Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθε η ωρα να αντικαταστησω την γερασμενη μου gtx 295.

Πανω απο 400 ευρω δεν παω με τπτ οποτε με τα σημερινα δεδομενα κινουμε στις gtx 770 & ati 7970

Αν υποθεσουμε οτι ψωνιζα σημερα μαλλον θα πηγαινα για 7970 (350 euro την βρισκω)

Ομως διαβαζω οτι συντομα θα βγει η 8χχχ σειρα και οι φημες λενε για μεγαλες βελτιωσεις. Ισως σε αυτα τα λεφτα που ψαχνω να τοποθετηθει η ''8950''

Αξιζει να περιμενω λετε? Ποτε περιπου τις περιμενουμε?

Θελω να κανω την καλητερη δυνατη αγορα στα λεφτα μου (να με βγαλει μερικα χρονια δλδ) καθως δεν κανω συχνα αναβαθμισεις (γιαυτο και ξεμεινα τοσα χρονια με την 295)

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το υπόλοιπο σύστημα δεν μας λες πιο είναι ..... Παίζει ρόλο για το αν θα μπορεί να στηρίξει τις κάρτες γραφικών αυτές !

Βαση της παλαιότητας της κάρτας που έχεις (παλαιότητας συστήματος) θα κοιτούσα μια GIGABYTE 7950 3GB DDR5 BOOST (1000Mhz) στα 265€ το πολύ.

https://www.skroutz.gr/s/431787/Gigabyte-Radeon-HD7950-3GB.html

http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4121

Η 9970 θα βγει στην αγορά στις 25 Σεπτέμβρη .

8970 είναι μόνο για OEM και υπάρχει είδη (DELL, HP κ.λ.π.)

Η 9970 αναμένεται να είναι ανάμεσα στις GTX 780 και GTX TITAN . Το πόσο θα κοστίζει δεν το ξέρουμε ...

Δημοσ.

Χμ ........ αν και είναι καλό το σύστημα κοίταξε για 7950 ....

Η 9970 θα θέλει κάτι καλύτερο για να τσιτώσει εκτός και αν παίζεις games που δεν είναι CPU intensive.

Δημοσ.

Αυτο που σκεφτομουν ειναι αν μια 7950 θα με βγαλει αρκετο καιρο. Απλα θελω να παιζω με ολες τις λεπτομερεις στα games (οχι τρελα aa)

Δεν ξερω τι καινουριο θα φερει η 9 σειρα αλλα ξαναλεω, μηπως πρεπει να περιμενω να παρω φρεσκο πραμα, η πιστευεις οτι θα η 7950 θα με βγαλει παλικαρι για 2+ χρονακια

Δημοσ.

Πάντως αν εγώ αγόραζα σήμερα κάρτα γραφικών και έψαχνα το πιο VFM στην κατηγορία των δυνατών καρτών θα ανέβαινα σε budget και θα κοιτούσα την

7990 που από 1000€ έπεσε κάτω από 600€ .... και είναι διπύρηνη 2X 7970 !!  Είναι ότι πιο δυνατό υπάρχει σήμερα ...

http://www.mindfactory.de/product_info.php/6144MB-PowerColor-Radeon-HD-7990-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_853895.html

Radeon-HD-7990-Battlefield-3.jpg

Σαφώς μια τέτοια κάρτα σε βγάζει για χρόνια ειδικά σε 1080p ....

Απλά δεν ξέρω πόσο πέρα θα τα έβγαζε το σύστημά σου , ειδικά σε παιχνίδια που θέλουν CPU ...

Η κάρτα έρχεται και με μια ντουζίνα παιχνίδια δώρο !! :-D

Κανένα 100€ έχουν μόνο τα παιχνίδια αν πας να τα αγοράσεις ...

Αν πάλι δεν τα θες τα games  τα πουλάς .... και ρίχνεις το κόστος εν τέλη αγοράς της ... :shifty:

sapphire-hd7990-6gb-3.jpg

Δημοσ.

την ανεβάσαν λιγο παλι.. από'τι βλέπω σε όλα τα sites

Αυτοι συνεχιζουν να την εχουν κατω απο 600€ ...

Επαιζε και custom powercolor στα 547€ στις 15 Αυγούστου στο ίδιο κατάστημα αλλά με χαμηλότερα ρολόγια !

EDIT : Πριν μισή ώρα την ανέβασαν .. Τώρα το είδα ... Όταν έκανα πόστ ήταν στα 597€

Η SAPPHIRE πάντως και η XFX συνεχίζουν στα 637€

Δημοσ.

Η 770 είναι ελάχιστα πιο γρήγορη απο την 7970 η οποία έχει 3gb μνήμη έναντι 2 που έχει η 770 . Εγώ στην θέση σου θα περίμενα τις καινούργιες κάρτες την AMD

Δημοσ.

σαντουιτς καρτα δεν ξαναπαιρνω να μου την χαριζεις... Πεθανα τοσα χρονια περιμενοντας τους drivers να δωσουν sli η να μην δουλευει 100%

Και η cpu ισως να αλλαχτει καποια στιγμη, δεν θα κλεισει και 10 ετια. Αλλα νομιζω οτι ακομα ειναι κομπλε ειδικα αφου θα παρω μονοπυρηνα καρτουλα

Δημοσ.

Και εγω θα προτεινα να περιμενεις,αν ειναι εφικτο κατι τετοιο, 1 μηνας ειναι περιπου,μονο σε καλο πιστευω θα βγει η υπομονη σου.

• Like 1
Δημοσ.

Περιμενε φιλος, η αναμονη ειναι αρκετα κοντα ετσι ωστε να αντεχεις ανετα. Σε καθε περιπτωση στην χειροτερη των περιπτωσεων απλα να αγορασεις φτηνοτερα καποια καρτα που σημερα θα την πληρωσεις χρυσαφι αν την θες. Δεν ειναι δα και καμια μεγαλη υπομονη, 1-2 μηνες ειναι. 

Δημοσ.

Η 9970 θα θέλει κάτι καλύτερο για να τσιτώσει εκτός και αν παίζεις games που δεν είναι CPU intensive.

Θα πεσει φωτια να μας καψει αν αρχισαμε να λεμε οτι ο 920 θα ριξει μπουκαλι σε οποιαδήποτε καρτα... δεν ισχυει αυτο και δεν θα ισχυσει για πολυ καιρο ακομη.... 

Δημοσ.

Άλλο ένα τραγικό ποστινκ ...

Φίλε μου εδώ είσαι - χτες και εδώ θα είσαι και αύριο με double bios αν θέλεις να περιμένεις. 360+12 μεταφορικά,3 χρόνια εγγύηση και 3 μήνες stepup αν αλλάξεις γνώμη ..
http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=02G-P4-2774-KR&family=GeForce%20700%20Series%20Family&uc=EUR

• Like 1
Δημοσ.

Άλλο ένα τραγικό ποστινκ ...

Φίλε μου εδώ είσαι - χτες και εδώ θα είσαι και αύριο με double bios αν θέλεις να περιμένεις. 360+12 μεταφορικά,3 χρόνια εγγύηση και 3 μήνες stepup αν αλλάξεις γνώμη ..

http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=02G-P4-2774-KR&family=GeForce%20700%20Series%20Family&uc=EUR

Λάθος τιμολόγηση; Περίεργο να είναι τόσο χαμηλά ενώ οι reference και non SC είναι κοντά στα 400.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...