Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!Σκεφτομαι να αλλαξω επεξεργαστη γιατι ειναι το μοναδικο κομματι του pc(εκτος απο το cd rom και τον σκληρο)που δεν εχω αλλαξει.Εχω τωρα τον Intel Core2Duo E8200 2.66Ghz s775  και RAM 4GB DDR3,G41M COMBO Μητρικη,GT 630 4GB MSI Γραφικα,250GB HD SATA,WINDOWS 7 32Bit.Κατι σε i5 η' i3 σκεφτομουν,αλλα τι ακριβως δεν ξερω.Ευχαριστω

Δημοσ.

Πρώτον τι χρήση κανείς στον υπολογιστη σου?

Δεύτερων, ποσα διαθέτεις για αναβάθμιση?

Τρίτων , ποιο ακριβώς τροφοδοτικο έχεις?

Αν η απάντηση στη πρώτη ερώτηση είναι τα παιχνίδια ... Τότε μην το ψάχνεις κάν , χρειάζεσαι γενική αλλαγή σε όλο το σύστημα.

Δημοσ.

Αν η απάντηση στη πρώτη ερώτηση είναι τα παιχνίδια ... Τότε μην το ψάχνεις κάν , χρειάζεσαι γενική αλλαγή σε όλο το σύστημα.

Συμφωνώ με τον walkersw

Δημοσ.

Και εγω πιστευω πως με το ηδη υπαρχων μηχανημα δν εχεις πολλα περιθωρια.Ξεκινας με mobo(1155,am3,am3+),με αναλογο cpu και τα υπολοιπα τα βρισκουμε

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!Σκεφτομαι να αλλαξω επεξεργαστη γιατι ειναι το μοναδικο κομματι του pc(εκτος απο το cd rom και τον σκληρο)που δεν εχω αλλαξει.Εχω τωρα τον Intel Core2Duo E8200 2.66Ghz s775  και RAM 4GB DDR3,G41M COMBO Μητρικη,GT 630 4GB MSI Γραφικα,250GB HD SATA,WINDOWS 7 32Bit.Κατι σε i5 η' i3 σκεφτομουν,αλλα τι ακριβως δεν ξερω.Ευχαριστω

μπορεις να πας σε τετραπυρηνο q9xxx,και να πουλησεις τον e8200.πιστευω ειναι η πιο οικονομικη και καλη λυση...

Δημοσ.

Τεινω να συμφωνησω με τον Τολη.

Αναβαθμιση σε quad,και μετα σε 7850,γενικως σε Graphics card που θα την σηκωνει ανετα η cpu.Θα μαζεψει λεφτα ο φιλος,και μετα απο 2 χρονακια,παει σε σαφεστατα καλυτερη συνθεση.Και γραφικων,και επεξεργαστων.

Δημοσ.

Αν δώσεις τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών που έχεις και πας σε ένα σετάκι επεξεργαστή Q9550 και κάρτας γραφικών 7850/650 θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά και θα έχεις ένα αξιοπρεπέστατο μηχανάκι, για αρκετό καιρό ακόμα, χωρίς να δώσεις πολλά χρήματα και χωρίς να ξαναστήνεις τα πάντα από την αρχή  ...

Αργότερα, αν χρειάζεσαι περισσότερη ram, μπορείς να περάσεις και w7-64bit, να δώσεις και τις μνήμες και να πάρεις ένα σετάκι 2x4=8g ddr3 και θα είσαι άρχοντας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...