Προς το περιεχόμενο

Όποιος έχει DVD-ROM Toshiba SD-M1712 παρακαλώ ας απαντήσει.

gdp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσον αφορα το "auto insert notification" ειναι κατι που μου ειχε περασει και μενα απο το μυαλο. Μαλιστα, εγω το εχω απενεργοποιημενο γιατι το dvd κανει eject νωριτερα ετσι (οταν εχει μεσα cd). Αυτο συμβαινει και με αλλες μαρκες dvd-rom. Το εχω παντως δοκιμασει και δεν παιζει ρολο. Εκανα δηλαδη write transfer test με το auto insert notification ενεργοποιημενο και μη. Και παλι εχω συνεχη γραμη ως πανω (x48).

Θυμιζω οτι τρεχω winME με toshiba dvd 1712 και plextor cd-r 48x24x48 στο secondary ide (slave και master αντοιστιχα).

Κατι αλλο που σκεφτηκα. Τι τροφοδοτικα εχετε? Ισως το dvd τραβαει αρκετο ρευμα (ακομη κι οταν δε χρησιμοποιειται) γι αυτο και οι διαφοροποιησεις οταν υπαρχει cd μεσα η οταν το tray ειναι ανοιχτο. Ισως θελει γερο τροφοδοτικο. Εγω παντως εχω ενα 250 watt.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν παιζει ρολο το τροφοδοτικο , αφου αν εχεις ανοιχτο πορτακι ή αν εχεις δισκακι μεσα ολα δουλευουν κανονικα

Και για να σου φυγει η απορια με το τροφοδοτικο ... εχω Antec 550W ... λες να μην αρκει ???

Υπαρχει γενικοτερο προβλημα . Επιμενω ;)

Δημοσ.

550Watt?? (!) Ε.. ναι, αρκει. Μαλιστα θα ελεγα να προσθεσεις 2-3 Toshiba (τα σηκωνει σιγουρα το .. τερας σου :wink: ) και μετα να δουμε τι γραμμη θα δωσει το cd-r. Σα τα μετεωρα θα ειναι :lol:

Δημοσ.

steliosdj

για κάποιο λόγο πάντως ο qspock δεν έχει το πρόβλημα. Και επίσης, όταν λες ότι υπάρχει γενικότερο πρόβλημα, τι εννοείς? Εγώ πάντως με DVD-ROM φίλων που έκανα δοκιμές δεν το εντόπισα. Βέβαια δεν βρήκα κανένα με το Pioneer που ανέφερες προηγουμένως, αλλά έκανα δοκιμές και με ένα Accer και με ένα Toshiba (SD-M1612) και το recorder μου έβγαζε ευθεία γραμμή.

Επίσης με ανοικτό πορτάκι ή με cd μέσα, το πρόβλημα δεν εξαφανίζεται εντελλώς, απλά ελαχιστοποιείται. Προσωπικά θα ήθελα το recorder μου να γράφει με ευθεία γραμμή, εφόσον αυτή είναι η φυσιολογική λειτουργία του.

Δημοσ.

Σε απάντηση άλλου email που έστειλα στην Toshiba μου απάντησαν τα παρακάτω:

------------------------------

Dear Sir,

as you suggested we have tested the SD-M1712 with some different burner then Toshiba - in this case it was a NEC ND-1300A. See enclosed picture. This I believe was the last test we made, since you could offer two forum entries out of a million sold drives.

I strongly recommend to exchange this drive.

NECBurner.jpg

--------------------------------

Τώρα εγώ τι να πώ? Ή που εκεί λένε ψέματα ή εμείς είμαστε οι απίστευτοι γκαντέμηδες? Υπάρχει περίπτωση και οι τρεις μας να έχουμε πάρει ελαττωματικές συσκευές?[/url]

Δημοσ.

Με το Pioneer διαπιστωσα προβλημα . Ακριβως την ιδια συμπεριφορα οταν ηταν μαζι με το dvdwriter .

Θελω να πω , οτι μπορει να ειναι και συνδιασμος cd/dvd με writer . Οποτε το πραγμα μπλεκει .;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...