάβει ότι παλεύεις μόνο σου με το θηρίο(amd funboyz)..δυστυχώς δε μπορείς εύκολα να εκφράσεις τη γνώμη σου σε αυτό το φόρουμ. καλή δύναμη""
adtakhs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Εν ολίγοις αν το πάμε έτσι, η κλοκαρισμένη 7950 μου θα παίζει πιο ψηλά από τη stock 9950 και φυσικά θα κοστίζει πολύ λιγότερο. Οπότε μένει να δούμε αν θα κλοκάρει τουλάχιστον 30% κι αυτή, ώστε να μπορούμε να πούμε ότι κάτι πάει να γίνει, κι αν. Δεν υπαρχει αυτο .... Την 9950 η 7950 δεν θα την πιανει με τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα