stamatinho Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Πετας ενα το εχω και με κοβεις φιλε μου. χαχαχα Για λεγε εντυπωσεις και αναμονη μπαταριας (γιατι σκεφτομαι για αγορα και 2 μπαταριας) εχει κοληματα γενικα οταν αλλαζεις εφαρμογες η ταινιες κλπ. Απο που το πηρες και ποσο αν επιτρεπετε Ευχαριστω Υπαρχει στο minideal στα 137 ευρω περιπου. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος και φυσικα δε κολλαει πουθενα. Παιζω μια χαρα και παιχνιδια και εφαρμογες. Η μπαταρια αν και εχω και 2η ακομα δεν την χρειαστηκα γιατι το φορτιζω ανα μιαμιση με 2 μερες περιπου αναλογα και τη χρηση. Μια χαρα κραταει η μπαταρια. Παιζω παιχνιδια "βαρια" που διαμαρτυρεται το μισο playstore οτι τους κολλαει και εγω τα παιζω στο χαλαρο. Αξιζει τα χρηματα του με τετοια χαρακτηριστικα. Στο Antutu αν σε ενδιαφερι και αυτο εχω score 14077 και εχω φτασει και 14110.
Agathoklis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 σε καποιο αλλο φορουμ ειχα διαβασει οτι το Α830 χρησιμοποιει αλλο πρωτοκολο για το 3g που δεν ειναι συμβατο με τα Ελληνικα δικτυα... τσεκαρετε το πριν το τσιμπησετε! εγω παρειγγηλα παντως το Α820 και το περιμενω απο μερα σε μερα (3 πηρα ) σε ερωτηση γιατι το ΡΧΧΧΧ ειναι πιο ακριβα απο αλλα με καλυτερα χαρακτηριστικα οπως τα ΑΧΧΧΧ ειναι οτι ειναι δαφορετικες σειρες προιοντων και απευθυνονται σε αλλες αγορες και πιθανον να εχουν καλυτερη ποιοτητα κατασκευης οπως πχ καλυτερα μικροφωνα κλπ κλπ (και παλι ολα αυτα τα διαβασα ψαχνοντας για το δικο μου.... αλλα με 110Ε που κανει το Α820,στην Ελλαδα αγοραζεις μονο την μπαταρια απο αναλογων δυνατοτητων κινητο )
El Matador13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 σε καποιο αλλο φορουμ ειχα διαβασει οτι το Α830 χρησιμοποιει αλλο πρωτοκολο για το 3g που δεν ειναι συμβατο με τα Ελληνικα δικτυα... τσεκαρετε το πριν το τσιμπησετε! Εγω που το εχω πιανω 3g παντως.
stamatinho Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 σε καποιο αλλο φορουμ ειχα διαβασει οτι το Α830 χρησιμοποιει αλλο πρωτοκολο για το 3g που δεν ειναι συμβατο με τα Ελληνικα δικτυα... τσεκαρετε το πριν το τσιμπησετε! εγω παρειγγηλα παντως το Α820 και το περιμενω απο μερα σε μερα (3 πηρα ) σε ερωτηση γιατι το ΡΧΧΧΧ ειναι πιο ακριβα απο αλλα με καλυτερα χαρακτηριστικα οπως τα ΑΧΧΧΧ ειναι οτι ειναι δαφορετικες σειρες προιοντων και απευθυνονται σε αλλες αγορες και πιθανον να εχουν καλυτερη ποιοτητα κατασκευης οπως πχ καλυτερα μικροφωνα κλπ κλπ (και παλι ολα αυτα τα διαβασα ψαχνοντας για το δικο μου.... αλλα με 110Ε που κανει το Α820,στην Ελλαδα αγοραζεις μονο την μπαταρια απο αναλογων δυνατοτητων κινητο ) Δεν ισχυει κατι τετοιο.Εφερα 2 Ελλαδα ενα για μενα και ενα για ενα φιλο και δουλευουν αψογα στο 3g,οπως και σε ολους τους κατοχους που ειμαστε στο myphone.gr Προχωρηστε αφοβα αν σας αρεσει το κινητο.
Agathoklis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 sorry guys! my bad! δεν ειμαι ειδικος οτι ειχα διαβασει εγραψα!
gkarabid Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δεν ισχυει κατι τετοιο.Εφερα 2 Ελλαδα ενα για μενα και ενα για ενα φιλο και δουλευουν αψογα στο 3g,οπως και σε ολους τους κατοχους που ειμαστε στο myphone.gr Προχωρηστε αφοβα αν σας αρεσει το κινητο. Ενα τελευταιο πραγμα πριν απο την παραγγελια μου!!! Απο θεμα εγγυηση τι εχουμε ? Σε περιπτωση βλαβης επιστροφη στο καταστημα η κατι αλλο? Τωρα περνω την τελικη αποφαση αναμεσα στο lenovo 830 vs ThL w8 .Και μαλλον προς lenovo μερια παω λογου ποιο γνωστου ονοματος.
Rabican Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 εχω το 770 με τη ρωσικη rom εδω και 4 μηνες περιπου. μεχρι στιγμης ολα οκ. η μπαταρια με βαρια χρηση ευκολα 2 μερες. με λιγο πιο νορμαλ βγαζει και 3-4.
stamatinho Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Ενα τελευταιο πραγμα πριν απο την παραγγελια μου!!! Απο θεμα εγγυηση τι εχουμε ? Σε περιπτωση βλαβης επιστροφη στο καταστημα η κατι αλλο? Τωρα περνω την τελικη αποφαση αναμεσα στο lenovo 830 vs ThL w8 .Και μαλλον προς lenovo μερια παω λογου ποιο γνωστου ονοματος. Ναι κανονικα το επιστρεφεις για αλλαγη-επισκευη.Ετυχε σε εναν κατοχο και το εστειλε με ελτα με κοστος 9 ευρω. Απλα θελει υπομονη μεχρι να επιστρεψει παλι Ειναι σοβαρο καταστημα το minideal προχωρα για το 830,ειναι πολυ καλο και η τιμη απαιχτη. σε ερωτηση γιατι το ΡΧΧΧΧ ειναι πιο ακριβα απο αλλα με καλυτερα χαρακτηριστικα οπως τα ΑΧΧΧΧ ειναι οτι ειναι δαφορετικες σειρες προιοντων και απευθυνονται σε αλλες αγορες και πιθανον να εχουν καλυτερη ποιοτητα κατασκευης οπως πχ καλυτερα μικροφωνα κλπ κλπ Οπως και το p770 ετσι και το 780 ειναι υπερτιμημενα λογο της μεγαλης μπαταριας του. Τα 50--60 ευρω παραπανω που δινει καποιος για τα p ειναι για αυτον τον λογο.
alxias79 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 καλησπερα σε ολους θελω να αγορασω ενα κινητο 5αρι να αγορασω λενοβο?? σκεφτομαι απο diytrade να παρω ρεπλικα samsung s4 200 dollaria τι να κανω
stamatinho Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 καλησπερα σε ολους θελω να αγορασω ενα κινητο 5αρι να αγορασω λενοβο?? σκεφτομαι απο diytrade να παρω ρεπλικα samsung s4 200 dollaria τι να κανω Δε ξερω αν θα πας για lenovo η zte αλλα για μενα απεφυγε τους κλωνους.
calvin Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά.Με αυτό το http://www.minideal.net/ (minideal) ξέρετε τι παίζει ? γαιτί προσπαθώ εδώ 3 μέρες να επικοινωνήσω μαζί τους.Τους έχω στείλει emails και έχω προσπαθήσει και μέσω skype,αλλά τίποτα.Μήπως υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα