DHatzoudis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Καλημέρα, κάνω εγγραφή τηλεοπτικού προγράμματος σε έναν δέκτη Comet SD που κάνει εγγραφή σε αρχεία τύπου .dvr και θέλω να τα αναπαράγω στο PC μέσω κάποιου player. Αν γίνεται και απευθείας στην τηλεόραση ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, αλλά δεν κατέχω δέκτη SD. Μόνο HD, έτυχε τώρα να γράψω σε SD. Οι εγγραφές μου είναι σε δέκτες HD αποκλειστικά όπου τα αρχεία που παράγονται είναι σε .ts format ή και .mts και παίζουν από τον ένα δέκτη στον άλλο (ِComet HD, Turbo-X HD2000, Opticum T90, Opticum STB Dekoder, Crystal Audio Prime HD, Crystal Audio Appstreamer TV) ΠΑΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ, γιατί τα αρχεία που γράφω δεν θα μπορώ να τα δω, απλά αδειάζω τα στικάκια στον σκληρό δίσκο. Τα .ts και τα mts τα αναπαράγω με VLC, ή και με Gom Player, ή και μέσω BS Player. Αυτές τις εγγραφές ποιό πρόγραμμα τις αναπαράγει, ή στην χειρότερη περίπτωση με ποιό πρόγραμμα τα μετατρέπω σε avi, mkv, mp4 ή κάποιο format της προκοπής; Τι να κάνω; Εχω απελπιστεί !!!
micos000 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Βάλε media info, φόρτωσε το αρχείο .dvr στο πρόγραμμα και πήγαινε από το Προβολή->Κείμενο. Κάνει αντιγραφή-επικόλληση όλες τις πληροφορίες σε επόμενο μήνυμα να δούμε τι ακριβώς είναι.
panos0100 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 κι εγω παρομοιο προβλημμα εχω υπαρχει καπιος player που να παιζει αυτη την μορφη; εγω απλα τα γραφω αλλα θελω να δω το βιντεο στον υπολογιστη πως γινεται;
haris013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 συνήθως τέτοια αρχεία τα παίζει το windows media center και όσα έχω συναντήσει εγώ ήταν h.264
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα