paliatsiou Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 έχω αυτό το λάπτοπ ακριβώς: http://www.toshiba-greece.com/discontinued-products/satellite-a100-785/ Οι μνήμες που φοράει από μαμά είναι κάτι samsung 533mhz τέτοιες σαν την εικονιζόμενη: Το λάπτοπ μπορεί να υποστηρίξει μέχει 4 γίγα, και σκέφτομαι να πάρω 2 ντιμάκια τέτοιες: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.554927 οι οποίες είναι επίσης στα 533mhz, αλλά εξωτερικά είναι έτσι: η ερώτηση μου είναι, αν θα ταιριάξουν, γιατί αν κρίνω από τις φωτογραφίες, αυτές οι ραμ που σκοπεύω να πάρω έχουν 2 σειρές τσιπάκια, μήπως είναι μεγαλύτερες στο μέγεθος και δεν θα χορέσουν?
A_panM Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δεν θα έχεις πρόβλημα.Ας το επιβεβαιώσει κι άλλος συμφορουμίτης...
coolerman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 κοίτα και στις αγγελίες εδώ στο φόρουμ μην δείς τπτ. καλύτερα για εσένα να τις δοκιμάσεις επί-τόπου
Jannis64 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δε βλέπω κανένα λόγο για να μην τις δεχτεί το Laptop σου. Ούτε καν συχνότητα αλλάζεις. Άλλωστε και ασυμβατότητα να προκύψει, νομίζω μπορείς να τις επιστρέψεις στο κατάστημα. Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να πάρεις, μια και καλή, 2 ντιμάκια των 2GB το καθένα, είτε από κατάστημα είτε μέσα από το Forum, αν ζορίζεσαι οικονομικά.
paliatsiou Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 σας ευχαριστώ όλους, τελικα θα τις πάρω
Poincareγρ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Άλλωστε και ασυμβατότητα να προκύψει, νομίζω μπορείς να τις επιστρέψεις στο κατάστημα. Δεν νομίζω, εκτός αν πάει το λάπτοπ στο κατάστημα και του προτείνουν αυτοί ποιες θα βάλει. Αν πάρει από μόνος του τις μνήμες και είναι σφραγισμένες, από την στιγμή που θα τις ανοίξει μόνο αν είναι ελαττωματικές μπορεί να τις επιστρέψει.
spirosd2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 34€ για 2gb είναι πολλά λεφτα κοιτά μήπως βρεις 4gb σε αυτά τα λεφτα περίπου μεταχειρισμένες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα