AlexKobuzhs Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Καλησπερα, εχω windows 7 Home Premium x86 και σημερα μολις τα περασα , εν το μεταξυ , εχω μια οθονη υπολογιστη και την εγκατασταση την εκανα ενω ο υπολογιστης μου ηταν συνδεδεμενως σε αυτη και περασα και ολους τους Drivers με αποτελεσμα οταν παω να συνδεσω το VGA καλωδιο στην τηλεοραση να μη βγαζει τιποτα παρα μονο μια μαυρη οθονη.Εχω ειδη επαγκαταστηση & εγκαταστηση ξανα και ξανα τους οδηγους την καρτας γραφικων, και εχω αλαξει την αναλυση και σε 800x600x32 και σε 1024x768x32 παντα σε 60 Hrz αλλα και παλι τιποτα ! τι μπορω να κανω;;
TheELF Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ποια κάρτα γραφικών έχεις;;Για να σου δώσουμε ποιο συγκεκριμένα τα βήματα. Μέσα στο πρόγραμμα του driver έχει και μια κατηγορία για να αναγνωρίσει την tv σου. Αν δεν την συνδέσεις με vga την tv θα πρέπει να συνδέσεις και tv και οθόνη στον Η/Υ για να κάνεις την αρχική ρύθμιση. Αναλόγως πως τα συνδέεις μπορεί να πρέπει να κάνεις και αλλαγές στο bios. Γενικά βλέπεις ότι πρέπει να μας δώσεις πολύ περισσότερες πληροφορίες για να δούμε τι παίζει. (Και μια που είναι καινούργιο διάβασε και κάνα εγχειρίδιο(της κάρτας vga),τα εξηγούν κάτι τέτοια με απλά βήματα) 1
AlexKobuzhs Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Η κάρτα γραφικων ειναι nVidia Geforce 210 και προσπαθω να συνδεσω το PC ( Μοναδα ) κατευθειαν στην τηλεοραση με VGA και οχι σε οθονη υπολογιστη, για να βλεπω ταινιες κυριως.1024x768x32( 60 Hrz ) σε οθόνη 42" .
GCMH Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Θα σου κάνω μια λίγο χαζή ερώτηση: επιλέγεις την σωστή είσοδο από την τηλεόρασή σου; Μου φαίνεται λίγο άκυρο να κάνεις την σύνδεση και να βλέπεις μαύρο. Το plug n play υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια... Να πω ότι χρησιμοποίησες καμιά S-VIDEO, όντως, πριν από χρόνια όταν αυτή η θύρα ήταν της μόδας, υπήρχαν κάποια μικροπροβληματάκια... Αλλά βάζεις το VGA. 1
AlexKobuzhs Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Κανονικα το συνδεω απο την εξοδω VGA της καρτας γραφικων και στην υποδοχη της τηλεορασης VGA. Οπότε ρε παιδια τι μου προτεινετε να κανω??(Πριν απο τα 7 ειχα τα Vista και δεν μου ειχαν βγαλει κανενα προβλημα ηταν ολα αυτοματα)
snoopy25 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Εχω την εντύποση οτι πριν φωρτοσουν τα windows και είσαι σε bios mode θα είναι καλη περίπτωση για τεστ . τι λετε ? 1
AlexKobuzhs Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Το εχω κανει και αυτο αλλα και παλι τιποτα...
GCMH Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Ωχ, συγγνώμη. Εννοούσα από το μενού της τηλεόρασης... Αλλά για να λες ότι με τα Vista δεν στο έκανε το πρόβλημα, ξέρεις τι κάνεις, οπότε άκυρο αυτό που ρώτησα πιο πάνω. Έχοντας συνδεδεμένες και τις δύο συσκευές, οθόνη και τηλεόραση, να άνοιγες Device Manager και να έβλεπες εάν φαίνεται η τηλεόραση σαν συσκευή εκεί; Αν δεν φαίνεται, πατάς το κουμπί "Scan for hardware changes" και αφήνεις να κατεβάσει τους οδηγούς από Microsoft Update. 1
AlexKobuzhs Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Ναι , κανικα , παω στο καναλι(EXT3) , στο Device Manager δε μπορω να το δω αφου μονο ενα καλωδιο εχω VGA , η στην μια την οθονη θα ειμαι η στην αλλη
TheELF Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Ναι , κανικα , παω στο καναλι(EXT3) , στο Device Manager δε μπορω να το δω αφου μονο ενα καλωδιο εχω VGA , η στην μια την οθονη θα ειμαι η στην αλλη Είσαι σίγουρος για το ext3;;;Έτσι ονομάζουν σχεδόν πάντα της scart,την vga θα την λένε pc ή vga. 1
GCMH Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Θα κάνω άλλη μια πρόταση, δεν ξέρω εάν είναι δυνατό να γίνει. Μπορείς να επιλέξεις άλλες συχνότητες για την τηλεόραση; 59 hz; έστω auto; Φαίνεται χαζό αλλά με μια μικρή έρευνα στον γούγλη, βρήκα πως τα Win 7 έχουν κάποιο θέμα με αυτό το νούμερο...
AlexKobuzhs Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Στο auto ειναι αλλα και παλι δεν κανει τιποτα !!!!
GCMH Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια γιατί πραγματικά έχω στερέψει από ιδέες. Φαντάζομαι πως η τηλεόρασή σου έχει κάποια επιλογή ώστε να κάνει αυτόματη ρύθμιση (κεντράρισμα να πω; εκεί που ρυθμίζεις θέση του κάδρου κλπ). Για δοκίμασε, μπας και γίνει τίποτα. Ειδάλλως, κάποιος άλλος φίλος μπορεί να έχει κάτι πιο εποικοδομητικό να προτείνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα