Grigori Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Η απορια ξερω πως μπορει να απαντηθει και μ μια απλη επισκεψη σε εναν τεχνικο..πριν 2-3 μηνες εκανα φορματ στο λαπτοπ. Δηλαδη ενας φιλος μ εκανε...το λαπτοπ μπορει να παρει windows 64bit αλλα τα windows π μ εγκατεστησε ειναι 32 Βιτ..Αυτο π θελω να ρωτησω ειναι αν το παω σε εναν τεχνικο να μ κανει φορματ και του πω οτι θελω να μ βαλει 64 βιτ θα επιβαρυνθω με επιπλεον κοστος..;;Υ.Γ Το χωρις dvd το λεω γιατι το setup τςν windows ηταν σε εναν ξεχωριστο δισκο χωρις DVD..Αλλα ο φιλος μ το εκανε με το dvd π χρησιμοποιει για το δικο του λαπτοπ..Ευχαριστω πολυ..Υ.Γ2 και πιο σημαντικο..Εχει διαφορα; Η τσαμπα το ψχνω; Το ρωτησα απλα επειδη αν κ εκανα προσφατα φορματ οπως σας ειπα αργει σχετικα.. :/
TheELF Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 αν το παω σε εναν τεχνικο να μ κανει φορματ και του πω οτι θελω να μ βαλει 64 βιτ θα επιβαρυνθω με επιπλεον κοστος..;;Επιπλέον σε σχέση με τι;;; Σίγουρα θα σε χρεώσει ο άνθρωπος,τώρα μεταξύ 32 και 64 μπιτ δεν θα πρέπει να υπάρχει διαφορά στην τιμή αν ρωτάς αυτό.
veteranos123 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Υ.Γ2 και πιο σημαντικο..Εχει διαφορα; Η τσαμπα το ψχνω; Το ρωτησα απλα επειδη αν κ εκανα προσφατα φορματ οπως σας ειπα αργει σχετικα.. :/ Αν έχεις κάτω από 4 gigabytes ram τότε δεν αξίζει να βάλεις τα χ64.
TheELF Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Αν έχεις κάτω από 4 gigabytes ram τότε δεν αξίζει να βάλεις τα χ64.Μια χαρά αξίζει.
veteranos123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μια χαρά αξίζει. Μα αν δεν αναβαθμίζεται η μνήμη του laptopαπό 4 gigabytes και πάνω γιατί να βάλει χ64 λειτουργικό? Δεν ξέρω, γι'αυτό ρωτάω.
TheELF Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Από την στιγμή που υπάρχουν 64 Bit driver για όλο το υλικό σου,μπορείς να βάλεις τα 64 bit, θα έχεις λιγάκι αυξημένη ταχύτητα αλλά θα σου τρώει και λιγάκι παραπάνω μνήμη.Δεν κερδίζεις τίποτα σημαντικό αλλά δεν χάνεις και τίποτα σοβαρό. Οπότε βασικά θέμα γούστου είναι τι θα βάλεις αν έχεις κάτω από 4gb. 1
Grigori Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Επιπλέον σε σχέση με τι;;; Σίγουρα θα σε χρεώσει ο άνθρωπος,τώρα μεταξύ 32 και 64 μπιτ δεν θα πρέπει να υπάρχει διαφορά στην τιμή αν ρωτάς αυτό. Φανταζομαι επειδη στο φορματ αυτο που χανει ο τεχνικος ειναι ο χρονος η χρεωση γινεται γι'αυτο... Δηλαδη αφου θα σπαταλησει τρεις ωρες απο τη ζωη του για το φορματ να πληρωθει κιολας ο ανθρωπος..Το επιπλεον το λεω επειδη θα βαλει λειτουργικο που δεν θα του δωσω εγω ας το πω ετσι και θα το διαθεσει απο το μαγαζι του..Μπορει να κανω και λαθος..διορθωστε με.. Η μνημη RAM ειναι 4gb.. Εκανα φορματ πριν 2-3 μηνες..Υπαρχει περιπτωση να χαλασει-φθαρει ο δισκος αν κανω σε συντομο χρονικο διαστημα απο την τελευταια φορα;
disqualified Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Η μνημη RAM ειναι 4gb.. Εκανα φορματ πριν 2-3 μηνες..Υπαρχει περιπτωση να χαλασει-φθαρει ο δισκος αν κανω σε συντομο χρονικο διαστημα απο την τελευταια φορα; οχι, μην φοβασαι, ποιο laptop εχεις, αν εχει partition επαναφορας το κανεις μονος σου αμεσως
TheELF Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Το επιπλεον το λεω επειδη θα βαλει λειτουργικο που δεν θα του δωσω εγω ας το πω ετσι και θα το διαθεσει απο το μαγαζι του..Μπορει να κανω και λαθος..διορθωστε με.. Δεν έχει σημασία αυτό,δεν θα έπρεπε τουλάχιστον,το λειτουργικό αν είναι νόμιμος τεχνικός μπορεί να το κατεβάσει νόμιμα από την microsoft,θα το έχει δηλαδή στο μαγαζί του από καιρό,και απλά θα βάλει το δικό σου κλειδί/serial και έτσι θα είναι νόμιμο. Δεν χρεώνεται δηλαδή κάποια άδεια για λειτουργικό,το κλειδί που έχεις για τα 7 πιάνει και στης δυο εκδώσεις και 32 και 64 bit.
Grigori Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 οχι, μην φοβασαι, ποιο laptop εχεις, αν εχει partition επαναφορας το κανεις μονος σου αμεσως toshiba satelite L755-18P εχω.. Δεν έχει σημασία αυτό,δεν θα έπρεπε τουλάχιστον,το λειτουργικό αν είναι νόμιμος τεχνικός μπορεί να το κατεβάσει νόμιμα από την microsoft,θα το έχει δηλαδή στο μαγαζί του από καιρό,και απλά θα βάλει το δικό σου κλειδί/serial και έτσι θα είναι νόμιμο. Δεν χρεώνεται δηλαδή κάποια άδεια για λειτουργικό,το κλειδί που έχεις για τα 7 πιάνει και στης δυο εκδώσεις και 32 και 64 bit. Οποτε δηλαδη η χρεωση σε ενα φορματ ειναι καθαρα η εργασια που καταβαλει.. Τελικα ποιο ειναι το πορισμα; Αξιζει να κανω το φορματ;
disqualified Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 http://www.ehow.com/how_5766144_restore-satellite-laptop-factory-disc.html δοκιμασε αυτα που αναφερει εδω, αν θες να το κανεις μονος σου, αν λειτουργησει ειναι πανευκολο
Crystallization Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Εγώ είχα κάνει παλιά Format χωρίς DVD σε ένα λαπτοπ με κλειδωμένο BIOS.Κατεβάζεις τα Windows,τρέχεις το setup με κανονικά ανοιχτό τον υπολογιστή και περιμένεις την επανεκκίνηση.Από εκεί και έπειτα είναι σαν να κάνεις ένα κανονικό Format. Στο τέλος στον C: σου θα έχεις έναν φάκελο (αρκετά μεγάλο) που θα λέγεται Windows old ή κάτι παραπλήσιο. Μπορείς να τραβήξεις κάποια παλιά σου αρχεία ή απλά να τον διαγράψεις,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Δεν το συνιστώ από το Format με DVD,εγώ προσωπικά το έκανα καθαρά από άποψη χρόνου.
REDODIN7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Αν θες απλα φορματ χωρις να βαλεις Windows μπορεις μεσω cmd να κανεις αν θες να ξαναπερασεις τα windows οταν ξεκιναει πατα φ8 στα περισσοτερα λαπτοπ υπαρχει εικονικο αντιγραφω μεσα στο σκληρο και κανει αποκατασταση. Τα 64bit δεν θα σου παρει παραπανω μονο αμα πηγαινες στην αντιπροσωπεια εντος εγγυησης τοτε σου παιρνει πιο πολλα τουλαχιστον στην Τοσιμπα εγω φυσικα εχω κανει μπακ απ
Grigori Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Ομολογω πως καπου σας εχασα αλλα με βοηθησατε αρκετα...Ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα