Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα laptop με HDD δισκο, και ενα desktop με τον Samsung 840 ssd.

Εχω 3 επιλογες :

Α) Αγοραζω ενα ssd 60gb για το λαπτοπ.

Β) Αγοραζω ενα καλυτερο ssd για τον σταθερο, και βαζω τον samsung στο λαπτοπ.

Γ) Μενω οπως εχει, και σε 1 χρονο αγοραζω ενα καλυτερο SSD για το σταθερο, και βαζω το samsung στο λαπτοπ.

* Τον ssd στο σταθερο τον εχω λιγοτερο απο 1 μηνα. Αν και διαβαζω οτι ειναι σχετικα αργος, δε παρατηρω κατι. Εχει αργο max read, αλλα δε το καταλαβαινω προσωπικα.. Να μου πεις με τους HDD που ημουν τοσα χρονια.. Η μερα με τη νυχτα.

** Στο λαπτοπ πλεον η μονη ασχολια ειναι το ιντερνετ και καμια ταινια. Ουτε προγραμματα, ουτε παιχνιδια. Οποτε δε ξερω κατα ποσο αξιζει να χασω σε χωτητικοτητα..

Ειμαι μεταξυ Α και Γ.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω ενα laptop με HDD δισκο, και ενα desktop με τον Samsung 840 ssd.

Εχω 3 επιλογες :

Α) Αγοραζω ενα ssd 60gb για το λαπτοπ.

Β) Αγοραζω ενα καλυτερο ssd για τον σταθερο, και βαζω τον samsung στο λαπτοπ.

Γ) Μενω οπως εχει, και σε 1 χρονο αγοραζω ενα καλυτερο SSD για το σταθερο, και βαζω το samsung στο λαπτοπ.

* Τον ssd στο σταθερο τον εχω λιγοτερο απο 1 μηνα. Αν και διαβαζω οτι ειναι σχετικα αργος, δε παρατηρω κατι. Εχει αργο max read, αλλα δε το καταλαβαινω προσωπικα.. Να μου πεις με τους HDD που ημουν τοσα χρονια.. Η μερα με τη νυχτα.

** Στο λαπτοπ πλεον η μονη ασχολια ειναι το ιντερνετ και καμια ταινια. Ουτε προγραμματα, ουτε παιχνιδια. Οποτε δε ξερω κατα ποσο αξιζει να χασω σε χωτητικοτητα..

Ειμαι μεταξυ Α και Γ.

το Γ φιλεε..αφου λες πως το λαπτοπ το εχεις μονο για νετ και ταινιες :)

Δημοσ.

Bug..

* Βαλτε την επιλογη να σβηνουμε τα μηνυματα μας! Θα σας γλυτωσουμε αρκετο χρονο! *

• Like 1
Δημοσ.

Kαλυτερος απο τον 840 ειναι ο 840 pro, αλλα επειδη οι διαφορες στην πραξη δεν ειναι αισθητες, ή το Α (επειδη ειναι περιτο εξοδο να παρεις τον 840 pro) ή το Γ (γιατι μεχρι του χρονου λογικα θα εχουν βγει αισθητα καλυτεροι ssd απο τον 840).

Θα προτιμουσα κι εγω την κουρτινα Γ παντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...