xSlender Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα Explain?:$
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Εμένα επειδή μου αρέσει πολύ το νέο reference design θα έπαιρνα την πρώτη, αλλιώς θα πήγαινα σε eVGA με ACX Cooler.
qsis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 βρε μανία με το design, αφού και παράθυρο να έχεις μόνο το pcb φαίνεται να μου έλεγες για τίποτα σκηνικά όπου δίνουν και backplate και γίνεται γαματάουα από πάνω, να σου πω μάλιστα, αλλά το πώς είναι η ψύκτρα εμφανισιακά δε ξέρω γιατί σου έχει κολλήσει..
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μια χαρά φαίνεται η κάρτα με window..
konstantinos77 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 βρε μανία με το design, αφού και παράθυρο να έχεις μόνο το pcb φαίνεται να μου έλεγες για τίποτα σκηνικά όπου δίνουν και backplate και γίνεται γαματάουα από πάνω, να σου πω μάλιστα, αλλά το πώς είναι η ψύκτρα εμφανισιακά δε ξέρω γιατί σου έχει κολλήσει.. Δεν ειναι ακριβως ετσι ...Αν η gpu εχει ασημενια heatpipes που πεταγονται σαν αντερα εξω απο το pcb και εχεις και παραθυρο εκει να δεις πως φαινεται ,γαμαει και δερνει .Βλεπε 7970 vapor x..
xSlender Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Η απόφαση πάρθηκε , την 1η. Δευτέρα θα είναι εδώ. Μεγιά μου 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δεν ειναι ακριβως ετσι ...Αν η gpu εχει ασημενια heatpipes που πεταγονται σαν αντερα εξω απο το pcb και εχεις και παραθυρο εκει να δεις πως φαινεται ,γαμαει και δερνει .Βλεπε 7970 vapor x.. Χάλια μαύρα είναι η συγκεκριμένη, μπλε PCB κιόλας..
konstantinos77 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δεν με πολυχαλαει το μπλε pcb αλλα το απο πανω και τα heatpipes οταν κουμπωνουν πανω στη mobo ειναι ολα τα λεφτα ...Μην την βλεπεις ετσι σκετη απο photos ,αν δεν την δεις πανω κουμπωμενη δεν καταλαβαινεις τιποτα . Ασε που το μπλε pcb ουτε που το καταλαβαινεις μεσα απο το τζαμι ,ειναι πολυ σκουρο ..
konstantinos77 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Θα σου λεγα τωρα τι ειναι weak αλλα ειμαστε σε δημοσιο χωρο ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα