cliobaccarra Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ε αμα βγαλεις το οπτικο παει και πιο κατω , δεν πιστευω οτι δεν μπορεις να κανεις την υπερβαση για 30 ευρω...!
Cyberdemon87 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι σωστος. Σε σχεση με την δικια σου συνθεση και αυτην που ποσταρα ποια υπερτερει πιστευεις?
cliobaccarra Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν νομιζω πως υπαρχει καποιο διλλημα, η δικια μου ειναι καλυτερη συνθεση χωρις ssd. στην δικια σου εχεις βαλει ssd (αν δεν κανω λαθος ειχες πει τελικα πως δεν θα εβαζες) με χειροτερο τροφοδοτικο, κουτι και ψυχτρα και επιπλεον κοστος περιπου 40 ευρω. Αν εχεις διλλημα θα επρεπε να ειναι για τον ssd οχι για την συνθεση.
Dr.DrekoCX Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδια οχι 350W psu.. Αποστολή από το LT28h με τη χρήση Insomnia App
Cyberdemon87 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν νομιζω πως υπαρχει καποιο διλλημα, η δικια μου ειναι καλυτερη συνθεση χωρις ssd. στην δικια σου εχεις βαλει ssd (αν δεν κανω λαθος ειχες πει τελικα πως δεν θα εβαζες) με χειροτερο τροφοδοτικο, κουτι και ψυχτρα και επιπλεον κοστος περιπου 40 ευρω. Αν εχεις διλλημα θα επρεπε να ειναι για τον ssd οχι για την συνθεση. Οχι, οπως εγραψα σε εκεινο το post με το screenshot, αφαιρω τον ssd.
Millennium Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδια οχι 350W psu.. Για τέτοιο σύστημα φτάνει.Του χει εξηγήσει ο cliobaccarra.
Aten-Ra Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Case : LP Case LP-220106 Mini ATX Black/SilverPSU : THERMALTAKE Power Supply SMART 530W SPS-530MP upto87% APFC, EPSMotherboard : ASUS Motherboard F2A85-M, sFM2, DDR3, uATXCPU : AMD APU A10 5800K, AD580KWOHJBOXMemory : 2x KINGSTON Memory KHX1600C9D3B1/4G, HyperX Blu DDR3, 1600MHz, 4GBHDD : 3x SEAGATE SSHD Laptop Thin SSHD 500GB ST500LM000,SATA III,2.5'' Λοιπόν, βάζεις τους δίσκους σε RAID-5 και είσαι εξασφαλισμένος από θέμα ασφάλειας δεδομένων. Επίσης οι δίσκοι είναι Hybrid με 8GB SSD ο καθένας ανεβάζοντας τις επιδόσεις κατακόρυφα. Επίσης θα ανέβει και λίγο ακόμα οι επιδόσεις των δίσκων λόγο του RAID-5. Αν σου φτάνει το 1TB χωρητικότητα (στο RAID-5 χάνεις τον έναν δίσκο) για τις δουλείες σου τότε το RAID-5 με αυτούς τους δίσκους είναι μονόδρομος για τα λεφτά που έχεις να διαθέσεις. Μελλοντικά μπορείς να βάλεις και έναν 256GB SSD για τα Windows και τα προγράμματα σου και να κρατήσεις το RAID-5 για τα δεδομένα σου η να προσθέσεις και άλλον δίσκο στο RAID ώστε να αυξήσεις την χωρητικότητα.
Cyberdemon87 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Καινουριες ιδεες Να ψαξω λιγο τι παιζει με raid-5 γιατι δεν εχω ιδεα. Οι μνημες που μου προτεινεις ειναι στα 1600. Εχουν σημαντικη διαφορα απο αλλες που μου προτεινουν πιο πισω στα 2133?
Aten-Ra Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Αν είναι να παίζεις Games βαλε στα 2400MHz, αν δεν παίζεις τότε μια χαρά είναι στα 1600MHZ.
MauMaus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Καινουριες ιδεες Να ψαξω λιγο τι παιζει με raid-5 γιατι δεν εχω ιδεα. Οι μνημες που μου προτεινεις ειναι στα 1600. Εχουν σημαντικη ασημαντη διαφορα απο αλλες που μου προτεινουν πιο πισω στα 2133 .
Cyberdemon87 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι games δεν προκειται να παιζω. Να ρωτησω, για να κανω το raid 5 που λες χρειαζεται κατι εξτρα η υποστηριζει κατευθειαν η motherboard που μου προτεινεις? Σκεψου ομως οτι στο PC θα πρεπει να βαλω και τουλαχιστον 2 DVD recorders μαζι με τους 3 δισκους που λες. Δεν θα εχω θεμα με καλωδια που δεν φτανουν κλπ..?
Aten-Ra Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 ASUS F2A85-M Storage AMD A85X FCH(Hudson D4) chipset : 7 x SATA 6Gb/s port(s), gray1 x eSATA 6Gb/s port(s), redSupport Raid 0, 1, 5, 10, JBOD Υποστηρίζει RAID-5 η μητρική, δεν χρειάζεται να βάλεις τίποτα έχτρα. Επίσης έχει 7x SATA-III οπότε μπορείς να βάλεις δυο DVD και τους τρις σκληρούς και θα σου περισσεύουν και για περισσότερα.
Cyberdemon87 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ζηταω συγνωμη που επαναφερω το thread. Λογω προβληματων υγειας και χρηματων ταυτοχρονα δεν εκανα καμια αγορα. Τωρα δυστηχως θα ξαναζητησω την βοηθεια σας. Αν και δεν εχει περασει τοσος πολυς καιρος και ισως οι τιμες εχουν παραμεινει πανω κατω ιδιες, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καμια νεα προταση η καμια μετατροπη σε αυτες που προταθηκαν. Απαραιτητα raid, δεν με πειραζει αν δεν εχει ssd, ενα αξιοπρεπες κουτι με usb 3.0, οχι καρτα γραφικων, και χρηματα (δυστηχως) ως 450 ευρω καθως θα πρεπει να αγορασω και τα windows 7 αυθεντικα και θελω και αλλα λεφτα εκει. Την χρηση που το θελω την γραφω στο πρωτο post του thread. Σας ευχαριστω παλι και συγνωμη ξανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα