Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλα στα λεφτα που διαθετει ο ts(δηλαδη 20ευρο)δεν μπορει να εχει και πολλες απαιτησεις...

δεν αντιλέγω αλλά όταν επιλέγουμε ποντίκι το πρώτο πράγμα που κοιτάμε ανεξαρτήτος κόστους και χαρακτηριστικών είναι να μας βολέψει στο χέρι αλλιώς γίνεται αυτόματα άχρηστο για εμάς,πέρα απο τυχών τραυματισμούς/κούραση στα χέρια λόγο κακής λαβής 

Δημοσ.

Μπορεί να βολεύει τον ts το μικρό.Αυτό δεν το ξέρουμε.Και εγώ το g400 θα του λέγα αλλά είναι ακριβότερο.Θα'ταν καλό να λέγαμε και καμμιά εναλλακτική μέσα στο budget.

Δημοσ.

Μπορεί να βολεύει τον ts το μικρό.Αυτό δεν το ξέρουμε.Και εγώ το g400 θα του λέγα αλλά είναι ακριβότερο.Θα'ταν καλό να λέγαμε και καμμιά εναλλακτική μέσα στο budget.

προφανώς,γιαυτό και τον ρώτησα τι grip χρησιμοποιεί.η απαντησή μου ήταν για τον fulgore όσο αφορά της απαιτήσεις και γιαυτό τόνισα οτι το να τον βολεύει το ποντίκι>features/απαιτήσεις/επιδώσεις κλπ.

τεσπα ας δεί και αυτό ο TS http://www.skroutz.gr/s/343569/Gigabyte-GM-M6900.html

Δημοσ.

Ναι για να δεις αν σε βολευει στο χερι πρεπει να πας στο καταστημα να το δεις,να το πιασεις,να δεις πως ''καθεται'' στο χερι δεν αντιλεω αλλα στην Ελλαδα αυτο δεν ειναι δυνατο,το ιδιο και σε αλλα πραγματα οπως πληκτρολογια.

Δημοσ.

οτι πρέπει να πάει σε κάποιο κατάστημα εξυπακούεται,αλλά δεν είναι απαραίτητο να βρεί και να δοκιμάσει ακριβώς τα ίδια ποντίκια που του προτείνουμε.

ας δοκιμάσει ποντίκια για claw/fingertip/palm grip και κινήται ανάλογα μετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...