Προς το περιεχόμενο

Ipad mini συμβουλές.

axilleas_p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα φίλοι και χρόνια πολλά... εχω πάθει κωλοπιλάλα. Η αλήθεια ειναι πως καιρό σκεφτομαι ενα ipad ειμαι τυπος που χρησιμοποιώ πολύ και το itune γενικά. Δεν το σκεφτόμουν αρχικά για άμεση αγορά αλλα το έπιασα το ρημάδι (το εχει ενας φίλος) και με μαγεψε η ανεση του. Η μονη μου αναστολή ειναι το ποσο καιρό θα το στηρίζει η apple υπάρχει περιπτωση δλδ εγω σε 2 χρόνια να πρεπει να το κανω σουπλά; (μαλλον σουβερ καλύτερα) η οθονη του μια χαρα με ικανοποιεί παντως (δεν περιμενω δλδ το retina για την τρελη διαφορα που σίγουρα εχει.) εννοω μονο για την ρετινα δεν περιμενω ουτε για καποιον καλυτερο επεξεργαστη δεν ειμαι τοοοοοσο ψαγμένος. Μονο αυτο σκεφτομαι και θα ηθελα απο εσας να μαθω αν παιζει να με αφήσει η apple τοσο συντομα στα κρύα του λουτρου απο αναβαθμίσεις και απο εμπειρία ποτε το βλέπετε να συμβαίνει; Τουλάχιστον να ξέρω πόσο ζωή έχει επίσημα απο την εταιρεία του εννοώ σε OS versions ετσι;

Υ.Γ εχω την ταση το καθε εργαλείο που παίρνω να το λιώνω και να το χρησιμοποιώ τοσο που ο κόσμος ξεχνάει οτι αυτό το πραγμα που κρατάω καποτε όντως κυκλοφορούσε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίταξε εγώ θα σου έλεγα να πας στο ipad mini... Για να σε αφίσει δεν νομίζω αφού ακόμα υποστηρίζει το 3G-3GS.

Επεξ/σία από evoracing

Δεν το λες :P... Σε τι θέματα να το υποστηρίζει? Στα update σταματησε (το 3G-3GS) στο 6.1.3 και το iPod Touch 4Gen στο 6.1.2. Από 4 και πάνω πάει μέχρι 7 γιατί έχουν ποιο γρήγορο CPU (αλλά και τα 4 πάλι σέρνονται). Σε όλα τα άλλα υποστηρίζονται κανονικά. Πάντος με το iPad Mini θα κάνεις καιρό να δεις ασυμβατότητα

τι εννοουμε καιρό ομως; αυτο ειναι το θεμα... 2 χρονακια τα εχει ακόμα αν το παρω τωρα; Καλα δεν θα μου ορκιστείτε κι ολας... απλα τι πιστευετε λέω.  :-D

Για μένα περίμενε 2 μήνες να πάρεις το καινουριο

Έδωσαν πληροφορίες? κάτι για φθηνό iphone διάβαζα έχουμε νέα?

τι εννοουμε καιρό ομως; αυτο ειναι το θεμα... 2 χρονακια τα εχει ακόμα αν το παρω τωρα; Καλα δεν θα μου ορκιστείτε κι ολας... απλα τι πιστευετε λέω.  :-D

Όχι μόνο 2... 5 Σίγουρα μην σου πω και παραπάνω.

Καλημέρα. 

Αν σκεφτείς ότι το 3gs το οποίο κυκλοφόρησε το 2009 και εν έτει 2012-13 πήρε και την 6.1.3 αναβάθμιση, και το 4άρι που κυκλοφόρησε το 2010 θα πάρει ΚΑΙ iOS 7, το οποιο θα κυκλοφορήσει 2013 και θα πάει μέχρι φθινόπωρο του 2014, μπορείς να υπολογίσεις τί ακριβώς κάνει η Apple. 

Αφ'ενός αυτό, αφετέρου ακόμη και το 3gs που τελειώνει τώρα η υποστήριξή του από πλευράς αναβαθμίσεων (δε θα πάρει το iOS 7), δεν πάει να πει κάτι, υπάρχουν άπειρες εφαρμογές τις οποίες μπορεί να πάρει και θα μπορεί να πάρει. Το 3G έχει θέμα επειδή σταμάτησε στην 4.1.2 και είναι παλιό και οι περισσότερες εφαρμογές θέλουν 4.3.3 και πάνω ή iOS 5 και πάνω.

Οπότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας όπως καταλαβαίνεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...