Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα απο εχτες ξαφνικα ο CPU παει σε 80 % usage ακομα και αν δεν εχω ανοιξει κανενα παραθυρο απο μονος του ανεβαζει στροφες ο ανεμιστηρας του και τα windows σερνονται πραγματικα και ουτε βιντεο παιζει.

Μολις ξαναπερασω τοους drivers της καρτας γραφικων φτιαχνει ολα οκ αλλα στην επομενη εππανεκινηση παλι τα ιδια.

Ειναι κατι της GPU πιστευω αλλα πως γινεται να το ξανακανει μετα.

Να πω οτι εχω duall boot και στα αλλα windows ολα δουλευουν οκ αρα δεν ειναι hardware πιστευω,

Τι αλλο μπορω να κανω ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Για κοίταξε τι εργασίες τρέχουν από την διαχείρηση εργασιών.Μήπως υπάρχει κάποια εργασία που τρέχει από πίσω.

Δημοσ.

Λοιπον μετα απο κανα 2λεπτο που προσπαθησα να αφησω ενα βιντεο να παιξει crasharei η GPU οι drivers της και μετα ανοιγει η οθονη παλι και ολα οκ..
Το ιδιο με οταν ξαναπερασω τους drivers της μολις τους βαλει ολα οκ..

Το θεμα ομως ειναι οτι η ιδια καρτα το ιδιο μηχανημα στα δευτερα windows που εχω δεν το κανει.

Οποτε κατι το κολαει απο την εκκινηση πιστευω 

Εχω GTX 550Ti

Δημοσ.

οχι αυτο δεν γινεται γιατι εχω nvidia πανω απο 7 χρονια και εχω αλλαξει παρα πολλες φορες οποτε.

Αν και οταν ξεκιναει να τους εγκαταστηνει κοιταει μονο του αν ειναι συμβατο οποτε κατι αλλο πιστευω ειναι..

Ιος οχι εψαξα και εκει.

Δημοσ.

1.Δεν μένει να δεις τι άλλο τρέχει εκείνη την στιγμή που γίνεται αυτό από πίσω να δούμε τι γίνεται...

2.Αφαίρεσε εντελώς τους οδηγούς και ξαναπέρασε τους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...