milenaki Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 λοιπον το προβλημα μου ειναι οτι το λαπτοπ μου (hp pavilion) δε διαβαζει τη καρτα .το θεμα ειναι οτι παλια την διαβαζε..και επισης δοκιμασα τη καρτα σε ενα αλλο ιδιο λαπτοπ που εχω και εκει τη διαβαζε...τι τρεχει? δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα να αναφερω οτι το λαπτοπ μου το ειχε ο ξαδερφος μου σχεδον μηνα..απο τοτε που το ξανα πηρα στα χερια το βλεπω τελειως διαφορετικα...εκτος απ το προβλημα που προεκυψε με το card reader ..πλεον και τα ηχεια μου δν ακουγονται καλα..
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 να εχεις χαλασει κατι se hardware λιγο δυσκολο.εγω θα εκανα ενα full recovery ολοτο λαπτοπ για να ειμαι σιγουρος
milenaki Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 χμμ θα το κοιταξω να δω αν αλλαξει τιποτα..αλλιως δε ξερω τι παιζει :/ γιατι δεν εμφανιζει απολυτως τιποτα..λες και δε το χω βαλει στο card reader
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 μπορει να εχει σβησει τους drivers.αμα θες κατεβασε τους και περνα τους
milenaki Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 ααααν ηξερα τι ακριβως λειπει απ τους drivers...αυτος ειχε εγκανταστησει κατι αλλα windows Οπως τα ηθελε αυτος και απλα του ζητησα πριν μου το δωσει πισω να το επαναφερει οπως ηταν πριν ...
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 ααααν ηξερα τι ακριβως λειπει απ τους drivers...αυτος ειχε εγκανταστησει κατι αλλα windows Οπως τα ηθελε αυτος και απλα του ζητησα πριν μου το δωσει πισω να το επαναφερει οπως ηταν πριν ... για μενα κανε ενα format και περνα τα παντα απο την αρχη αν στα εχει κανει ολα μπαχαλο.αλλιως μπες στο site του κατασκευαστη του λαπτοπ βρες το μοντελο σου και το λειτουργικο σου και θα βρεις drivers για το card reader.αυτο η στο εδωσε χυμα η πολυ απλα περασε το λειτουργικο που ηθελες αλλα δεν μπηκε στον κοπο να περασει drivers. 2
milenaki Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 τελικα ετσι οπως το εψαξα χθες απο τι καταλαβα λειπει ενας driver..οκ ως εδω..μολις κατεβασα το driver δε το εκτελει..μου βγαζει "το όνομα αρχείου, όνομα καταλόγου ή σύνταξη ετικέτα τόμου είναι εσφαλμένη" ...πφφ τελος παντων θα το κανω ενα φορματ και θα το εγκανταστησω οπως εγω ακριβως θελω γιατι τωρα δε με παιρνει να ψαχνω τι λειπει και τι δε λειπει (τεμπελια )
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 τελικα ετσι οπως το εψαξα χθες απο τι καταλαβα λειπει ενας driver..οκ ως εδω..μολις κατεβασα το driver δε το εκτελει..μου βγαζει "το όνομα αρχείου, όνομα καταλόγου ή σύνταξη ετικέτα τόμου είναι εσφαλμένη" ...πφφ τελος παντων θα το κανω ενα φορματ και θα το εγκανταστησω οπως εγω ακριβως θελω γιατι τωρα δε με παιρνει να ψαχνω τι λειπει και τι δε λειπει (τεμπελια ) δοκιμασε το αρχειο να το βαλεις χυμα στο c δισκο και οχι μεσα σεκαποιον καταλογο στην επιφανεις της εργασιας.διοτι εχω δει πολλες φορες ν απερνανε ελληνικα windows και να μην εχουν γινει οι σωστες ρυθμισεις η να εχουν κανει λαθος στα ελληνικα με αποτελεσμα οτανβαζεις το αρχειο στην επιφανεια εργασιας να μην μπορει να το διαβασει το προγραμμα και να σου πεταει ενα ακυρο error.αλλιως κανε format που για μενα ειναι το καλυτερο και περασε τα ολα εσυ σωστσα.δεν το θεωρω τεμπελια απλα απο το να ψαχνεις τι εχει κανει ο αλλος καλυτερα ενα φρεσκο install
Λύση milenaki Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Λύση Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 να σαι καλα..ευχαριστω..εκανα ενα φορματ..και ξανα εγκατεστησα τα drivers ...ειμαι πιο ησυχη τωρα
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 να σαι καλα..ευχαριστω..εκανα ενα φορματ..και ξανα εγκατεστησα τα drivers ...ειμαι πιο ησυχη τωρα η καλυτερη λυση για να ξερεις οτι ειναι απο τα χερακια σου και οτι ειναι clean και σωστο install. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα