Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιαδια καλησπερα,εχω ενα Laptop το οποιο στα ξαφνικα,ενα πρωι βασικα οταν πηγα να το ανοιξω που κανει τα εξης κουλα.

Καταρχην μου βγαζει στην εκκινηση τα εξης σφαλματα

post-272683-0-86962700-1376681181_thumb.jpg

post-272683-0-81336800-1376681184_thumb.jpg

post-272683-0-01557900-1376681187_thumb.jpg

post-272683-0-90237800-1376681191_thumb.jpg

Οταν παω να αντιγραψω ενα αρχειο απο καπου σε ενα αλλο σημειο δεν με αφηνει και μου βγαζει αυτο το σφαλμα

post-272683-0-90741400-1376681317_thumb.jpg

Οταν παω να κανω ελεγχο στον δισκο δεν τον τελειωνει..

Επισης προσπαθησα να κανω ενα ελεγχο με το HDsentιnel αλλα και παλι μου βγαζει σφαλμα στα μεσα περιπου οτι υπηρξε σφαλμα κατα την αναγνωση..

Να πω παλι οτι ακομα και οταν παω να κανω εγκατασταση ενα προγραμμα μου βγαζει το ιδιο σφαλμα με το τελευταιο της εικονας πανω error temporary file...

Επειδη στο Laptop εχω κανει 2 partitions στο δευτερο το οποιο ειναι και αδειο μπορω να κανω κανονικα αντιγραφη επικολληση αρχεια,να δημιουργησω φακελους κ.τ.λ (μονο αν τα πρωτα αρχεια που κανω αντιγραφη και μετα επικολληση ειναι σε εξωτερικο σκληρο ή σε εξωτερικο μεσο,οταν ειναι ενας φακελος στην επιφανεια εργασιας,δηλαδη στο c: τοτε δεν μπορω να τον κανω copy-paste ουτε εκει) ενω στον c: δεν μπορω να κανω κατι απο αυτα.

Ξερε καποιος να μου πει τι μπορει να εχει γινει? Τι μπορει να φταιει? Μαλλον προβλημα δισκου φαινεται να ειναι ε?

Υ.Γ 1) Μπορω κανονικα να κανω περιηγηση στο ιντερνετ κ.τ.λ..

Υ.Δ 2) Στο HDsentinel μου βγαζει υγεια δισκου 89% και υπολοιπομενες μερες λειτουργιας 1000μερες.(Σε αυτο το ποσοστο ηταν και πριν 3-4 μηνες ο δισκος αλλα δεν αντιμετωπιζα κανενα απολυτως θεμα με το Laptop σε καμια λειτουργια του.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων..

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις τον έλεγχο του δίσκο από εκκίνηση

https://kb.wisc.edu/page.php?id=6565

Αν δεν τον τελειώσει,ανέβασε εικόνα με τα σφάλματα που θα βγάλει.

Μιας και δουλεύει το δεύτερο διαμέρισμα είναι δύσκολο να είναι πρόβλημα υλικού,κάπου έχει στραβώσει το σύστημα αρχείων.

Δημοσ.

Δεν μου το ολοκληρωνει,φτανει μεχρι ενος σημειου και κλεινει ο υπολογιστης μετα..Δεν μου βγαζει καποιο σφαλμα..

Δημοσ.

Αν το ζήτημα αυτό το αντιμετωπίζεις πρόσφατα, έχεις δοκιμάσει να κάνεις επαναφορά συστήματος σε κάποια προτήτερη κατάσταση;; Πολλές φορές λύνει σοβαρά προβλήματα.

Δημοσ.

δεν ειναι λυση παντα το system restore,μπορει να του ξαναεμφανιστει το προβλημα αυτο..αλλα αν δεν υπαρχει αλλη λυση..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...