Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αυτη την καρτα , την πασιέντζα των windows και πολυ της είναι... δεν ειναι για παιχνιδια η 210 εκτως και αν μιλαμε για παιχνιδια 10ετιας. 

Δημοσ.

Συνήθως τα adventure games όπως το walking dead πχ είναι ελαφριά.Επίσης όλα τα indie παιχνίδια όπως πχ FTL, Legend of Grimrock κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

απο στρατηγικης το Civilization 4 θα σου παιζει,απο rpg torchlight 1 σιγουρα κ μαλλον  κ το 2,fifa 12 ισως 13,bioshock κ

Mass Effect με χαμηλα specs ,bastion κ μετα πολλα 2δ οπως limbo,ftl κτλ

τα περισσοτερα απ αυτα τα χω παιξει σε παλιο λαπτοπ με παρομοια καρτα απλως στα πιο βαρια κατεβασε κανα demo να δεις τι fps βγαζει γιατι εξαρταται κ απ το υπολοιπο pc

γενικα παντως υπαρχει ενα site το gamedebate που βαζεις τα specs του pc σου κ σου λεει αν τα παιζει...

edit: απο 3d τσεκαρε κ τα left 4 dead ,fear,batman:arkham asylum δεν ξερω αλλα μου φαινεται πιθανο αν εχεις παιξει mw3

Δημοσ.

Μη σας φαινεται παραξενο που τρεχει καλα το mw3 , εγω με 9500gt -2gb ram-  core2 duo 2,33 ghz τρεχω σε ενα pc ανετα το sleeping dogs ,mw3 , street fighter IV και ικανοποιητικα το GTA IV,

Αφου παιζει καλα το mw3 προτεινω :

street fighter IV,

burnout paradise,

Rayman origins,

Toy soldiers,

pro evolution soccer,

kane & lynch 2,

crazy machines elements

Δημοσ.

ποιος ειπε οτι τα CoD ειναι βαρια παιχνιδια??? τεσπα, φιλε μου δε μπορει να σου απαντησει κανεις γενικα σοβαρα γιατι η ερωτηση σου ειναι γενικη...τι παιζει και τι οχι...παιζει ολα τα indie ου δεν εχουν φιλτρα (βλ. trine series) , σιγουρα τα περισσοτερα emulators , fps με βια στα low-no filters-800x600 και φυσικα rts..η καρτα σου δεν ενδικνυεται για gaming..  ουτε καν το light gaming...παρε gt630...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...