Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν λέει μόνο νερό πισίνας είσαι καλυμμένος. Η πισίνα ήταν αλμυρού νερού. Αν λέει γλυκό νερό μπορούν αν θέλουν να σου "την κάνουν". Θα πουν αν ήταν γλυκό νερό θα το επισκευάζαμε. Τώρα δεν γίνεται, έλιωσαν πολλά στην πλακέτα.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν λέει μόνο νερό πισίνας είσαι καλυμμένος. Η πισίνα ήταν αλμυρού νερού. Αν λέει γλυκό νερό μπορούν αν θέλουν να σου "την κάνουν". Θα πουν αν ήταν γλυκό νερό θα το επισκευάζαμε. Τώρα δεν γίνεται, έλιωσαν πολλά στην πλακέτα.

νομιζω δεν αναφερει ουτε καν για πισινα η sony>νομιζω οτι απλα λεει fresh water.αλλιως πρεπει να το δουμε στο manual.παντως σιγουρα η βλακεια πρεπει να εχει γινει απο την arvato στο θεμα της επανασυναρμολογησης.

Δημοσ.

καλα ρε παιδια στέλνετε τα κινητα σας στην arvato?
Σε κατάστημα vodafone δουλευα και ελεγα τους πελάτες πατε σε μια courier χρεωθείτε εξοδα αποστολης και στειλτε το απ ευθειας στην εταιρία του κινητού σας.

Toν ανηψιο μου να βάλω που ειναι 2 χρονών καλύτερο service απο αυτους τους αβαβαδες θα κανει ! :P

Περα απο αυτα το κινητο λεει οχι στη θαλασσα. Οποτε δεν θα το πω γιατι θα με banaroun αλλα πιστεύω οτι κατάλαβες.. :P

ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY service στη θεσσαλονικη στη δωδεκανησου

• Like 1
Δημοσ.

Σε κατάστημα vodafone δουλευα και ελεγα τους πελάτες πατε σε μια courier χρεωθείτε εξοδα αποστολης και στειλτε το απ ευθειας στην εταιρία του κινητού σας.

Toν ανηψιο μου να βάλω που ειναι 2 χρονών καλύτερο service απο αυτους τους αβαβαδες θα κανει ! :P

Περα απο αυτα το κινητο λεει οχι στη θαλασσα. Οποτε δεν θα το πω γιατι θα με banaroun αλλα πιστεύω οτι κατάλαβες.. :P

μερικες φορες το καλυτερο ειναι να στειλεις το κινητο σε κανα ευρωπαικο service.εδω ειμαστε οτι να νε.και πολλες φορες εχω προτιμησει πραγματα να τα στελνω εξωτερικο για αντικατασταση κτλ παρα ελλαδα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Στο manual του xperia αναφέρει ξεκάθαρα πως δεν προορίζεται για χρήση σε αλμυρό νερό. Συνεπώς δεν σε καλύπτει η εγγύηση.

Επίσης το να πάρεις το συγκεκριμένο τηλέφωνο για υποβρύχιες λήψεις, είναι λίγο …άκυρο!

• Like 1
Δημοσ.

Το λοιπών παιδες,τα συγκεκριμενα κινητα μολις περασουν απο service το πιθανό να χασουν τη μονοση τους,αν το σερβις δεν εχει τη κατάλληλη τεχνογνωσια σ'αυτες τις συσκευες!

Γι'αυτο καλυτερα να στελνονται στα service της sony στο εξωτερικο και να ζητατε να κανουν και ενα ελεγχο της μονοσης του πριν στο επιστρεψουν!

Και τελος στην arvato τα στέλνουμε μονο οταν θέλουμε επίτηδες να μας το χαλασουν,για κανενα αλλο λογο!

• Like 1
Δημοσ.

απο αυτα που καταλαβα, εκανες τετοια χρηση στο κινητο για την οποια δεν ειναι φτιαγμενο, αλλα παιζει μετα το service το κινητο να μην ειχε τις ιδιοτητες για τις οποιες προοριζεται αρχικα

Δημοσ.

όντως μακριά, ακόμα θυμάμαι τι τράβηξα με κάτι τ28 και πόσες φορές έχει πάει ένας φίλος μου το sole τάχα για αναβάθμιση και συνεχίζει να κολλάει και να rebootarei στο άσχετο

Δημοσ.

κακώς πηγές εσύ το τηλέφωνο στην arvato έπρεπε να πας   το τηλέφωνο στο μαγαζί που το αγόρασες και να κόψουν  αυτοί το λαιμό τούς να στο επισκευάσουν εάν δεν βγάλεις  άκρη κανε  καταγγελία στο συνήγορο καταναλωτή και για τής δυο εταιρείες και στείλε και ένα email στην  Sony να τούς πεις τα γεγονότα έως έχουν και να δεις τι θα σου απαντήσουν

Δημοσ.

Εάν στις οδηγίες χρήσης του κινητού λέει ξεκάθαρα, "όχι αλμυρό νερό", δεν παίζει ρόλο πως μετά έγινε ξέπλυμα με εμφιαλωμένο.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα έχουν οπωσδήποτε νόημα οι καταγγελίες, αλλιώς όχι και τόσο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εάν στις οδηγίες χρήσης του κινητού λέει ξεκάθαρα, "όχι αλμυρό νερό", δεν παίζει ρόλο πως μετά έγινε ξέπλυμα με εμφιαλωμένο.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα έχουν οπωσδήποτε νόημα οι καταγγελίες, αλλιώς όχι και τόσο.

post-40751-0-28250800-1377252207_thumb.png

post-40751-0-43501100-1377252363_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

γίνετε μεγάλο  παιχνίδι με τις εγγύησης των τηλεφώνων και ειδικά εδώ στην Ελλάδα καλά είναι πριν αγοράσουμε ένα προϊών να ψαχνόμαστε με την εγγύηση την έχω πατήσει  και εγώ και ξέρω τα ψιλά γράμματα που λέμε

Δημοσ.

κακώς πηγές εσύ το τηλέφωνο στην arvato έπρεπε να πας   το τηλέφωνο στο μαγαζί που το αγόρασες και να κόψουν  αυτοί το λαιμό τούς να στο επισκευάσουν εάν δεν βγάλεις  άκρη κανε  καταγγελία στο συνήγορο καταναλωτή και για τής δυο εταιρείες και στείλε και ένα email στην  Sony να τούς πεις τα γεγονότα έως έχουν και να δεις τι θα σου απαντήσουν

μην λεμε πραγματα που δεν στεκουν.οταν ενα καταστημα πουλαει κινητο και σου λεει η εγγυηση καλυπτεται απο την πχ arvato ειτε το πας εσυ στην arvato ειτε το πας στο καταστημα παλι στην arvato θα παει.επισης τι να κανει καταγγελια?πως θα αποδειξει οτι χαλασε η μονωση απο την arvato οταν το κινητο θα εχει μεσα ιχνη απο θαλασσινο νερο.το να το παει πισω στο καταστημα εφοσον σου λεει οτι μετα το doa Καλυπτεται απο την arvato ε εκει θα παει το κινητο no matter what.ειτε απο σενα ειτε απο το καταστημα.

• Like 1
Δημοσ.

μα ρε παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά το θέμα δεν είναι ούτε ι εγγύηση ούτε το θαλασσινό νερό...το θέμα είναι ότι χάλασαν την μόνωση . είτε το ανακάλυψα στην θάλασσα είτε μέσα στην τουαλέτα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...