Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και οπως καταλαβαινετε προβληματακι παιζει... Οταν παω να ανοιξω το PC προσπαθει να ανοιξει το PC και σταματαει και ξαναξεκιναει! Η ιδια δουλεια συμβαινει ολη την ωρα...Η οθονη δεν αναβει.

Τον ανοιξα και διαπιστωσα το εξης... Οταν βγαζω την τροφοδοσια του επεξεργαστη απο την motherboard τοτε δεν κανει τα συνεχομενα restart. Οταν βαζω την τροφοδοσια του επεξεργαστη τα restart συνεχιζονται. Οταν βγαλω τον επεξεργαστη και εχω την τροφοδοσια του επεξεργαστη επανω τοτε δουλευει χωρις restart αλλα παλι χωρις οθονη...

Τον κλαψαμε τον επεξεργαστακο ή ειναι κατι αλλο?

Δημοσ.

Πιο πιθανο είναι να φταίει το τροφοδοτικο και κατα δεύτερο λόγο η μητρικη παρά ο επεξεργάστης ... Ξεκινά με ενα bios reset και βλέπουμε.

Δημοσ.

Το καημένο το τροφοδοτικό είναι ένα zalman 850 σε πρίζα με προστασία υπέρτασης...

Βγάζει κανονικά 12v και 5v (το μέτρησα) και όταν κάνει restart αποφόρτιζει σιγά σιγά και δεν κόβει το ρεύμα σαν βραχυκύκλωμα...

Δημοσ.

Το καημένο το τροφοδοτικό είναι ένα zalman 850 σε πρίζα με προστασία υπέρτασης...

Βγάζει κανονικά 12v και 5v (το μέτρησα) και όταν κάνει restart αποφόρτιζει σιγά σιγά και δεν κόβει το ρεύμα σαν βραχυκύκλωμα...

πανω σε αυτο θελω να ρωτησω κι εγω, ειναι φυσιολογικο να αποφορτιζει σιγα σιγα το τροφοδοτικο, ακομα και αν το βγαλουμε απο την πριζα;  γιατι σε εμενα οταν παταω το κουμπι να αδειασει το ρευμα ο υπολογιστης ανοιγει λιγο γυρνανε και οι ανεμιστηρες, και μετα αποφορτιζει, θελω να πω οτι κραταει αρκετο ρευμα μεσα, ειναι επικυνδινο αυτο; να καψει τιποτα;  επισης καπιες φορες πιθανως λογω ζεστης μυριζει το τροφοδοτικο εντονα καμμενο, αλλα οι τασεις ειναι σταθερες, πιστευω λογω ζεστης ομως να ειναι

Δημοσ.

Λογο ζεστης να μυρίζει καμένο ΔΕΝ ειναι λογικο σε καμία περιπτωση... οποτε εχε το νου σου για τα χειροτερα.... εγω δεν θα το εμπιστευόμουν. 

Δημοσ.

Βγάλε τα ολα απο επανω δίσκους και cdrom και δοκίμασε να κανεις boot αν και απο οτι κατάλαβα ουτε ετσι κανει , βρες να δοκιμάσεις ενα αλλο τροφοδοτικό για αρχή γιατι μπορεί να μην εχει κανει μεν αλλα να εχει καποιο πρόβλημα

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και οπως καταλαβαινετε προβληματακι παιζει... Οταν παω να ανοιξω το PC προσπαθει να ανοιξει το PC και σταματαει και ξαναξεκιναει! Η ιδια δουλεια συμβαινει ολη την ωρα...Η οθονη δεν αναβει.

Τον ανοιξα και διαπιστωσα το εξης... Οταν βγαζω την τροφοδοσια του επεξεργαστη απο την motherboard τοτε δεν κανει τα συνεχομενα restart. Οταν βαζω την τροφοδοσια του επεξεργαστη τα restart συνεχιζονται. Οταν βγαλω τον επεξεργαστη και εχω την τροφοδοσια του επεξεργαστη επανω τοτε δουλευει χωρις restart αλλα παλι χωρις οθονη...

Τον κλαψαμε τον επεξεργαστακο ή ειναι κατι αλλο?

τι χαρακτηριστικά ειναι το σύστημα ? το πιθανό να  είναι η μητρική, σε σωκετ 775 το παθαίνουν συχνά !! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...