Tobajara Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Κυκλοφορικο έχει μόνο το σώμα μας, τα αστικά κέντρα, έχουν κυκλοφοριακό. Και επειδή χρησιμοποιώ τη φράση μεταφορικά θα το αφήσω ως έχει.
grotenfrod Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μου κακοφαίνεται κάπως το πιο περιορισμένο zoom in που δεν φτάνει σε επίπεδο εδάφους. Επίσης τα νέα μενού υπηκόων μου φαίνονται λίγο λειψά.
dkmaster Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Παίδες επειδή είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που παίζω, και γενικότερα δεν πολυπαίζω τέτοια παιχνίδια, υπάρχει κάποιο guide που να μπορώ να συμβουλευτώ; Έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα κάτι που να είναι καλογραμμένο.
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Εγω χαρηκα που τα γκαραζ εγιναν μικροτερα σε μεγεθος γιατι παντα ειχα θεμα με την πολη μου και γεμιζαν μπαμ μπαμ και που οι πρεσβειες αντιπροσωπευουν χωρες και ωραιο εγινε το trade προιοντων με τα καραβια και πολλα ακομα που δεν μου ερχονται τωρα.πολυ ομορφο το εκαναν κ ολοι λιωνουμε πανω απο 5 ωρες κατα μεσο ορο την μερα 1
Plug Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Και επειδή χρησιμοποιώ τη φράση μεταφορικά θα το αφήσω ως έχει. εγινεεεεεεε
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Παίδες επειδή είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που παίζω, και γενικότερα δεν πολυπαίζω τέτοια παιχνίδια, υπάρχει κάποιο guide που να μπορώ να συμβουλευτώ; Έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα κάτι που να είναι καλογραμμένο. Αν ειναι το πρωτο που παιζεις θελει πολυ χρονο να του αφιερωσεις.επισης guide ελληνικο δεν παιζει να βρεις οποτε μονο σε ξενο και με πολυ εξασκηση θα το λατρεψεις.ειναι απο τα καλυτερα του ειδους.αρκει να αφιερωνεις πολυ χρονο και οχι με την πρωτη δυσκολια να το παρατησεις
dkmaster Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Προφανώς ελληνικό guide δεν παίζει να υπάρχει, φυσικά κοιτούσα για ξένο, απλά δεν βρήκα κάποιο πλήρες. Ίσως να είναι και νωρίς ακόμα.
chek2fire Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δες αυτήν εδώ την σειρά στο youtube είναι για το 4 αλλά πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για το 5 1
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Επαναφερω το θεμα. Κάτι καινούργια dlc που βγήκαν τι λένε; (surfs up,join andenture,generallisimo,mad qorld,the big cheese και κάτι αλλά.) τα επαιξε κανεις;
Apoll Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Για όσους ενδιαφέρονται το nuuvem έχει το Τropico 5 προσφορά για τίς επόμενες ~6 ώρες για 20 br$ (περίπου 4.60 ευρώ\) 1
Sakiz105 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Για όσους ενδιαφέρονται το nuuvem έχει το Τropico 5 προσφορά για τίς επόμενες ~6 ώρες για 20 br$ (περίπου 4.60 ευρώ\) ty
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα