Xristaras12 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Όποιος πάει σε κάποια σχολή ας μας πεί αν του είναι απαραίτητο ένα λάπτοπ. στη σχολη να το εχω μαζι μου,μου χρειαστηκε το προηγουμενο εξαμηνο γιατι καναμε διαφορες μετρησεις και χρειαζομασταν excel ωστε να βαζουμε τα δεδομενα,να γινονται οι γραφικες παραστασεις και να ετοιμαζουμε την εργασια για την επομενη φορα.(ειμαι τει αθηνας ηλεκτρονικη) Σαν πρωτοετης φοιτητης μου χρειαστηκε ολο το ετος μιας οι μισες και πανω σημειωσεις(και θεωρητικο μερος εργαστηριων)ηταν σε ηλεκτρονικη μορφη.Ειδιαιτερα για τα εργαστηρια επρεπε να ειχα μαζι μου την εργαστηριακη ασκηση που θα πραγματοποιουταν και να εχω προετοιαμασει μια μικρη προεργασια.Αρα καταλαβαινεις οτι αν ημουν σε μια επαρχιακη περιοχη και δεν ειχα προσβαση σε υπολογιστη θα επρεπε ειτε να παω στη βιβλιοθηκη της σχολης ειτε σε καποιο συμφοιτητη να ετοιμασω τις εργασιες μου και να διαβασω για τα εργαστηρια(και μετα για την εξεταστικη στα θεωρητικα μαθηματα-ειπαμε οι μισες και ανω σημειωσεις καθηγητων ειναι σε ηλεκτρονικη μορφη)
Fulgore1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Και σε μενα κυριως για εργασιες και σημειωσεις μου χρειαστηκε,και για τις διαφορες ανακοινωσεις(βαθμολογιες).Και για αυτο και ανεφερα οτι δεν χρειαζεσαι laptop 900-1100 ευρο.Τωρα για την δικια σου σχολη μιας και ανεφερες πληροφορικη δεν ξερω τι ειδους προγραμματα/ασκησεις/εργαστηρια κανετε.
aekoriginal21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Τει Λαμίας πληροφορική είμαι εγώ. Δεν έχω ιδέα τι εργαστήρια κλπ θα έχω.
dimem Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Σε προπτυχιακό επίπεδο σπουδών μπορείς πολύ άνετα να τα βγάλεις πέρα και με ένα λαπτοπ των 300 ευρώ και έχοντας περίσσεια ισχύος. Δεν ξέρω τι ακριβώς περιλαμβάνει το πρόγραμμα σπουδών του ΤΕΙ πληροφορικής αλλά δεν υπάρχει περίπτωση ακόμα και ένας desktop 5 ετίας, και βάλε, να μην μπορεί να ανταπεξέλθει.
aekoriginal21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Πάω σε κάτι τέτοιο λοιπόν: Απλό Laptop με 400 ευρώ για να κάνω την δουλειά μου Κινητό επίσης με 400 ευρώ (πχ μεταχειρισμένο S4) που θα μου είναι μια χαρά Κομπλέ το βρίσκω. Αυτός πως σας φαίνεται http://www.skroutz.gr/s/3032831/Dell-Inspiron-15-3521-i3-3227U-4GB-320GB-FreeDOS.html http://www.skroutz.gr/s/3619545/Fujitsu-LifeBook-AH532-i5-2430M-4GB-500GB.html
dimem Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Εφόσον δεν ενδιαφέρεσαι για gaming μπορείς να πας σε αυτό: http://www.cosmodata.gr/product/169318/notebook-fujitsu-lb-ah552-slim-line-me-epexergasti-intel-core-i3-3110m-4gb-ram-ke-500gb-hdd-se-iperocho-kokkino-chroma Θεωρείται το τοπ value for money αυτή τη στιγμή και θα ήταν η προσωπική μου επιλογή στη θέση σου.
aekoriginal21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Με έφτιαξες άγρια φίλε!! Αν πάω σε κάτι τέτοιο και τις δουλειές μου θα κάνω και λεφτά θα μου μείνουν για σχεδόν ότι smartphone θέλω. Edit: Χωρίς λειτουργικό το βλέπω. Δεν χαλιέμαι, έχω γνήσια 8άρια. Σε ένα μήνα απο τώρα παίζει να δούμε κάτι καλύτερο ή να προχωρήσω με συνοπτικές διαδικασίες στην αγορά του συστήματος;
Fulgore1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Ναι αρκει να μην πας για μεταχειρισμενο κινητο,αν δεν θες να τρεχεις με τις εγγυησεις.+1 απο μενα σε φτηνο laptop να δεις και τι παιζει με την σχολη και στο μελλον πχ βλεπεις για ακριβοτερο μετα απο 3-4 χρονια.Για κινητο θα σου προτεινα να δεις μεχρι 350ευρο καινουργιο με την εγγυηση του. Τα κινητα ειδικα τα samsung χανουν γρηγορα την αξια τους σκεψου οτι το s4 βγηκε τον απριλιο αν θυμαμαι καλα στα 750ευρο και δες ποσο κανει τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα