Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα ,

αλλαξα motherboard γιατι μου καηκε και εβαλα ενα gigabyte με ιδιο chipset .Ολα καλα το pc παιζει αλλα οταν ξεκιναει μου γραφει Mbr error 3.

Tι μπορω να κανω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ξηλωσεις οτι driver εχεις απο την παλια μητρικη, να κατεβασεις ομως πρωτα απο το ιντερνετ τα αντιστοιχα για την gigabyte και να τα περασεις απο την αρχη.

Επεξ/σία από STORM1978
Δημοσ.

Καλημερα ,

αλλαξα motherboard γιατι μου καηκε και εβαλα ενα gigabyte με ιδιο chipset .Ολα καλα το pc παιζει αλλα οταν ξεκιναει μου γραφει Mbr error 3.

Tι μπορω να κανω?

Να ξηλωσεις οτι driver εχεις απο την παλια μητρικη, να κατεβασεις ομως πρωτα απο το ιντερνετ τα αντιστοιχα για την gigabyte και να τα περασεις απο την αρχη.

Αφου λεει οτι αλλαξε μητρικη και εβαλε αλλη με ιδιο τσιπσετ. κανε αυτο που σου ειπα και επισης τρεξε το cd των windows και κανε repair το mbr

(Start with Win7 cd. Repair Computer > Recovery Option > Command Prompt > run both to remove the error message.

Bootrec.exe /FixMbr

Bootrec.exe /FixBoot)

Δημοσ.

Αφου λεει οτι αλλαξε μητρικη και εβαλε αλλη με ιδιο τσιπσετ. κανε αυτο που σου ειπα και επισης τρεξε το cd των windows και κανε repair το mbr

(Start with Win7 cd. Repair Computer > Recovery Option > Command Prompt > run both to remove the error message.

Bootrec.exe /FixMbr

Bootrec.exe /FixBoot)

Πως μπορω να βρω τους παλιους drivers στο pc.Eκανα αυτα που ειπες με το cd των fixMbr αλλα οχι fixboot ...

Δημοσ.

Ανοιγεις το πλαϊνο καπακι του κουτιου και σημειωνεις το μοντελο της μητρικης σου. Μετα μπαινεις στο αντιστοιχο site του κατασκευαστη και απο εκει κατεβαζεις τους τελευταιους οδηγους. Οπως ειπα και ποιο πανω πρεπει να τρεξεις και τις 2 εντολες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...