Luxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Εχω ενα laptop με HDD δισκο, και ενα desktop με τον Samsung 840 ssd. Εχω 3 επιλογες : Α) Αγοραζω ενα ssd 60gb για το λαπτοπ. Β) Αγοραζω ενα καλυτερο ssd για τον σταθερο, και βαζω τον samsung στο λαπτοπ. Γ) Μενω οπως εχει, και σε 1 χρονο αγοραζω ενα καλυτερο SSD για το σταθερο, και βαζω το samsung στο λαπτοπ. * Τον ssd στο σταθερο τον εχω λιγοτερο απο 1 μηνα. Αν και διαβαζω οτι ειναι σχετικα αργος, δε παρατηρω κατι. Εχει αργο max read, αλλα δε το καταλαβαινω προσωπικα.. Να μου πεις με τους HDD που ημουν τοσα χρονια.. Η μερα με τη νυχτα. ** Στο λαπτοπ πλεον η μονη ασχολια ειναι το ιντερνετ και καμια ταινια. Ουτε προγραμματα, ουτε παιχνιδια. Οποτε δε ξερω κατα ποσο αξιζει να χασω σε χωτητικοτητα.. Ειμαι μεταξυ Α και Γ. 1
Foxoulhs Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Εχω ενα laptop με HDD δισκο, και ενα desktop με τον Samsung 840 ssd. Εχω 3 επιλογες : Α) Αγοραζω ενα ssd 60gb για το λαπτοπ. Β) Αγοραζω ενα καλυτερο ssd για τον σταθερο, και βαζω τον samsung στο λαπτοπ. Γ) Μενω οπως εχει, και σε 1 χρονο αγοραζω ενα καλυτερο SSD για το σταθερο, και βαζω το samsung στο λαπτοπ. * Τον ssd στο σταθερο τον εχω λιγοτερο απο 1 μηνα. Αν και διαβαζω οτι ειναι σχετικα αργος, δε παρατηρω κατι. Εχει αργο max read, αλλα δε το καταλαβαινω προσωπικα.. Να μου πεις με τους HDD που ημουν τοσα χρονια.. Η μερα με τη νυχτα. ** Στο λαπτοπ πλεον η μονη ασχολια ειναι το ιντερνετ και καμια ταινια. Ουτε προγραμματα, ουτε παιχνιδια. Οποτε δε ξερω κατα ποσο αξιζει να χασω σε χωτητικοτητα.. Ειμαι μεταξυ Α και Γ. το Γ φιλεε..αφου λες πως το λαπτοπ το εχεις μονο για νετ και ταινιες
RellikEht Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Το κοινό αποφάσισε μένουν οι βοήθειες του τηλεφώνου και απόκλισης μια επιλογής.
Luxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Bug.. * Βαλτε την επιλογη να σβηνουμε τα μηνυματα μας! Θα σας γλυτωσουμε αρκετο χρονο! * 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Kαλυτερος απο τον 840 ειναι ο 840 pro, αλλα επειδη οι διαφορες στην πραξη δεν ειναι αισθητες, ή το Α (επειδη ειναι περιτο εξοδο να παρεις τον 840 pro) ή το Γ (γιατι μεχρι του χρονου λογικα θα εχουν βγει αισθητα καλυτεροι ssd απο τον 840). Θα προτιμουσα κι εγω την κουρτινα Γ παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα