Fulgore1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτην εχω βεβαια την αγορασα απο amazon στα 133 ευρο με φπα οταν εδω κοστιζει 157ευρο,αρα αν αναλογιστω τι επιλογες ειχα στα χρηματα αυτα μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος.Τωρα στα αλλα που ανεφερες ολες οι καρτες που προτεινα βλεπω και υποστηριζουν crossfire και sli αλλα για τις υποδοχες που αναφερεις δεν γνωριζω παραπανω μιας και δεν με ενδιαφερει το sli πρως το παρον.Οσο για υδροψυξη που ανεφερες παραπανω η h100i χωραει στο scout 2 αν δεις υπαρχουν 1-2 video στο youtube που δειχνουν και πως. 1
vagos1983 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτην εχω βεβαια την αγορασα απο amazon στα 133 ευρο με φπα οταν εδω κοστιζει 157ευρο,αρα αν αναλογιστω τι επιλογες ειχα στα χρηματα αυτα μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος.Τωρα στα αλλα που ανεφερες ολες οι καρτες που προτεινα βλεπω και υποστηριζουν crossfire και sli αλλα για τις υποδοχες που αναφερεις δεν γνωριζω παραπανω μιας και δεν με ενδιαφερει το sli πρως το παρον.Οσο για υδροψυξη που ανεφερες παραπανω η h100i χωραει στο scout 2 αν δεις υπαρχουν 1-2 video στο youtube που δειχνουν και πως. αγγλικο αμαζον την πηρες??εγινε ευχαριστω!!! ειλικρινα εχω αρχισει κ κουραζομαι και γω δεν ξερω τι να επιλεξω με τοσο διαβασμα κ reviews,μια λεω 8350 +sabertooth μια ι5 4670κ+asus gryphon! ευελπιστω απο βδομαδα να παραγγειλω γιατι εχω τα υπολοιπα κομματια κ καθονται!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα