Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν και η διαφημιση εδειχνε φωτογραφια σε πισινα για το zr.για το z oxi.αν απαγορευται σε θαλασσα απαγορευται και σε πισινα το waterproof που ειναι?σε ποταμι?

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βαψτο μπλε και πέτα το στη θάλασσα

1) το κινητό είναι αδιάβροχο μόνο σε ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ και οχι σε θαλασσινού, και η πισίνα είναι μίξη νερού + χημικών + κατούρημα

2) δεν επρεπε να το στηλεις σε αυτη, vodafone, germanos καλητερα

Δημοσ.

1) το κινητό είναι αδιάβροχο μόνο σε ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ και οχι σε θαλασσινού, και η πισίνα είναι μίξη νερού + χημικών + κατούρημα

Και αυτοί εκεί θα το έστελναν.

Δημοσ.

αν δεν εχουν δικο τους service απλα θα το στειλουν στην arvato και αυτοι και θα χασεις παραπανω μερες με το πηγαινε ελα πχ του γερμανου.τωρα του φιλου αν του εδωσαν refurbished κτλ δεν ξερω.δεν μας ειπε αν ηταν καν σφραγισμενο η οχι.μπορει να ηταν και καινουριο και απλα εκ κατασκευης να ειχε θεμα.και πραγματι το νερο στην πισινα εχει και θαλασσινο πολλες φορες μεσα.αναλογως πολλα.και σιγουρα αρκετο χλωριο που δεν ειναι οτι καλυτερο για κινητα.

Δημοσ.

συγνώμη παιδιά που δεν απαντάω γρήγορα αλλά έχω κάτι θέματα αυτήν την περίοδο και γιαφτο . καταρχάς πήρα τηλέφωνο στην sony και μου είπαν πήγαινε το στον Γερμανό γιατί έχουν και αυτοί service ...τώρα δεν ξέρω εγώ φοβάμαι λίγο..

goofy ναι το κινητό ήταν σφραγισμένο και για σιγουριά κοίταξα και την οθόνη..και ήταν άθικτη...ούτε γρατσουνιές ούτε τίποτα...

Δημοσ.

συγνώμη παιδιά που δεν απαντάω γρήγορα αλλά έχω κάτι θέματα αυτήν την περίοδο και γιαφτο . καταρχάς πήρα τηλέφωνο στην sony και μου είπαν πήγαινε το στον Γερμανό γιατί έχουν και αυτοί service ...τώρα δεν ξέρω εγώ φοβάμαι λίγο..

goofy ναι το κινητό ήταν σφραγισμένο και για σιγουριά κοίταξα και την οθόνη..και ήταν άθικτη...ούτε γρατσουνιές ούτε τίποτα...

πρεπει να το πας υποχρεωτικα εκτος αν θες να μεινει ετσι.να στο πιασουν doa απο την arvato δεν το κοβω.αμα ηταν σφραγισμενο μαλλον προβληματικο απο την μανα του ή ανακατασκευμασμενο που αυτο δεν μπορεις να το ξερεις ουτε για τα καινουρια που απλα δεν τσεκαριστηκε σωστα.τωρα να  το σφραγισε η arvato με μηχανημα ε too much.δεν βρισκω λογο

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

λοιπόν παιδιά το κινητό μου το έφεραν την δευτέρα (28-11-2013) κλασικά δεν είχε μόνωση...( το περίμενα :P ) με το που το πιάνω στα χέρια μου ανοίγω camera ανοίγω και την βρύση και το βάφτισα. με το που πήρε νερό το πάω επιτόπου ( την ημέρα που το παρέλαβα) και λέω στείλτο πίσω πήρε νερό. ααα τώρα που το θυμήθηκα είχε και μια να γρατσουνιά από πίσω στο τζάμι....

επίτηδες τέτοια γρατσουνιά και να θες δεν την κανείς...το πάω λοιπόν στον Γερμανό..και με το που του λέω στειλτο μου απαντάει: εγώ δεν το στέλνω. άμα θες στειλτο μόνο σου ...αυτήν την δουλειά θα κάνουμε τώρα ? ( λέω... τι λέει τώρα??) τέλος πάντων το έχω στείλει και περιμένω τηλεφωνώ από service Γερμανού από τον υπεύθυνο...έτσι μου είπε ι Sony.....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μπορει να εχω διαβασει τα χειροτερα για την ετερια δεν την ξερω δεν εχω παρε δωσε με αυτην αλα κοιταξτε τι λεει εδω http://userguide.sonymobile.com/referrer.php?region=gr&product=xperia-z#!Water-resistance.html το επισημο site για το κινητο καλα τα βιβλια δεν τα βλεπετε αφιερωστε 5 λεπτα τον χρονο σας για να τα δειτε η πριν αγορασεται κατεβαστε το απο τον κατασκευαστη για να ειστε ενημερωμενοι

εγω εχω απορια γιατι η μπαταρια του. το βαζω οπως λεει η sony 4 ωρες και μου λεει μπαταρια 97% μολις το βγαλω μετα της 4 ωρες απο την φορτιση το αφησα και 15 ωρες συνεχεια και λεει 98% αντι για 100% μονο οταν το ειχα στο φορτιση και το αναψα μονο τοτε εγραφε 100% και μετα απο ενα λεπτο επεσε στο 99 ειναι και την επομενη το βραδυ παλι για φορτιση και με αναμενο το σταμινα ετσι πολυ μπαταρια τρωει αυτο το κινητο δεν ειναι σαν τα xperia neo v και mini st15 που ειχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...