steliosdj Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Δοκιμασα με διαφορους τυπους ... κυριως με RW . (και με plus αλλα και με minus) Και με τα δυο υπηρχε προβλημα Ειτε με αδεια dvd 2Χ ειτε με 4Χ το προβλημα παραμενει Οσο για τις φωτογραφιες σου , μην σου κανει εντυπωση , γιατι τα περισσοτερα dvd writers κανουν αυτα τα σκαμπανευασματα παντα. Eτσι λειτουργουν. Το 120s παντως το ξαναλεω , δημιουργει και αυτο προβληματα .
gdp77 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Είναι το ίδιο το 120 που λέει ο neted με το 120s που λές εσύ?
steliosdj Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Ναι . Απλα ο μηχανισμος εισαγωγης ειναι διαφορετικος.
qspock Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι το dvd προκαλεί πρόβλημα με την UDMA λειτουργεία του. Ίσως επειδή έχεις παλιό controller και καλώδια δεν "παίζει" κάτι τέτοιο. Μπορείς να μου πεις στο device manager πώς βλέπει το λειτουργικό τις συσκευές? A! και τι λειτουργικό έχεις? Σε όσα συστήματα έχω δικιμάσει και έχει εμφανιστεί το πρόβλημα' date=' είχαν XP PRO. Όσο για τις εικόνες: Εδώ βλέπεις τι κάνει στο recorder μου όταν είναι στο ίδιο κανάλι http://users.panafonet.gr/gdp77/withdvd.jpg Εδώ όταν είναι σε διαφορετικά κανάλια http://users.panafonet.gr/gdp77/withdvd1.jpg Και εδώ με "ξεκαρφωμένο" εντελλώς το DVD http://users.panafonet.gr/gdp77/nodvd.jpg[/quote'] Sorry για την καθυστερηση, ελειπα χτες. 'Εχω στημενα winME και στο device manager τα βλεπει κανονικα σαν standart cdrom, για udma δεν αναφερει κατι..
gdp77 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Dear Sir, since you are not the only customer Toshiba has and you most likely want to have a qualified answer and not any bla, bla, it just took us a while to check your issue. As we checked with a SD-R1312 as Secondary Master and a SD-M1712 as a Secondary Slave we didn't observe any Problems (please see enclosed picture). Like I told you before, we have not heard about any issues like yours before, so please go ahead and exchange this drive - it seems to be a specific problem of your drive. Sorry that I cannot read the forum you addressed as reference. I would be interested to get to know the english forums you mentioned without giving any address. ------------------------------------------- Αυτά μου απάντησαν από Toshiba και μου έστειλαν και μια εικόνα όπου φαίνεται να μην παρουσιάζει τα προβλήματα που έχουμε. Άρα αν κρίνω και από το post του qspock, μήπως είναι πρόβλημα των XP? Μπορεί κανείς από σας που έχετε πρόβλημα σε XP να τεστάρει την συσκευή του σε άλλο λειτουργικό?
steliosdj Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Στην Toshiba με ποια windows το δοκιμασαν ?
gdp77 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Δεν μου είπαν τίποτα. Ό,τι μου έστειλαν το πόσταρα. Τους έδωσα και το link του forum για να με πιστέψουν ότι δεν έχω μόνο εγώ το πρόβλημα, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να μεταφράσουν...
steliosdj Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Στειλτους στο systran.otenet.gr ! Εκει διαλεγεις μεταφραση σε αγγλικα και βαζεις στο box το link του thread ... Το αποτελεσμα εχει πολυ γελιο βεβαια ! ... αλλα δεν χανεις τιποτε !!
gdp77 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 άστα να πάνε = asta they go άσε καλύτερα. Και έχω ποστάρει ρε γαμώτο το πρόβλημα σε κανα δυο αγγλικά sites αλλά μόνο εδώ προχώρησε το θέμα τόσο πολύ...
steliosdj Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2003 Δεν φταιει η toshiba ... ειναι γενικοτερο το προβλημα. Το θεμα ειναι τι επιλογες εχουμε !
gdp77 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2003 Ρε παιδιά κάντε μια καλή και στείλτε όλοι από ένα email στην Toshiba. 2 λόγια γράψτε και 1-2 screeenshots για να δουν το πρόβλημα. Δέκα λεπτάκια θα πάρει. Αν στείλουν 2,3,4 άτομα, τι διάολο μπορεί να το ψάξουν και λίγο περισσότερο. Έτσι για το γαμώτο, να μάθουμε τι φταίει και τι μπορεί να γίνει. Η διεύθυνση είναι [email protected] και συνήθως απαντούν την επομένη. Κάντε μια προσπάθεια και ποσταρετε τις απαντήσεις που θα στείλουν.
steliosdj Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Sotoz > Διαβαζε προσεχτικα το καθε thread πριν απαντησεις !!!!!!!!
gdp77 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Μια άλλη ιδέα που μου δώσανε από κάποιο άλλο forum ήταν ότι μπορεί να ευθύνεται το "auto insert notification" (άλλο πράγμα από το autoplay). Προς το παρόν έχω τις δυο συσκευές σε διαφορετικό δίαυλο και επειδη δεν την παλεύω να ανοίγω πάλι το κουτί, απλά το αναφέρω. Αν λοιπόν καποιος τις έχει στο ίδιο κανάλι ας απενεργοποιήσει το auto insert notification και ας μας πει αν όντως βοηθάει η απενεργοποίησή του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.