Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα :)

έχω ένα aspire 5542g και όταν το συνδέω με μεγάλη οθόνη (hdmi μόνο γιατί η υποδοχή του rs είναι μάλλον προβληματική) τα windows τουλάχιστον δε μου έχουν επιλογή για καλύτερη ανάλυση.
ως εκ τούτου και επειδή υπερθερμένεται και χρειάζομαι 27αρα τουλάχιστον οθόνη για να δουλέψω παρακαλώ συστήστε μου ένα laptop που δε θα έχει αυτά τα προβλήματα και περιορισμούς.
thanks ;)

Δημοσ.

Ολα τα laptop (ακομα και το πιο χειρότερο ) πλέον μπορούν και δουλεύουν με εξωτερική οθόνη χωρίς κανένα θέμα άμα δεν δουλεύει καλά το δικό σου θα έχουν θέμα τα windows.

Δοκίμασε να βάλεις καινούργιους drivers για την GPU να είναι χαλασμένη η θήρα είναι χλομό αφού δείχνει εικόνα. Μπορεί επισης απλός να μην βρίσκεις από που αλλάζει η ανάλυση.

Δημοσ.

όχι η  RS-232 δε δέχεται, τουλάχιστον το βύσμα που έχω εγώ δεν εφαρμόζει εντελώς.
μέσω hdmi, την ανάλυση στις ρυθμίσεις την έχω στο μέγιστο.
θα το ψάξω κι άλλο.
ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.

φιλε μου ειχα και εγω ενα παρομιο προβλιμα και βρικα τιν λισι στο καλοδιο αλαξα το καλοδιο τις οθονις και δουλεβι κανονικα δοκιμασμενο και με hdmi και το καλοδιο 18 pin δοκιμασετο....σιγνομι για τα ορθογραφικα λαθι

Δημοσ.

όχι η  RS-232 δε δέχεται, τουλάχιστον το βύσμα που έχω εγώ δεν εφαρμόζει εντελώς.

μέσω hdmi, την ανάλυση στις ρυθμίσεις την έχω στο μέγιστο.

θα το ψάξω κι άλλο.

ευχαριστώ για την απάντηση.

η RS-232 που κολλάει με την οθόνη ? η com είναι για data connection και δεν έχει καμια σχέση με το DSUB η το DVI

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...