BIGJOHN Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Καλημερα , αλλαξα motherboard γιατι μου καηκε και εβαλα ενα gigabyte με ιδιο chipset .Ολα καλα το pc παιζει αλλα οταν ξεκιναει μου γραφει Mbr error 3. Tι μπορω να κανω?
STORM1978 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Να ξηλωσεις οτι driver εχεις απο την παλια μητρικη, να κατεβασεις ομως πρωτα απο το ιντερνετ τα αντιστοιχα για την gigabyte και να τα περασεις απο την αρχη. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2013 από STORM1978
SPANK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Που στο λεει αυτο το μύνημα στα windows η πριν μπει στην αρχή ? , πες ακριβώς το πρόβλημα
umbrella co. Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Ριξε μια ματια εδω: http://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/402a70e9-119b-43ba-8363-e72360713b15/windows-7-mbr-error-3
STORM1978 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Καλημερα , αλλαξα motherboard γιατι μου καηκε και εβαλα ενα gigabyte με ιδιο chipset .Ολα καλα το pc παιζει αλλα οταν ξεκιναει μου γραφει Mbr error 3. Tι μπορω να κανω? Να ξηλωσεις οτι driver εχεις απο την παλια μητρικη, να κατεβασεις ομως πρωτα απο το ιντερνετ τα αντιστοιχα για την gigabyte και να τα περασεις απο την αρχη. Αφου λεει οτι αλλαξε μητρικη και εβαλε αλλη με ιδιο τσιπσετ. κανε αυτο που σου ειπα και επισης τρεξε το cd των windows και κανε repair το mbr (Start with Win7 cd. Repair Computer > Recovery Option > Command Prompt > run both to remove the error message. Bootrec.exe /FixMbr Bootrec.exe /FixBoot)
BIGJOHN Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Αφου λεει οτι αλλαξε μητρικη και εβαλε αλλη με ιδιο τσιπσετ. κανε αυτο που σου ειπα και επισης τρεξε το cd των windows και κανε repair το mbr (Start with Win7 cd. Repair Computer > Recovery Option > Command Prompt > run both to remove the error message. Bootrec.exe /FixMbr Bootrec.exe /FixBoot) Πως μπορω να βρω τους παλιους drivers στο pc.Eκανα αυτα που ειπες με το cd των fixMbr αλλα οχι fixboot ...
STORM1978 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Ανοιγεις το πλαϊνο καπακι του κουτιου και σημειωνεις το μοντελο της μητρικης σου. Μετα μπαινεις στο αντιστοιχο site του κατασκευαστη και απο εκει κατεβαζεις τους τελευταιους οδηγους. Οπως ειπα και ποιο πανω πρεπει να τρεξεις και τις 2 εντολες.
drkar Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 ποια μητρικη ειχες και ποια εχεις τωρα? ποιο ειναι το chipset?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα