poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Παρε να το ευχαριστηθεις τοτε... λες και ειναι sas η scsi σε 10κ η 15κ ακουγεται.
silverado Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Παρε να το ευχαριστηθεις τοτε... Μαζι με το διαβασμα αρχισε και το τραγουδι.
plpapadopoulos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Raptor WD360GD είναι αυτός. Οι πρώτες παρτίδες που είχανε προβλήματα.
Than0sk Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Εντάξει παιδιά, έχω ήδη παραγγείλει τον Black 1Tb. Οπότε ότι έγινε έγινε :Ρ Σας ευχαριστώ πολύ όλους. 2
johnnyman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 πιστευω θα σε καλυψει πληρως!καλη επιλογη!!
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Εντάξει παιδιά, έχω ήδη παραγγείλει τον Black 1Tb. Οπότε ότι έγινε έγινε :Ρ Σας ευχαριστώ πολύ όλους. αντε καλη αγορα και γραψε μας εντυπωσεις.
Than0sk Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ πολύ! Οι εντυπώσεις ίσως αργήσουν γιατί μου λείπουν κάποια κομμάτια από το νέο PC. Όταν με το καλό τελειώσει θα γράψω σίγουρα εντυπώσεις
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ πολύ! Οι εντυπώσεις ίσως αργήσουν γιατί μου λείπουν κάποια κομμάτια από το νέο PC. Όταν με το καλό τελειώσει θα γράψω σίγουρα εντυπώσεις συν οτι ο black εχει και παραπανω εγγυηση απο αλλες κατηγοριες.
MauMaus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 γιατι δε πηγες σε 2 τερα μικρη η διαφορα , η αποθηκες γεμιζουν ευκολα σημερα! οπως και να χει , να τον χαρεις κ να αντεξει πολυ σου ευχομαι .. 1
Antwni Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 γιατι δε πηγες σε 2 τερα μικρη η διαφορα , η αποθηκες γεμιζουν ευκολα σημερα! οπως και να χει , να τον χαρεις κ να αντεξει πολυ σου ευχομαι .. 2tb black κάνει 140.Δεν είναι και μικρή η διαφορά...
MauMaus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 2tb black κάνει 140.Δεν είναι και μικρή η διαφορά... 2 τερα αλλα οχι black εννοουσα ! ο black ναι μεν γρηγορος , καιει πολυ ομως και κανει θορυβο ! εγω ειμαι κατα του θορυβου .. η εγγυηση του ειναι στα πολυ μεγαλα συν βεβαια ..
umbrella co. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 λες και ειναι sas η scsi σε 10κ η 15κ ακουγεται. WD 1 Tb caviar black ειναι, μοντελο του 2011, 3 μηνες το ειχε. Το γραφει στην περιγραφη του video στο youtube. Aστα, αν πετυχεις σε κακο κομματι την εκατσες...
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 WD 1 Tb caviar black ειναι, μοντελο του 2011, 3 μηνες το ειχε. Το γραφει στην περιγραφη του video στο youtube. Aστα, αν πετυχεις σε κακο κομματι την εκατσες... δεν κοιταξα την περιγραφη να πω την αληθεια.αλλα δεν με πειραζει ο συγκεκριμενος θορυβος.συν οτι πολλες φορες ο μεγαλυτερος θορυβος ερχεται απο την καρτα γραφικων παρα απο τον δισκο.δηλαδη οι περισσοτεροι(δεν μιλαω για υδροψυξεις) εχουν αλλα πραγματα που κανουν πιστευω πιο πολυ θορυβο απο δισκο.πχ σε Pc Που ειχα παλια ολα οκ με ολα τα fans αλλα το μονο που ακουγοταν ηταν ενα crossfire με 2 καρτες.ολα τα αλλα cpu ,case fans ,psu κτλ ηταν μια χαρα αθορυβα.οι 6 δισκοι που ηταν μεσα δεν ακουγοντουσαν παρολο που ηταν raid edition.βεβαια το κουτι ηταν με rubbers στους δισκους.lian li pc 80 armorsuit ηταν .βεβαια μαλλον δεν ειχα πετυχει και σε παραξενη παρτιδα(ηταν re οχι black). αλλα και raptor Που ειχα και εναν Hp στα 10k scsi οπως και εναν ibm στα 15κ παρολου που ακουγοταν η κεφαλη σαν να σκαβει ο δισκος εμενα μου αρεσε.
SPANK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Απλα να προσθέσω οτι πήρα και εγώ πριν μερικές ημέρες τον black 1tb , ολα καλα απλα οταν γράφει ακούγεται λιγάκι οχι βέβαια κατι αποκρουστικό μεγάλο θόρυβο δηλαδή , σίγουρα θα τον ακούσεις πιο πολυ σε σχέση με τους αλλους αλλα μην σε ανυσηχεί αυτο , και να σου πω την αλήθεια ήστερα απο μερικές ημέρες μου φαίνεται πως έστρωσε και ακούγεται λιγότερο , επίσης τα +5 χρόνια εγγύηση δεν ειναι αμελλητέο καθόλου 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα