Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετω!εχω την εν λογω καρτα υλοποιηση της sapphire κ επισης vapor-x. εχω να ρωτησω,πιο πολυ ως αποριες:

1 με την p5ql-e επιτυγχανεται το crossfire?

2 θα κερδισω κατι το ουσιαστικο?σε games δλδ? (σκεφτομαι μηπως δε μπορω ν παιξω gta v οταν βγει)

3 αν ναι,με ποια/ποιες καρτα-ες γινεται crossfire ?

ευχαριστω :)

• Like 1
Δημοσ.

χαιρετω!εχω την εν λογω καρτα υλοποιηση της sapphire κ επισης vapor-x. εχω να ρωτησω,πιο πολυ ως αποριες:

1 με την p5ql-e επιτυγχανεται το crossfire?

2 θα κερδισω κατι το ουσιαστικο?σε games δλδ? (σκεφτομαι μηπως δε μπορω ν παιξω gta v οταν βγει)

3 αν ναι,με ποια/ποιες καρτα-ες γινεται crossfire ?

ευχαριστω :)

δεν νμζω η μιτρικη να υποστηριζει crossfire..αρα αν θες crossfire χρειαζεσε σιγουρα νεα μιτρικη..

ως αναφορα το gaming φυσηκα και θα σε βοηθησει πολυ διοτη σκεψου πως θα εχεις διπλη δυναμηη :)

δν θα εχεις κανενα προβλημα με το gta v :)

Δημοσ.

Δεν εχει που δεν εχει νοημα το cf με 5870 εν ετη 2013 (εγω το έχω απο το 2009) δεν το υποστηριζει και η μητρικη σου... οποτε το ξεχνας.

Πουλα την 5870 κανενα 100αρικο βάλε και αλλο ένα κατοσταρικο που θα το εδινες για 2η 5870 και παρε μια 7870... η αναβα λιγο ακομη και κοιτα 760 και 7950.

• Like 3
Δημοσ.

Ότι λέει ο walkersw... για εμένα cf/sli αξίζει μόνο όταν θες να δουλεύεις

σε παραπάνω από μία οθόνες ταυτόχρονα... σε κάθε άλλη περίπτωση πας σε μια καλύτερη κάρτα...

Άσε που οι απαιτήσεις σε ισχύ ενδεχομένως να είναι αρκετά μεγαλύτερες σε cf, χωρίς να δεις

μεγάλη διαφορά στα γραφικά.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...