Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οσο η nokia θα εξαρτάται απο αλλους οσο αφορά το λειτουργικό της δεν θα μπορέσει να καταφέρει και πολλα

Δημοσ.

Οσο η nokia θα εξαρτάται απο αλλους οσο αφορά το λειτουργικό της δεν θα μπορέσει να καταφέρει και πολλα

Ενώ ποιά εταιρεία hardware προόδευσε και σε ποιόν τομέα με δικό της os; Μόνο η apple κατάφερε να κάνει κάποια πράγματα με το iOS που έδωσε και μια ώθηση στις πωλήσεις και των άλλων συσκευών της. Η nokia ήταν πρώτη στα κινητά με το symbian όχι επειδή ήταν πολύ καλή, αλλά επειδή ο ανταγωνισμός κοιμόταν. Φάνηκε εξάλλου τι έγινε μόλις βγήκε κάτι πρωτοποριακό για την εποχή του. Που στην ουσία ούτε τότε το iOS ήταν αυτό που ανέβασε την apple, αλλά η πρωτοπαρία του iPhone.  

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ βγάλανε κινητό με intel cpu, (lenovo k900)

και η ms με ένα σκασμό apps/προγράμματα για

x86 συνεχίζει σε arm για ποιο λόγο;

οεο

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή μου λέτε ρε παιδιά πως προτιμάτε android απο RT?

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Χμ.. RT>iOS>Android.

Sent from my RM-846_eu_euro1_273

Πάρτο αλλιώς και τοτε θα εισαι σωστος!

Dead on arrival? Κακά τα ψέματα, στον τομέα της τεχνολογίας, αυτός που θα προλάβει να κάνει κάτι καλά, μένει κυρίαρχος μέχρι..... η ανθρωπότητα να ξεπεράσει αυτή την τεχνολογία. Η microsoft πρόλαβε την κυριαρχία στα desktop PCs και μένει εκεί μέχρι τα desktops/laptops να θεωρηθούν ξεπερασμένα. Η google έφτασε σε σχεδόν μονοπωλιακή κυριαρχία στις φορητές συσκευές (όχι σαν το 90+% του desktop share της microsoft, αλλά αρκετά ψηλά) και δύσκολα βλέπω να το χάνει. Όσοι πάνε να μπούνε στο χορό και να αντιμετωπίσουν μια πλατφόρμα που έχει ήδη γίνει συνήθεια από τον απλό κόσμο αλλά και τους power users, μια πλατφόρμα που έχει υπερπλειοψηφία εφαρμογών σε σχέση με άλλες, βλέπει σύντομα την πόρτα της εξόδου.

Καλα συγκρίνεις το λειψό android με τα windows 8?

Σε που υπερεχουν αν επιτρέπεται?

Ο μονος λογος που κρατιέται ακομη στα tablet το android ειναι οι χαμηλές τιμες των κινεζικων και οι ψηλες τιμες που εχουν ακομη τα windows8 tablets!

Οταν θα αρχίσουμε να βλεπουμε windows8 tablets στα 200-300€ θα δουμε ποσο θα αντεξει το android στα tablets!

Δημοσ.

Το τι επεξεργαστή φοράει ένα android σε σχέση με κάτι άλλο και τι αποδίδει καλύτερα ειναι μεγάλη συζήτηση. Το γιατί δεν έχω αγοράσει ακομα δεν αποτελει επιχειρημα για τίποτα, δεν έχω οποιοδήποτε tablet αλλα έχω WP. Σιγουρα όμως το τυρί για μερίδιο αγοράς ειναι το πλήθος των εφαρμογών ακομα και των πιο ανουσιων. Αλλά οταν πιάνω για 5 λεπτα ένα note2 και ένα S4 και απογοητεύομαι σε σχέση με αυτο που αισθανομαι οταν χρησιμοποιώ το μονοπυρηνο μου με 512 αυτο με βάζει σε σκέψεις για τις επόμενες αγορές μου. Για να μην παρεξηγηθώ δεν βγάζω άχρηστο το android φυσικά και σέβομαι τη δουλεια όλων που βρισκονται πίσω του. Γι αυτό και είμαι πάντα υπέρ αγορών nexus συσκευων οταν μιλάμε για android

Όπα μεγάλε χαλάρωσε....Έχω νοτε2 και πάω σφαίρα....

Δημοσ.

Μπορεί τo λειτουργικό των windows phone και windows RT να υστερεί, η Nokia όμως βγάζει καλό hardware. 

Επίσης η Microsoft έχει τους οικονομικούς πόρους και την τεχνογνωσία να χτυπήσει τα κινητά και ταμπλέτες. Αρκεί να το βάλει σκοπό ......

Δημοσ.

Επειδή στις νέες τεχνολογίες είναι δύσκολο να έχεις δοκιμάσει τα πάντα, απλά κοιτάζοντας τα χαρακτηριστικά, οι συσκευές με Windows RT δεν σου δίνουν κάποιο σοβαρό κίνητρο για απόκτηση μιας τέτοιας συσκευής. Εξαρτάται βέβαια και το πόσο χρήσιμο  θεωρείς ότι σου είναι ένα tablet. Εγώ που το έχω για ψιλοπράγματα, καθόλου παραγωγικά, κυρίως ψυχαγωγικά, δηλώνω ικανοποιημένος με το Android κινεζοταμπλετ μου (που κόστιζε κάτω από 100 ευρώ, τώρα πια ίσως και κάτω από 80 ένα αντίστοιχο) και μόνο σαν αστείο μπορώ να δεχτώ το να έδινα 300 ευρώ επιπλέον για να καλύψω τις εν λόγω ανάγκες μου.

Ναι, εντάξει αυτα που λές...αλλα απ'τη στιγμη που είναι android...γιατι να μην παρεις ενα κινητο; να τα'χεις σε μία συσκευη;

αυτα που κάνεις στο ταμπλετ των 100 € τα κανει κ το android κινητο, περα απο αυτο το android πραγματικα ειναι σε beta φαση...η apple ολα φοσφωριζε και μελια αλλα τουλαχιστον πουλαει κατι standard, το οτι προγραμματιζονται ευκολα τα προγραμματα στην android, δεν πα να πει πως συγκρινεται με την μεγιστανα microsoft η apple, ως λειτουργικό λεμε παντα.

και sorry  για το double post.

Α και για τους android fans να ενα βιντεάκι να δείτε γιατι τα λέω ολα αυτα.

Υ.Γ. δεν είμαι φαν της apple

Δημοσ.

Δηλαδή μου λέτε ρε παιδιά πως προτιμάτε android απο RT?

Δεν το λέμε εμείς, οι πωλήσεις το λένε. Τα RT ξεπούλησαν μόνο όταν η MS τα έδωσε πολύ φτηνότερα. Αλλά και πάλι μόνο πετυχημένα δεν είναι. Γι αυτό και τα εγκαταλείπουν οι περισσότεροι κατασκευαστές.

Δημοσ.

Δεν το λέμε εμείς, οι πωλήσεις το λένε. Τα RT ξεπούλησαν μόνο όταν η MS τα έδωσε πολύ φτηνότερα. Αλλά και πάλι μόνο πετυχημένα δεν είναι. Γι αυτό και τα εγκαταλείπουν οι περισσότεροι κατασκευαστές.

Άμα βάζαμε τοσα apps και 150€ τα RT τις ίδιες πωλήσεις θα έιχαμε.

Δημοσ.

Καλα συγκρίνεις το λειψό android με τα windows 8? 

όχι με windows 8, με λειψό RT  ;)

ανύπαρκτο λειτουργικό 

• Like 1
Δημοσ.

όχι με windows 8, με λειψό RT  ;)

ανύπαρκτο λειτουργικό

Καλα τα rt ειναι 2κατηγοριες πιο κατω απο android&ios!

Αν μιλά μονο γι'αυτο συμφωνώ και επαυξανω!

Αλλα αν μιλα γενικα για τα windows tablets,ισχύει αυτο που αναφερα!

Δημοσ.

δικαίωμα φυσικά του καθενός να αγοράσει ότι θέλει!!! κι εγώ προσωπικά θα αγόραζα ακόμα και RT (η χρήση μου: ταινίες-σειρές, ίντερνετ, chat και επεξεργασία αρχείων) αλλά με τιμές στο θεό δεν υπάρχει περίπτωση... προτιμώ χίλιες φορές το φθηνότερο Nexus 7!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...