Προς το περιεχόμενο

Tropico 5

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυκλοφορικο έχει μόνο το σώμα μας, τα αστικά κέντρα, έχουν κυκλοφοριακό.

Και επειδή χρησιμοποιώ τη φράση μεταφορικά θα το αφήσω ως έχει.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου κακοφαίνεται κάπως το πιο περιορισμένο zoom in που δεν φτάνει σε επίπεδο εδάφους. Επίσης τα νέα μενού υπηκόων μου φαίνονται λίγο λειψά.

Δημοσ.

Παίδες επειδή είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που παίζω, και γενικότερα δεν πολυπαίζω τέτοια παιχνίδια, υπάρχει κάποιο guide που να μπορώ να συμβουλευτώ; Έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα κάτι που να είναι καλογραμμένο.

Δημοσ.

Εγω χαρηκα που τα γκαραζ εγιναν μικροτερα σε μεγεθος γιατι παντα ειχα θεμα με την πολη μου και γεμιζαν μπαμ μπαμ και που οι πρεσβειες αντιπροσωπευουν χωρες και ωραιο εγινε το trade προιοντων με τα καραβια και πολλα ακομα που δεν μου ερχονται τωρα.πολυ ομορφο το εκαναν κ ολοι λιωνουμε πανω απο 5 ωρες κατα μεσο ορο την μερα :-)

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες επειδή είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που παίζω, και γενικότερα δεν πολυπαίζω τέτοια παιχνίδια, υπάρχει κάποιο guide που να μπορώ να συμβουλευτώ; Έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα κάτι που να είναι καλογραμμένο.

Αν ειναι το πρωτο που παιζεις θελει πολυ χρονο να του αφιερωσεις.επισης guide ελληνικο δεν παιζει να βρεις οποτε μονο σε ξενο και με πολυ εξασκηση θα το λατρεψεις.ειναι απο τα καλυτερα του ειδους.αρκει να αφιερωνεις πολυ χρονο και οχι με την πρωτη δυσκολια να το παρατησεις

Δημοσ.

Προφανώς ελληνικό guide δεν παίζει να υπάρχει, φυσικά κοιτούσα για ξένο, απλά δεν βρήκα κάποιο πλήρες. Ίσως να είναι και νωρίς ακόμα.

Δημοσ.

Δες αυτήν εδώ την σειρά στο youtube

είναι για το 4 αλλά πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για το 5

• Like 1
  • 7 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για όσους ενδιαφέρονται το nuuvem έχει το Τropico 5  προσφορά για τίς επόμενες ~6 ώρες για 20 br$ (περίπου 4.60  ευρώ\)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...