Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μηπως καπου μεσα το ρουτερ της cyta σου λεει σε τι dslam πεφτεις?γιατι οπως ειπα αν εισαι σε alcatel χανεις τζαμπα ταχυτητα.

Δημοσ.

δυστηχώς στο ρούτερ της cyta ούτε καν το margin μπορώ να δω.. αν είμαι σε alcatel τι μπορώ να κάνω στην τελική;

Δημοσ.

ορίστε (τόσες φορές που έβαλα τους κωδικούς που μου στείλαν για το ADSL τους έμαθα απέξω)

ETbjY4K.png

Δημοσ.

ορίστε (τόσες φορές που έβαλα τους κωδικούς που μου στείλαν για το ADSL τους έμαθα απέξω)

ETbjY4K.png

εισαι σε siemens οποτε δεν παει παραπανω.παντως συγχρονιζεις καλυτερα απο οτι με το td5130 οποτε μπορεις να κρατησεις και αυτο.αν θες να δεις μηπως πιανεις μεγαλυτερη ταχυτητα μετα μονο τεστ απο τον κατανεμητη.

Δημοσ.

ε ας κάτσω με αυτό τότε μωρέ.. Σπάνιο πράγμα να πιάσεις πάνω από 20 στις μέρες μας πιστεύω

όχι στις μέρες μας.. λάθος διατύπωση.. στην Ελλάδα

Δημοσ.

ε ας κάτσω με αυτό τότε μωρέ.. Σπάνιο πράγμα να πιάσεις πάνω από 20 στις μέρες μας πιστεύω

λιγοι ειναι.απλα ελεγα μηπως εχανες ταχυτητα σε καμια εσωτερικη καλωδιωση.

Δημοσ.

εδώ πλήρωνα για VDSL και έπιανα 16 τι με λες τώρα  :fear:

τουλάχιστον τώρα έχω και nova και απεριοριστα κινητά με 5 ευρώ λιγότερα από ότι πλήρωνα στον προηγούμενο πάροχο. Ε νταξ αφού έπιασα 3 mbps παραπάνω θα πάω να κάνω τάμα

Δημοσ.

εδώ πλήρωνα για VDSL και έπιανα 16 τι με λες τώρα  :fear:

τουλάχιστον τώρα έχω και nova και απεριοριστα κινητά με 5 ευρώ λιγότερα από ότι πλήρωνα στον προηγούμενο πάροχο. Ε νταξ αφού έπιασα 3 mbps παραπάνω θα πάω να κάνω τάμα

και στο vDSL αμα η καλωδιωση δεν ειναι σωστη τοτε χανεις παρα πολυ σε ταχυτητα.και η καλωδιωση στο vdsl ειναι πιο απαιτητικη και διαφορετικη απο του adsl.

Δημοσ.

Παρόλα αυτά ευχαριστώ και τους 2 για την βοήθεια σας! Έφυγε αρκετά μεγάλο κουρ..δι από μέσα μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...