Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ουσία ειναι:

1.Η arvato πρεπει οπως και δηποτε,να κλείσει και οι "τεχνικοι" της να ψωφισουν της πείνας,μέχρι να μαθουν να δουλευουν και οχι να μας δουλευουν!Και γενικα να μας απαλλαξουν απο τη παρουσια τους,για να δουλεψουν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ σερβις,με τους ΚΑΝΟΝΙΚΟΎΣ τεχνικους!

2.Η sony θα έπρεπε σ'αυτη τη σειρα των αδιαβροχων συσκευων να απαγορευσει να περνουν απο οποιοδηποτε σερβις,αλλα να δινονται ανασκευασμενα(οπως κανει η apple δλδ) απευθείας απο το εργοστάσιο για να τυχανουν της σωστης συναρμολογησης και μονωσης που ειναι και το σήμα κατατεθεν αυτων των συσκευων!

• Like 3
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μα ρε παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά το θέμα δεν είναι ούτε ι εγγύηση ούτε το θαλασσινό νερό...το θέμα είναι ότι χάλασαν την μόνωση . είτε το ανακάλυψα στην θάλασσα είτε μέσα στην τουαλέτα...

κανεις δεν διαφωνει μαζι σου αλλα δεν μπορεις να το αποδειξεις οτι την χαλασαν αυτοι εφοσον θα βρουν θαλασσινο νερο.θα σου πουν εννοειται οτι εμεις την φτιαξαμε σωστα και εσυ το εβαλες σε θαλασσινο νερο.αν ειχε κανονικο νερο οκ.εδω σε καποιον αλλον αλλα νομιζω ηταν εξωτερικο βρηκαν γλυκο νερο και του λενε εσυ δεν εκλεισες τα καπακια.αντε να αποδειξεις τωρα τα αυτονοητα.

Η ουσία ειναι:

1.Η arvato πρεπει οπως και δηποτε,να κλείσει και οι "τεχνικοι" της να ψωφισουν της πείνας,μέχρι να μαθουν να δουλευουν και οχι να μας δουλευουν!Και γενικα να μας απαλλαξουν απο τη παρουσια τους,για να δουλεψουν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ σερβις,με τους ΚΑΝΟΝΙΚΟΎΣ τεχνικους!

2.Η sony θα έπρεπε σ'αυτη τη σειρα των αδιαβροχων συσκευων να απαγορευσει να περνουν απο οποιοδηποτε σερβις,αλλα να δινονται ανασκευασμενα(οπως κανει η apple δλδ) απευθείας απο το εργοστάσιο για να τυχανουν της σωστης συναρμολογησης και μονωσης που ειναι και το σήμα κατατεθεν αυτων των συσκευων!

για το α.με τοσα παραπονα αστα να πανε.θα πρεπε να γινει παραπονο προς την sony απο πολλους μαζι.

2.στο β θα διαφωνησω για ενα λογο.δεν ειναι θεμα αν θα βγει απο το εργοστασιο η απο το service.ενα νορμαλ service θα μπορουσε να το στεγανοποιησει παλι και να εχει τα υλικα για να το στεγανοποιησει.τωρα αυτοι ειτε δεν κουμπωσαν κατι καλα παλι ειτε δεν αλλαξαν καποια στεγανα λαστιχακια.η στεγανοποιηση του ενος μετρου δεν θελει κατι το εξειδικευμενο.ναι μεν ειναι κινητο αλλα μεχρι εκει.παραδειγμα.υποβρυχιος φακος για 60+ μετρα.εχει 3 oring στην σειρα και τιποτε αλλο.οταν τον ανοιγεις να αλλαξεις μπαταρια απλα λιγο σιλικονη στα Oring και αν εχουν φθαρει το αλλαζεις.so simple.υποβρυχιο Housing φωτογραφικης μηχανης.60+ μετρα.παλι το ιδιο.και στο κινητο δυο τρια πραγματα ειναι που πρεπει να κλεισουν.λογικα ολο το πισω καπακι θα εχει καποιο μεγαλο O-ring για να κλεισει.αν ο αλλος δεν το εβαλε σωστα/δεν το εβαλε καθολου/δεν το αλλαξε αμα επαθε καποια φθορα οταν το ανοιξε η αν μαζι με το oring επιασε και 10 κιλα σκονη κτλ ε τοτε....ειναι πραγματα treat with care.

Δημοσ.

λιπών παιδιά ευτυχώς για καλή μου τύχη προχθές με πήρε τηλέφωνο το courier και μου λέει έχω ένα δέμα ( ξέρω και το παιδί από το courier )

εε λέω θα είναι ο σκληρώς δίσκος που είχα παραγγείλει...κοιτάω αποστολέα <arvato>. ωχ λέω...για να μην με έχουν ενημερώσει ακόμα...δεν έγινε τίποτα. το ανοίγω και τι να δω ? ένα Sony Xperia Z κούτα με όλα μέσα + NFS Tags από την SONY που δεν είχα.

με λίγα λόγια όχι μόνο μου το αντικατεστησαν αλλά μου έδωσαν και φορτιστή και ακουστικά και καπάκια για τα ακουστικά και NFS Tags

12_SmartTags_Pair.jpg

α και όχι vodafone ( γιατί αυτό που είχα ήταν vodafone στο Birdphone.)

​ΤΈΛΙΑ !!! 

• Like 4
Δημοσ.

και προσωπικη αποψη.μην αρχισεις παλι να το βαζεις σε θαλασσινο νερο:P>ασχετα οτι δεν επαθε κατι τοσο καιρο κανονικα δεν ειναι για εκει.

• Like 2
Δημοσ.

Μπραβο φιλε μου!!!να το χαιρεσαι απο εδω και περα το κινητο και να το προσεχεις(λετε να αρχιζουν να βαζουν μυαλο εκει στην αρβατο?) :-D

Δημοσ.

και προσωπικη αποψη.μην αρχισεις παλι να το βαζεις σε θαλασσινο νερο :P>ασχετα οτι δεν επαθε κατι τοσο καιρο κανονικα δεν ειναι για εκει.

Δωσε βαση σε αυτο που ειπε ο Poulinos εκτως αν θες να τρεχεις παλι :D .

Δημοσ.

Τελος καλο όλα καλα, απλά μην το χρησιμοποιεις με τον τροπο που το χρησιμοποιουσες γιατι δεν φτιαχτηκε για κατι τετοιο ανεξαρτητα με το τι βλεπεις στα διαφημιστικα

Δημοσ.

οπως βλεπεις την διαφημιση λες οκ κανει και σε πισινα κανει και σε θαλασσα και στο τελος βλεπεις τα μισα να απαγορευονται αφου διαβασεις τα μικρα γραμματα

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπραβο φιλε μου!!!να το χαιρεσαι απο εδω και περα το κινητο και να το προσεχεις(λετε να αρχιζουν να βαζουν μυαλο εκει στην αρβατο?) :-D

φίλε μου μαλον δεν έβαλαν μυαλό... το κινητό που μου έστειλαν είναι ελαττωματικό. έχει ακριβός το ίδιο πρόβλημα με το προηγούμενο ( που μου κατέστρεψαν) έχει κάτι σαν καμμένα pixels

κοιτάξτε και μόνοι σας 

1044965_4999670084127_810131272_n.jpg?oh1237900_4999674724243_249875794_n.jpg?oh1234557_4999680324383_351904138_n.jpg?oh

Δημοσ.

φίλε μου μαλον δεν έβαλαν μυαλό... το κινητό που μου έστειλαν είναι ελαττωματικό. έχει ακριβός το ίδιο πρόβλημα με το προηγούμενο ( που μου κατέστρεψαν) έχει κάτι σαν καμμένα pixels

κοιτάξτε και μόνοι σας 

1044965_4999670084127_810131272_n.jpg?oh1237900_4999674724243_249875794_n.jpg?oh1234557_4999680324383_351904138_n.jpg?oh

Δηλαδη αντι να σου δωσουν καινουργιο!!!(απο οτι φαινεται)σου δωσανε ανακατασκευασμενο που ειναι γεματο με καμενα πιξελ η οθονη!!!Τους  ξαναπηρες τηλεφωνο επιτοπου?

Δημοσ.

Το καλό είναι ότι πλέον έχεις κινητό που δεν έχει φάει (ακόμα) θαλασσινό νερό κι έτσι θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις και πάλι την εγγύησή σου!

Δημοσ.

Έχω πάρει φόβο με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα σχετικά με την Arvato που μερικές φορές δεν ελπίζω σε επισκευή του 25 ημερών XPeria L. Εγώ πάντως τους έστειλα ευγενικά ένα ωραίο μήνυμα για αρχή.

Φίλε να τους το πας την Δευτέρα και να μας ενημερώσεις.

post-227586-0-84298300-1379836882_thumb.jpg

Δημοσ.

κοιτάξτε και μόνοι σας 

οταν στο εστειλαν ηταν σφραγισμενο απεξω  με ταινια ασφαλειας,ζελατινα η δεν ξερω τι?

γιατι τοτε μπορει απλα να ετυχε η να ειχε θεμα η παρτιδα κτλ.αν ειναι ανοιχτο παιζει να ητα καμια επισκευη απο κανα doa που αλλαξαν και σου λενε ολα τα εχει μεσα ας το στειλουμε για αντικατασταση στον αλλον

Έχω πάρει φόβο με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα σχετικά με την Arvato που μερικές φορές δεν ελπίζω σε επισκευή του 25 ημερών XPeria L. Εγώ πάντως τους έστειλα ευγενικά ένα ωραίο μήνυμα για αρχή.

Φίλε να τους το πας την Δευτέρα και να μας ενημερώσεις.

Και εσυ ενημερωσε μας τι εγινε με το δικο σου.καλο ειναι να υπαρχουν σε καποιο post/forum ολα αυτα γραπτα για να τα διαβαζουν και αλλοι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...