Sayan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 mods δεν με ενδιαφερουν. Φιλτρα θελω να βαζω αλλα οχι απαραιτητα τερμα. aa ισα ισα να διορθωνει αλλα σιγουρα maxed settings. στα 1080p θα μεινω σιγουρα... Απλα θα ξενερωσω να σκασω τωρα 400αρα και του χρονου να ειμαι ''λιγος'' με τα 2gb. Και εγω πιο πολυ φοβαμαι τις νεες κονσολες και το τι ζημια μπορει να κανουν με τα ports.Εχω αποφασισει ξεκαθαρα πλεον οτι θελω την 770. Τα plus 2gb κοστιζουν +70€ περιπου αναλογα απο που θα την παρεις. Και επειδη ειμαι τερμα οριακα στα χρηματα (400€) ουτε σεντ παραπανω καθως ξεκινησα με στοχο μεχρι τα 350, με προβληματιζει το θεμα vram καθως η 770 4gb παει 450-480 ενω υπαρχει παντα η 7970 3gb στα 370. Οποτε ειμαι λιγο σε διλλημα. Απο την αλλη ειναι λιγο αντιδεολογικο τωρα να παρω ατι αφου σε 2 μηνες ερχονται νεες. Τουλαχιστον η 770 θεωρειται φρεσκια σχετικα. Ειναι ψυχολογικο καταλαβαινετε...
WalkerSW Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Τουλαχιστον η 770 θεωρειται φρεσκια σχετικα. Ειναι ψυχολογικο καταλαβαινετε... Καθε αλλο παρα φρέσκια ειναι. Μια φρεσκαρισμένη 680 είναι με διορθωμένο το τραγικο λαθος που έιχαν κανει με την μνημη αλλα τεσπα!!
Sayan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ενταξει σχετικα φρεσκια στην αγορα θελω να πω.
Fulgore1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι αν εχεις γενικα προβλημα με την 770 θα εχεις και με την 7970,ναι ωραια ολα αυτα περι vram αλλα οπως ειπε ο Movie μιλαμε για πανακριβες καρτες γραφικων(380+)ευρο.Οι developpers βγαζουν τα games Κοιταζοντας τι εχει η πλειοψηφια των καταναλωτων και επειδη οπως ειναι αυτονοητο η πλειοψηφια δεν εχει τοσο ακριβες καρτες,στην καλυτερη δηλαδη να εχει απο νεα μοντελα 7870 και 660ti,θα δουμε και τα παιχνιδια να εχουν τις αναλογες απαιτησεις.Και οσο αφορα το θεμα των κονσολων ας το ξαναπουμε αλλη μια φορα,οι developpers μετα απο τουλαχιστον 2 χρονια θα αρχισουν να αξιοποιουν το Hardware των νεων κονσολων. Ασε που και στο μελλον μπορεις να πας για sli/crossfire Και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Καθε αλλο παρα φρέσκια ειναι. Μια φρεσκαρισμένη 680 είναι με διορθωμένο το τραγικο λαθος που έιχαν κανει με την μνημη αλλα τεσπα!! Τι είχαν κάνει με τη μνήμη ; Τίποτα δεν έχει αλλάξει, η 770 είναι μια oc'ed 680, όλα τα άλλα είναι ίδια.
Fulgore1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Αν επισης εχεις δει/ακουσει για τις τιμες που θα εχουν οι νεες κονσολες,θα καταλαβεις τι πραγματικα παιζει με την οικονομικη κατασταση γενικα ακομα και στον τομεα του gaming.Γιαυτο αλλωστε και η Sony και MS προτιμησαν την amd και οχι την Nvidia Λογω κοστους,που αυτο θα περναγε μετα στους καταναλωτες(δηλαδη σε εμας).
qsis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 ..και εγω δεν διαφωνώ μαζι σου ,αλλα βλέπω λιγο κ την παγίδα που καθε φορά στήνουν οι Εταιρίες καρτών με τους προγραμματιστές παιχνιδιών.αν δεν σ'ενδιαφερουν τα απόλυτα bench που δεν έχουν και επαφή με την καθημερινή χρήση καλό είναι να μην πέφτουμε στην παγίδα τους. Παίζεις παιχνίδια; Ποια bench; Στα bench είναι που δε θες μνήμη σε αντίθεση με πραγματικούς τίτλους που όσο πάνε και αυξάνονται . Ασε που και στο μελλον μπορεις να πας για sli/crossfire Και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Sli με 770 είναι über fail, ειδικά αν μιλάμε για ανάλυση> 1080p 1
Millennium Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Γιαυτο αλλωστε και η Sony και MS προτιμησαν την amd και οχι την Nvidia Λογω κοστους,που αυτο θα περναγε μετα στους καταναλωτες(δηλαδη σε εμας). Δε φτιάχνει δικά της cpu η nvidia μεταξύ άλλων. Εδώ τα λέει απλά: The Real Reasons Microsoft, Sony Chose AMD For The Xbox One And PS4
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 mods δεν με ενδιαφερουν. Φιλτρα θελω να βαζω αλλα οχι απαραιτητα τερμα. aa ισα ισα να διορθωνει αλλα σιγουρα maxed settings. στα 1080p θα μεινω σιγουρα... Απλα θα ξενερωσω να σκασω τωρα 400αρα και του χρονου να ειμαι ''λιγος'' με τα 2gb. Και εγω πιο πολυ φοβαμαι τις νεες κονσολες και το τι ζημια μπορει να κανουν με τα ports. Εχω αποφασισει ξεκαθαρα πλεον οτι θελω την 770. Τα plus 2gb κοστιζουν +70€ περιπου αναλογα απο που θα την παρεις. Και επειδη ειμαι τερμα οριακα στα χρηματα (400€) ουτε σεντ παραπανω καθως ξεκινησα με στοχο μεχρι τα 350, με προβληματιζει το θεμα vram καθως η 770 4gb παει 450-480 ενω υπαρχει παντα η 7970 3gb στα 370. Οποτε ειμαι λιγο σε διλλημα. Απο την αλλη ειναι λιγο αντιδεολογικο τωρα να παρω ατι αφου σε 2 μηνες ερχονται νεες. Τουλαχιστον η 770 θεωρειται φρεσκια σχετικα. Ειναι ψυχολογικο καταλαβαινετε... Σοφή κ η σωστότερη επιλογή η GTX 770. πόσο μάλλον σε αυτή την τιμή Δες πόσο χρόνο έχει πάρει ώστε να φτιάξουν οι τιμές της σειράς 7 στην Ελλαδαρα από την ημερομηνία κυκλοφορίας τους,το ίδιο θα συμβεί και με την καινούρια σειρά της AMD δεν ειναι λοιπόν μονο η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι + 2-3 μήνες ώστε να μην σου πιάσουν τον π@π@ .. εμείς που πήραμε πρώτοι την 770 την πληρώσαμε +40 και τις πήραμε κατ'ευθειαν από την EVGA εσύ με οριακά τα 400 δεν νομίζω να έχεις αυτή την πολυτέλεια. Αυτές οι 2 εταιρίες οσο και να το θέλουν μερικοί δεν μπορούν να είναι συγκρίσιμες επι ίσης όροις,όσο υπάρχουν προγράμματα στον πλανήτη γη που δουλεύουν μόνο με nVidia και Cuda cores.. Ξέφυγε από την κακομοιριά μας και κανε μια βόλτα σε ξένα forums και θα καταλάβεις απόλυτα όλα αυτά που έχουμε γράψει.
Fulgore1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Οπως το εχω πει πολλες φορες(και με εχουν κραξει κιολας μιας και αποοτι φενεται αν εισαι αντικειμενικος ειναι κακο πραγμα στις μερες μας)ειτε παρεις την 7970 ειτε την 770 και δεν θες να περιμενεις τις νεες amd κυριως λογω του οτι δεν γνωριζουμε ποσο θα κοστιζουν τις πρωτες μερες θα εισαι το ιδιο ικανοποιημενος και με τις 2 καρτες. Τωρα η προσωπικη μου θεση ειναι η εξης Απο nvidia μερια η 760 παιρνει την θεση της 660ti και η 770 την θεση της 680.Αρα αυτος που μπορει να παει στην 770 απο την 760 τοτε αξιζει να αγορασει την 770 καθως εχει αισθητη διαφορα απο την 760. Στην amd μερια τωρα,ο εξυπνος αγοραστης που τον ενδιαφερουν τα 3 gb και το oc,δεν αγοραζει την 7970 και αγοραζει την 7950 που σε oc και επιδωσεις δεν διαφερει τοσο απο την 7970,και γλυτωνει και 100+ευρο. Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη/θεση και για τις 2 εταιριες και για αυτα που προσφερουν στα λεφτα του ενδιαφερομενου. 1
Millennium Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Θυμηθήκαμε τις ελληνικές τιμές και το cuda και τα προγράμματα τώρα.Όταν υπάρχει επίσημη μείωση τιμής περνάει και στην Ελλάδα σταδιακά,το βλέπουμε και με την 7970 τώρα.
phanispal Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Κι άλλοι είναι ό,τι θυμούνται χαίρονται εδώ μέσα (ανάλογα με τι τους συμφέρει εννοείται).
Sayan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Τελικα πηρα palit gtx 770. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα