Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μετά από ένα λάπτοπ εξαετίας αποφάσισα να πάρω υπολογιστή! Το βασικό που με ενδιαφέρει είναι ν' αντέξει 4-5 χρόνια ακόμα. Με ενδιαφέρει να παίζει παιχνίδια μιας και έως τώρα δεν είχα την ευκαιρία να παίξω μιας και το προηγούμενο μηχάνημα έπαιζε το lol για παράδειγμα στα 15 fps. Η τιμή του χωρίς οθόνη θα ήθελα να μην υπερβαίνει τα 700 max 720 ευρώ. Πληκτρολόγιο-ποντίκι δεν θα χρειαστώ ούτε ηχεία. Μετά θα χρειαστώ μια οθόνη γύρω στα 150. Για την αγορά των κομματιών καλό θα ήταν να προτείνετε από καταστήματα που υπάρχουν σε όλη τη χώρα (υ, πλαίσιο, κλπ) γιατί προτιμώ να ψωνίζω αυτοπροσώπως... Ένας φίλος μου μου πρότεινε την ακόλουθη σύνθεση. Ως πιο έμπειροι τι λέτε? Εγώ έχω χρόνια να παρακολουθήσω τις τεχνολογικές εξελίξεις και δεν ξέρω πολλά πάνω στα καινούρια συστήματα.

4770k

msi 660

2x4GB

Corsair Vegeance Ram

Τροφοδοτικό Corsair VS550Watt

Gigabyte Z87-HD3

Έναν SSD γύρω στα 100 ευρώ και ένα κουτί γύρω στα 50 ευρώ

Δημοσ.

Ο 4770Κ ειναι υπερβολη για παιχνιδια.... και έχεi ακριβώς την ιδια αποδοση σε αυτά με τοn 4670Κ .... με τα λεφτα που κερδιζεις απο αυτή την αλλαγη βαζεις για καρτα 7950 ή GTX760. 

Τροφοδοτικο το ξεχνας όπως είναι και κοιτας για XFX550.

Κουτι γύρω στα 50 δες το Zalman Z11 και ssd τον 840 samsung.

Δημοσ.

Το ξέρω ότι είναι υπερβολή ο Ι7 απλά ήθελα κάτι διαχρονικά. Αν με καλύπτει διαχρονικά και ο Ι5 να βάλω Ι5

Δημοσ.

Λογικό το βρίσκω είναι η κάρτα γραφικών.... Κάποια στιγμή θα αλλάξω κάρτα το κυρίως θέμα μου είναι ν' αντέξει ο επεξεργαστής

Δημοσ.

Και γιατι να ''πεταξεις'' http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=msi+660 200ευρο ετσι απλα οταν με λιγα παραπανω παιρνεις πολυ δυνατες καρτες?Για να βαλεις I7 πρεπει να εχεις και παρα πολυ δυνατη καρτα γιατι αλλιως ''κοβεις''απο το κουτι και στα παιχνιδια η καρτα γραφικων κανει την διαφορα.Δες εδω πχ 

γιατι δεν αξιζει να κοψεις απο καρτα γραφικων για να πας σε I7.
Δημοσ.

Με συγχωρείτε που επέμεινα σε κάτι που δεν γνωρίζω. Δεν είμαι πολλαπλό troll account. Κάτι τελευταίο επειδή είδα διάφορα πράγματα. Επειδή θέλω κάτι που θα διαρκήσει να μείνω στη σύνθεση που μου προτείνατε ή μια amd σύνθεση θα ανταπεξέλθοντάν καλύτερα στις μελλοντικές απατήσεις εξαιτίας των περισσότερων πυρήνων?

Δημοσ.

Καθαρα οτι θες εσυ αγοραζεις αν θες amd βαζεις amd(τον 8350 μιας και δεν αλλαζεις συχνα οπως λες)αν θες Intel βαλε Intel.Απλα να ξερεις οτι στα παιχνιδια μετραει κυριως η καρτα γραφικων γιαυτο και δεν προτεινουμε i7.Τωρα αν βαλε και τον αρχικο i7 μεσα οτι θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...