phanispal Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Βασικά η γνώμη σου είναι πως νομίζεις πως αξίζει να περιμένει. Εκτός κι αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε.. Όταν βγουν οι 9*** θα του προτείνουν κάποιοι reference υλοποίηση, όταν πολλοί υποστηρίζουν ότι δε "λένε";
Millennium Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Σαν τι να ξέρει δηλαδή; Λες να'ναι πιο αργή η νέα σειρά απ'την υπάρχουσα; Μόνο που θα πέσουν κάποιες νέες κάρτες πάνω σε υπάρχουσες θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές.
Sayan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Ρε παιδια μην τσακωνεστε. Τι nvidia τι ati. Mια καρτα να παρουμε να κανουμε τη δουλεια μας.Η αληθεια ειναι οτι ειμαι ανυπομονος και θα ηθελα την καρτα τωρα, αλλα επειδη λετε οτι ειμαστε κοντα στη νεα φουρνια λεω πως θα αντεξω λιγο ακομα.Καταλαβαινω απολυτα τη λογικη του οταν χρειαζεσαι αναβαθμιση απλα ψωνιζεις χωρις να περιμενεις ποτε θα βγει το επομενο μοντελο (σε αοριστο χρονο). Αλλα επειδη μιλαμε για 1-2 μηνες και επειδη την καρτα θα την κρατησω σιγουρα 2 χρονια+ λεω να περιμενω μηπως και δωσουν κατι νεας γενιας. Αν ψωνιζα τωρα, μαλλον θα επαιρνα 7970 ισως λογω της ram. Αλλα εαν η 9950 (δεν παω για την ναυαρχιδα) ειμαι τυχερος και τιμολογηθει μεχρι 400 ευρω και εχει και κανα 15-20% παραπανω επιδοσεις απο την 7970 γιατι να μην το κερδισω? Θα μου πει κανεις 15% δεν λεει και πολλα, το ξερω, αλλα ποτε δε ξερεις.Εσεις τι προσδοκιες εχετε για τη σειρα 9?
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Αν εσύ θεωρείς ότι δεν έχεις άμεση ανάγκη μια νέα κάρτα, τότε περίμενε. 1
Sayan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Βασικα το λες αμεσα αναγκη γιατι εκτος του οτι ειναι μουσειακη η 295 μου κανει και τρομερο θορυβο (παντα εκανε αλλα εχει παραγινει) γιατι εχει μαζεψει τοση σκονη που δεν μπορω να την καθαρισω πλεον ετσι οπως ειναι σαντουιτς και λογικα και η θερμοαγωγιμη εχει γινει ατμος προ πολλου. Με το που βαζω κανα battlefield 3 παει 97 βαθμους και φυσικα throttling.Ενταξει πρακτικα την χρειαζομαι τωρα, αλλα δεν θελω να το μετανιωσω μετα
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Αν πρακτικά την χρειάζεσαι τώρα, να αγοράσεις κάτι τώρα.
phanispal Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Η 7950 έσκασε μύτη στα 450 δολλάρια και υπήρξαν εκδόσεις με 500. Δολλάρια και κατά το launch αυτά. Η nVidia παρουσίασε μια κάπως επιθετική τιμολογιακή πολιτική πρόσφατα, κάτι που ίσως επηρεάσει την κόκκινη. Πάντως στην Ελλάδα δεν πιστεύω ότι τον πρώτο καιρό θα παίζουν 9950 κάτω από 400€. Κι αν παίξουν, θα υπάρχει λόγος.
Fulgore1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Εγω καταρχας ανεφερα κατα την γνωμη μου γιατι να διαλεξεις καρτα γραφικων. 7970 διαλεγεις αν κυριως ασχολεισαι με oc,που αν ασχολεισαι θα παρεις την 7950 γιαυτο και εχει και 3GB η nvidia απο την αλλη σου βγαζει καρτες κυριως για τον κοσμο που απλα θελει να παρει καρτα να μην ασχοληθει με το Oc(οχι οτι δεν μπορει κιολας)και να παιξει τα παιχνιδια.Αυτα περι ''παλιων''καρτων ειναι μονο για αυτους που αλλαζουν τις καρτες γρηγορα και καθονται μετα και ασχολουνται με benchmarks.Οταν μιλαμε για Gaming Pc,δινουμε βαση στα Παιχνιδια αυτα καθαυτα και μετα σε ολα τα αλλα. Ετσι πανε αυτα sayan στον τομεα των υπολογιστων.Και αυτοι που πηραν την titan ειδαν μετα την 780 να πλησιαζει σε επιδοσεις και να κοστιζει σχεδον τα μισα λεφτα,ουτε με 1000 καρτα δεν μπορεις να χαρεις.Ακομα και την 7990 σκεψου να την ειχες αγορασει 1000ευρο και να την βλεπεις τωρα στα 650ευρο πως θα νιωθεις.Γιαυτο και οι πιο πολλοι που δεν ειναι πορωμενοι με αυτα δινουν μεχρι 250ευρο(760,7950)για να μην εχουν να ανυσηχουν τοσο και αργοτερα την αλλαζουν εχωντας χασει λιγοτερα απο αυτους που δινουν 400ευρο(και ισως ειναι και το καλυτερο)Ειδα πχ ατομο σε αλλο forum να πουλαει σημερα 7950(Sapphire)με 1 χρονο εγγυηση στα 250,οταν 269 εχει η gigabyte καινουργια με 3 χρονια.Αν κατσεις και ασχοληθεις με τις καρτες γραφικων και τους υπολογιστες απλα στο τελος τρελενεσαι. Σε αλλο πχ post ενας ηθελε να βαλει μεσα Intel i3(115ευρο)για gaming ενω με 140ευρο αγοραζεις το τερας τον 8320.Ε οτι και να του γραψεις αυτος εκει θα παει να παρει τον i3.Αλλος σε gaming pc μου εβαλε μεσα i7 4770k και καρτα γραφικων την 7790(122ευρο)και μετα επρεπε να γραψεις 50 σχολια για να καταλαβει και να βαλει καλυτερη καρτα.Δεν βγαζεις ακρη δυστηχως.Το εχω πει 100 φορες και το κανω 2 μηνες τωρα που ειναι στο Insomnia,μιας και εγω ημουν στην ιδια κατασταση αγορας νεου Pc. Ο κοσμος πρεπει να προτεινει τις προτασεις απο τις 2 εταιριες(nvidia-amd)και (Intel-amd)και αφου αναφερει και τα υπερ και τα κατα,να αφησει τον ενδιαφερομενο να αγορασει αυτο που θελει και ας ειναι αντικειμενικα λαθος. Εγω προσωπικα οπως και οταν αγοραζω κοιταζω και να εχει μεγαλη εγγυηση η καρτα πχ,γιατι οχι μονο μου δινει σιγουρια για την αγορα αλλα την πουλαω και πιο ευκολα μετα απο πχ 2μισι χρονια αν εχει 3 χρονια εγγυηση.Ουτως η αλλως παιχνιδια εκτως Battlefield 4 θα βγουν απο τον νεο χρονο αρα και ακομα και αν παρεις την 9970 παλι παιχνιδια αξιολογα θα δεις απο τελη του χρονου αρχες του επομενου λογω κονσολων,αρα και παλι θα εισαι χαμενος.Μια ή αλλη ειναι σε αυτα δυστηχως.Και βεβαια πρεπει να ξερεις οτι οπως ανεφερα το μεγαλυτερο μερος των αγοραστων κοιταζει για καρτες στα 250ευρο.
Millennium Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Η 7950 έσκασε μύτη στα 450 δολλάρια και υπήρξαν εκδόσεις με 500. Δολλάρια και κατά το launch αυτά. Και η nvidia; Τι είχε τότε με τι επιδόσεις και σε τι nm; Γιατί η nv πρόσφατα έπαιξε το τελευταίο της χαρτί στα 28nm.
Trexx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Εγω καταρχας ανεφερα κατα την γνωμη μου γιατι να διαλεξεις καρτα γραφικων. Δεν έχεις γνώμη. 42 διαφορετικές προτάσεις σε ένα ποστ κάνεις = αρεστός σε όλους = αυξάνω τα ποστ. Μέχρι και το μηχάνημά σου έβγαλες από την υπογραφή λες και κάνεις καρίερια... Προλαβαίνεις να το πάρεις σωστά πάντως, το ψάχνεις, κρίμα είναι να μοιάζεις με ιατρικό επισκέπτη.
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Η nVidia παρουσίασε μια κάπως επιθετική τιμολογιακή πολιτική πρόσφατα, κάτι που ίσως επηρεάσει την κόκκινη. Ε, όχι και κάπως..Του μάμησε τη μάνα, ειδικά με την Τατιάνα.. 1
Fulgore1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Οκ συγνωμη εχεις δικιο μονο fanboys να λενε την γνωμη τους και ειμαι σιγουρος οτι ολοι οι gamers ειναι τρελαμενοι με Benchmarks Και overclock.Σε πειραξε πολυ το μηχανημα της υπογραφης που το εβγαλα μιας και θα αλλαξω καποια πραγματα την αλλη εβδομαδα???Τελος σε ευχαριστουμε που με αυτο το μηνυμα βοηθησες το topic και αλλη φορα θα λαμβανουμε την αδεια σου πριν γραψουμε κατι. 1
phanispal Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Αυτό είναι το θέμα δηλαδή; Αν είχε καλύτερες επιλογές η μία από την άλλη; Εγώ ξέρω ότι όταν ήθελα να αλλάξω τις 6870 μου είπαν να περιμένω τις 8***. Την είδαμε όλοι τη σειρά 8. Ακόμα τη βλέπουμε. Με την 7950 μου που είναι κλειδωμένη και μέτριο κομμάτι κερδίζω 30% κλοκάροντάς την. Άμα είναι η 9950 να είναι 15-20% ταχύτερη από τη stock 7950 και να μην κλοκάρει τόσο και να κοστίζει 380€+, sorry αλλά θα είναι αποτυχία και τζάμπα θα περιμένει ο TS, εκτός κι αν πιστεύετε οτι θα κατέβει η 7950 στα 200€. Πάσο αν γίνει αυτό.
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Προφανώς η AMD αποφάσισε να βγάλει την 9xxx για να μας ''θυμίσει'' τις ένδοξες μέρες της ATi με την 9700/9800pro. H 9970 θα παίξει στις επιδόσεις της 780 που σημαίνει περίπου 20% πάνω από μια 7970, πιο πάνω δεν θα παίξει γιατί θα κοστίζει όσο η 780 ή και παραπάνω, άρα υπολόγισε που περίπου θα παίζει μια 9950.
Trexx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Οκ συγνωμη εχεις δικιο μονο fanboys να λενε την γνωμη τους και ειμαι σιγουρος οτι ολοι οι gamers ειναι τρελαμενοι με Benchmarks Και overclock.Σε πειραξε πολυ το μηχανημα της υπογραφης που το εβγαλα μιας και θα αλλαξω καποια πραγματα την αλλη εβδομαδα???Τελος σε ευχαριστουμε που με αυτο το μηνυμα βοηθησες το topic και αλλη φορα θα λαμβανουμε την αδεια σου πριν γραψουμε κατι. Δεν θα απαντήσω γιατί αν το κάνω θα τελειώσει μάλλον άδοξα η καριέρια. Καμπανάκι χτυπάω απλά. Αν θέλεις κάτι ουσιαστικό για να ξεδιαλύνεις τις ασάφειες στο μυαλό σου, στείλε πμ. Αν οχι, δεν περιάζει. Κάπου εδώ θα είμαι να σας παρατηρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα